23.pro

U susret novoj 2006. godini!

Zaključujući 2005. godinu, kao jednu od najuspješnijih poslovnih godina u posljednih 15 godina rada, svim svojim partnerima, djelatnicima i prijateljima tvrtke, Spin želi uspješnu novu 2006. godinu i ugodne Božićne blagdane.

2.pro

ECDL diploma!

Dana 27.studenog 2005 završena je radionica za obrazovanje i ispit za ECDL ispitivače za ECDL program čime je napravljen zadnji korak prema početku rada testnog centra u Osijeku. U suradnji sa partnerom u Osijeku je otvorena podružnica testnog centra učilišta Algebra te od sada i u prostorima Spina STUDIJA možete polagati ECDL ispite - OSNOVNOG i NAPREDNOG programa i steći diplomu.

ECDL program je projekt Europskog udruženja profesionalnih informatičkih društava (CEPIS - Council of European Professional Informatics Societies) i podržan od velikog broja nacionalnih informatičkih društava u svijetu. Realizacija programa, povjerena je ECDL Fondaciji (European Computer Driving Licence Foundation - IFIP-a, 30. je svibnja, 2003. godine dobio ovlaštenje od strane ECDL Fondacije, za provedbu ECDL programa u Hrvatskoj. ECDL diploma je međunarodno priznata norma informatičke pismenosti, koja jamči poznavanje rada na računalu i potrebne korisničke vještine. Zbog velikog interesa, ECDL se program proširio u cijelom svijetu. Koncept ECDL-a podržavaju: Europska Komisija, UNESCO Svjetska banka, Ministarstva prosvjete Australije, Austrije, Nizozemske, Mađarske, Italije, Jordana i Poljske. Ministarstvo zdravstva Velike Britanije, koje zapošljava 1.3 milijuna osoba, pokrenulo je ECDL program za svoje zaposlenike, koji uključuje osposobljavanje i provjeru znanja, od čistačica do liječnika. Program ECDL podržan je u Strategiji razvitka Republike Hrvatske - Informacijska i komunikacijska tehnologija gdje se predlaže: "Uspostavljanje i prihvaćanje europskog sustava stjecanja potvrde o uspješnosti uporabe osobnih računala (ECDL - European Computer Driving Licence) kao osnovni kriterij za osposobljenost zaposlenika u državnoj upravi i lokalnoj samoupravi".

21.stu

Velekem d.d. Zagreb ulazi u 2. fazu implementacije Jupiter Software-a!

Nakon uspješno okončane pripremne faze za uvođenje integralnog informacijskog sustava Velekem i Spin su pristupili realizaciji zacrtanih ciljeva iz pripremne faze. Jupiter Software bit će implementiran u Upravi tvrtke i u svih osam podružnica tvrtke u Zagrebu, Varaždinu, Puli, Zadru, Spilitu, Bjelovaru, S. Brodu i Osijeku.

Još jedna velika i složena instalacija Jupiter Software, koja je pripremana gotovo 8 mjeseci, ulazi u svoju završnu fazu. Nakon dobro odrađenog pripremnog posla, vezanog za analizu poslovnog modela, projektiranje infrastrastrukture i zatvaranja financijske konstrukcije, Velekem i Spin će u narednih 6 mjeseci izvršiti instalaciju infrastrukture, obuku korisnika, prijenos podataka i implementaciju standardnih i specifičnih BI, ERP i CRM modula Jupiter Software-a.

7.stu

Poljoprerada d.d. Zagreb uvodi Jupiter Software!

Agroindustrijski kompleks Poljoprerada d.d, jedan od najvećih poduzeća u agrokompleksu Hrvatske odabralo je Spin i Jupiter Software za temelj integralnog informacijskog sustava tvrtke. Unutar sustava je i jedan od najvećih proizvođača jaja u RH - poduzeće Agrokoka nova d.o.o.

Na temelju pozitivnih referenci u nizu tvrtki iz agro kompleksa, tvrtka Poljoprerada d.d. odlučila je inforamtizirati cjelokupno poslovanje od Uprave do tvornice stočne hrane i proizvodnje konzumnih jaja.
Projekt obuhvaća izgradnju suvremene VPN infrastrukture, implementaciju Microsoft serverskih rješenja, obuke korisnika, prijenosa podataka, implementacije standardnih ERP modula, implementacije Jupiter Software modula za upravljanje proizvodnjom, kooperacijom i otkupom.

19.lis

Hotel Osijek, 16. studenog 2005: Rješenja za bolje poslovanje!

Spin, Microsoft i HP predstavljaju integralna IT rješenja za unapređenje poslovanja. Na primjeru uspješnih projekata i na temelju svjedočenja višegodišnjih korisnika pronađite poslovni software za vaš poslovni sustav. Detalji konferencije!

Jupiter Software utemeljen na Microsoft Windows serverima i HP hardware-u donosi opća i vertikalna rješenja za široki spektar poslovnih modela: trgovinska poduzeća, poduzeća iz kemijskog i prehrambenog sektora, poljoprivredni sektor, komunalna poduzeća i uslužna poduzeća. Detalji konferencije!

17.lis

Nelegalni Service Pack 3

Microsoft upozorava korisnike da se na web stranici Hotfix.net pojavila neautorizirana verzija Windows XP Service Packa 3, i ne preporučuje njeno instaliranje na računala.

Microsoft upozorava korisnike da se na web stranici Hotfix.net pojavila neautorizirana verzija Windows XP Service Packa 3, i ne preporučuje njeno instaliranje na računala. Korisnicima je poručeno da će svoja računala i podatke izvrgnuti nepovratnom riziku, te da će ostati bez Microsoftove tehničke podrške za rješavanje bilo kakvih problema koji mogu iskrsnuti. Administratori Hotfix.neta ne slažu se s ovakvim oštrim ocjenama od strane Microsofta i kažu da, iako se ne radi o oficijelnoj verziji programa, on ipak može poslužiti korisnicima kao određeni "preview" za ono što ih očekuje jednom kada prava verzija SP3 bude objavljena. Hotfix.net složio je SP3 pomoću internog izvora u Microsoftu koji im je dostavio najnovija programska osvježenja. Ipak, ne poriču da program može uzrokovati manju nestabilnost sustava. Microsoft provodi internu istragu u nadi da će pronaći izvor iz kojeg su podaci "iscurili". Redovno izdanje Microsoft Windows XP SP3 predviđeno je za kraj 2006. godine.

4.lis

GEROK d.o.o. Đakovo uvodi Jupiter Software!

Gerok d.o.o. Đakovo je vodeći proizvođač odjeće u RH. Dugi niz godina koristi SPIN FOX SOFTWARE module, a ove godine donio je odluku o prelasku na Jupiter Software sustav za upravljanje tvrtkom.

Tjekom implementacije Jupiter Software-a, GEROK će obnoviti svoju infrastrukturu i na njoj povezati sve svoje operacije u đakovu, Osijeku i Zagrebu u jednistveni informacijski sustav.

23.ruj

DELFIN d.o.o. Zagreb prelazi na Jupiter Software!

Hrvatski distributer za party program uz svoje maloprodajne objekte i DELFINO igraonicu, odlučio je implementirati Jupiter Software tehnologiju.

Projekt obuhvaća isporuku opreme, izgradnju infrastrukture za integraciju poslovanja s različitih lokacija, Jupiter Software standarne module za ERP, CRM i BI, obuku korisnika i prijenos povjesnih podataka.

Tjekom implementacije u Jupiter Software ugraditi će se specifični distributivni model tvrtke DELFIN, kako bi u potpunosti podržali poslovni modle klijenta.

22.ruj

Spin uvodi ISO 9001:2000 sustav kvalitete

S ciljem jačanja konkurentske sposobnosti, razvoja kvalitete naših proizvoda i usluga i unapređenja unutrašnje organizacije krećemo s uvođenjem sustava kvalitete u naše poslovanje.

Kroz proces uvođenja vodit će nas tvrtka Qualitas iz Zagreba, a certificirat će nas certificirajuća kuća SGS.

11.kol

ABC Analize - nova BI funkcionalnost Jupiter Software-a!

Razvijen je novi modul ABC analize stavaka koji se uključuje u sve poslovne analize Jupiter Software i isporučuje se korisnicima kroz redovne upgrade pakete.

Modul omoguća ABC analizu i njenu ekstenziju do 7 razreda bilo kojeg seta podataka. Ukoliko set sadrži više numeričkih i prihvatljivih pojmova, moguć je izbor kriterijskog podatka za ABC analizu. Predviđene su opcije invertiranja podataka u slučaju negativnih vrijednosti i filtriranja u slučaju potrebe isključivanja 'nepoželjni' vrijednosti iz seta.

Osim uključivanja ABC analize u standardne poslovne analize - Analiza prodaje, Analiza Kupaca, Analiza NAbave, Cach flow analiza, Stanje partnera, Stanje zaliha predviđena je i izrada portala koji bi objedinjavao sve ABC analize u Jupiter Software sustavu.

4.kol

Aktualno: UPISI novih generacija Spin STUDIO polaznika!

Tražite posao? Želite li uspješno poslovati? Razmišljate li o svojoj budućnosti? Spin Studio Vam nudi odgovore!

Spin Studio jedini je u regiiji Autorizirani Training Centar, sa tri učionice, 8 Microsoft certificiranih predavača, čak 15 godina s Vama, preko 30 programa, 360 tvrtki sa ukazanim povjerenjem i preko 10 000 zadovoljnih polaznika! U samom srcu grada u Županijskoj 15/II jedan je Centar za obrazovanje odraslih. Brojevi koji rade za Vas! telefon: 20 30 20

3.kol

Novosti: Potpisan ugovor Spin STUDIA i ALGEBRA učilište iz Zagreba!

Zajedničkim parnertstvom Algebra partner program Spin STUDIO podupire primarnu ideju ovog programa - laka prepoznatljivost svih partnera po cijeloj Hrvatskoj kao dokaz kvalitete edukacijskih sadržaja, vrhunski osposobljenih predavača i samim tim zadovoljnih polaznika.

Odabrani po izuzetno visokim kriterijama partnerstva Spin Studio potvrdio je svoju vodeću ulogu u kvaliteti edukacije. Stoga je jedini predstavnik u regiji upravo programa ALGEBRA PARTNER i jedini Autorizirani Training Centar.

20.srp

Belje d.d. uspješno završilo 4. žetvu na Jupiter Software tehnologiji!

Belje od 2002. godine uspješno prati rezultate žetve i otkupa žitarica na Jupiter Software tehnologiji. Agrokor, kao novi vlasnik Belja, ukazao je povjerenje Spinu i Jupiter Software tehnologiji i žetva 2005. uspješno je praćena i obrađena na provjerenoj tehnologiji.

18.srp

Uspješna implementacija Jupiter Software-a u IPK Croatia d.o.o!

U svibnju započeta, a početkom srpnja, uoči otkupa žitarica, uspješno okončana implementacija Jupiter Software za tvrtku IPK Croatia d.o.o.

Projekt čija je implementacija nosila visoke rizike projekta u kojem niti Spin, niti klijent nije imao vrijeme za pripremu i implementaciju sustava po svim pravilima vođenja projekta. Dodatno uloženim naporima Spin konzultanata i razvojnog tima, kao i djelatnika IPK Croatia i djelatnika Žito d.o.o. projekt je uspješno pripremljen i na vrijeme inplementiran.

U projektu je bilo potrebno prenjeti povjesne podatke, obučiti djelatnike i podesiti sustav za rad u realnom poslovnom modelu klijenta.

Projekt je obuhvatio standarne BI, ERP i HRM module, kao i specifične module za otkup žitarica i silosno poslovanje.

Specifični infrastrukturni problemi obuhvatili su povezivanje kolnih vaga s TS aplikacijama, te osiguranje rada u realnom vremenu udaljenih lokacija i centralne instalacijom.

U ovom zahtjevnom projektu Jupiter Software je pokazao svu svoju tehnološku snagu client server multi tiered aplikacije.

14.srp

Zaposlenje u Spinu: Konzultant za prodaju IT sustava!

Slobodno radno mjesto: Konzultant za prodaju IT sustava. Početak rada 15. rujna 2005.

Tražene osobine: VSS sprema, M/Ž, radno iskustvo do 2 godine - poželjno u IT industriji, poznavanje informatičke tehnologije, komunikacijske sposobnosti, prezentacijske vještine, znanje engleskog jezika, B kategorija.

Ponude s CV slati na e-mail: ivan@spin.hr ili poštom na adresu tvrtke.


Kandidati će morati proći obavezno testiranje i provjeru sposobnosti i vještina za radno mjesto.

1.srp

Hidroing d.o.o. Osijek organizira svoje poslovanje na Jupiter Software-u!

Uspješno poduzeće na području projektiranja i vođenja projekata na području hidrogradnje i regulacije implementiralo je Jupiter Software ERP module za bolje upravljanje resursima poduzeća.

Instalacija Jupiter Software u tvrtki Hidroing d.o.o. Osijek, primjer je uspješne instalacije u maloj tvrtki. Korištenjem MS MSDE kao RDBMS podloge Jupiter Software klijent instaliran je na 3 PC računala. Implementacija Jupiter Software obuhvatila je prijenos podataka, obuku djelatnika i podešavanje parametara sustava. Kao specifičnost projekta implemnetirane su modifikacije za praćenje fakturianja i naplate projekata.

8.lip

Autocesta Zagreb-Macelj d.o.o. uvodi Jupiter Software ERP module!

Autorizirani Jupiter Software partner - DEUS Računala d.o.o. Zagreb ugovorio je i uvodi Jupiter Software u tvrtku Autocesta Zagreb-Macelj.

Implementacija obuhvaća izgradnju IT infrastrukture, prijenos postojećih podataka, obuku djelatnika i uvođenje ERP modula - knjigovodstvo, imovina, plaće i izdavanje računa. Spin Informatica pruža konzultantksu i logističku potporu autoriziranom partneru u fazama implementacije i prilagodbe modula specifičnim potrebama naručitelja.

30.svi

CENTAR ALATA d.o.o. pogoni svoje poslovanje Jupiter Software-om!

Centar Alata d.o.o. Osijek je jedno od vodećih trgovačkih poduzeća u Hrvatskoj, u segmentu prodaje svih vrsti alata i opreme za industriju i održavanje, a izdvaja ih ponuda specijalnih alata. Zastupnik i distributer za Elora, Komelon, Scala, Stabila, Picard, Kirschen.

Implementacija Jupiter Software u tvrtki Centar alata obuhvatila je izgradnju infrastrukture, prijenos poataka iz postojećih aplikacija, obuku korisnika, izradu custom dokumenata te prilagodbe programa poslovnom modelu klijenta.

Implementirani su ERP i CRM moduli, a u narednoj fazi očekuje se i implementacija BI modula.

24.svi

Najava: nove grupe PC OPERATER!

31.svibnja (utorak) i 02.lipnja ( četvrtak) započinje verificirani tečaj - PC Operater. Termini su od 19.00 h svaki drugi dan. Da li još ima mjesta u grupama koje završavaju prije vaših godišnjih odmora možete vidjeti na ovoj stranici

24.svi

Jupiter Software i BioQualitech u Zadru!

Ponedjeljak, 23. svibnja, u organizaciji HGK Zadar i tvrtke BioQualitech Zadar održano je predavanje na temu implementacije HACCP norme i sustava sljedivosti i sustva označavanja transportnih jedinica.

Tvrtka BioQualitech dala je uvod u probleme implementacije HACCP norme, sljedivosti i sustava označavanja transportnih jedinica kod EAN 128. Tvrtka Infokod Zagreb detaljno je prezentirala ueđaje za označavanje i čitanje bar kod oznaka, s najavom nove RF tehnologije. Spin je iznio svoja iskustva u implementaciji sustava sljedivosti na temelju Jupiter Software tehnologije od nabave, sustava kontrole kvalitete, skladišnog poslovanja, proizvodnje i logistike.

13.svi

Tjedan osječkih izviđača u Spinu!

Tijekom TOI 2005 - u periodu 13 - 20. svibnja u Spin Studiju održava se INFO RADIONICA izviđača. U vremenu od 10 do 12 sati budući i sadašnji izviđači mogu sudjelovati u kreativnoj radionici. Ulaz dakako slobodan.

9.svi

PZ Osatina - najkompleksnija instalacija Jupiter Software u sektoru poljoprivrede!

Uspješna implementacija do sada najsloženijeg informacijskog sustava u sektoru poljoprivrede. Obuhvaćeni svi segmenti ovog složenog sustava: od ratarske proizvodnje, otkupa, stočarske proizvodnje, silosa do proizvodnje stočne hrani i sirkovih metli.

Implemnetacija sustava započela je u listopadu 2004. godine uspostavljanjem IT infrastrukture za distribuiranu obradu kojom su objedinjene sve lokacije PZ Osatine. Izuzetno složen proces prijenosa povjesnih podataka iz različitih i parcijalnih rješenja uspješno je okončan velikim zalaganjem djelatnika PZ Osatina i Spin konzultanta.
Razvojni sektor uspješno je riješio sve dodatne zahtjeve korisnika, a razvijeni su moduli za povezivanje kolnih vaga, silosno poslovanje, veterirnarsko poslovanje, povezivanje s Delawal sustavom za upravljanje farmom, kooperativno poslovanje i radne naloge u poljoprivrednoj proizvodnji.
Uskoro će te moći pročitati opsežan opis slučaja (CASE) na ovim stranicama.

4.svi

Stipić INTERART d.o.o. Zagreb powered by Jupiter Software!

Tvrtka Stipić Interart d.o.o. Zagreb je vodeća hrvatska tvrtka za opremanje poslovnih objekata i druge završne radove u građevinarstvu. Brojne ugledne hrvatske institucije dale su povjerenje ovoj tvrtki pri uređenju njihovih poslovnih prostora: Hotel Esplanada Zagreb, HYPO BANK Zagreb, KING CROSS Zagreb, EXPO 2000 Hanover - štand RH...

Tvtka STIPIĆ INTERART podržana je Jupiter Software u segmentima ERP i BI modula. Uvođenjem modula za CRM i upravljanje građevinskim radnim nalozima tvrtka namjerava zaokružiti cjelokupni poslovni proces i tako povećati efikasnost svojih operacija.

25.tra

Opatija: Windays 2005: Doručak s Jupiter Software-om!

Ako ste kojim slučajem u Opatiji, u srijedu 27. travnja dođite u GRAND hotel, dvorana Mimoza 1 od 8.00 - 8.45 i uz jutarnju kavu podjelite s nama iskustva u implementaciji Jupiter Software rješenja.

U okviru Microsoft Windays 2005 Spin će održati breakfast session 27. travnja 2005 od 8.00 - 8.45 u hotelu GRAND, dvorana Mimoza 1. Breakfast session je zamišljen kao otvorena prezentacija Jupiter Software i razgovor o metodama uspješne implementacije poslovnog rješenja na Microsoft platformi.

15.tra

Klinička bolnica Osijek, Cesting, Saponia, Nexe Grupa odabrali su Spin STUDIO!!

Ove renomirane tvrtke odabrali su petnaestogodišnje iskustvo Centra za obrazovanje odraslih za edukaciju svojih djelatnika. Kao jedini Microsoft Autorizirani Training Centar u regiji, te u suradnji sa Ministarstvom znanosti, obrazovanja i športa pružamo vam veliki izbor edukacijskih programa. Vi samo odaberite!

11.tra

Novocommerce d.o.o. izabrao Jupiter Software za svoj ERP sustav!

Novocommerce d.o.o. Osijek, generalni zastupnih tvrtke John Deere u Hrvatskoj, početkom travnja, odabrao je Jupiter Software kao temelj svog informacijskog sustava.

Tvrtka Novocommerce, osim prodaje i servisa strojeva marke John Deere, zastupa i održava niz uglednih proizvođača poljoprivredne mehanizacije. Servisna mreža pokriva područje sjeverne Hrvatske. Više o tvrtki Novocommerce na adresi www.novocommerce.hr.

Projekt uvođenja Jupiter Software obuhvaća impmlementaciju BI, ERP i CRM modula, modula za podršku distribuirane servisne mreže, obuku djelatnika, prijenos podataka iz postojećih aplikacija i dogradnju specifičnim granula.

11.tra

Sudska presuda za SPAM!

Devet godina zatvorske kazne za Jeremyja Jaynesa iz Sjeverne Karoline za SPAM kriminal.

Sudac u Virginiji izrekao je devetogodišnju zatvorsku kaznu spameru Jeremyju Jaynesu iz Sjeverne Karoline, čime je donešena prva zatvorska kazna za slanje spam poruka u SAD. Jaynes je zajedno sa svojom sestrom (koja je kažnjena novčanom kaznom), te suradnikom (koji je oslobođen optužbi) slao po deset milijuna e-mail poruka dnevno koristeći 16 širokopojasnih linija, zarađujući između 400.000 i 700.000 dolara na mjesec uz troškove koji nisu prelazili 50.000 dolara. Izdržavanje kazne je, međutim, privremeno odgođeno zbog mogućnosti na žalbu, jer je zakon na osnovu kojeg je Jaynes osuđen tek nedavno donešen i možebitno otvara neka ustavna pitanja, izjavio je sudac Thomas Horne. Prema spomenutom zakonu, samo slanje spam poruka nije kažnjivo, no prikrivanje i lažiranje adrese i identiteta pošiljatelja jest. Jaynesa se inače u trenutku uhićenja smatralo jednim od 10 najvećih spamera u svijetu

6.tra

DICENTRA uvodi u svoje poslovanje Jupiter Software!

Implementacijom Jupiter Software BI, ERP i CRM modula i izgradnjom suvremene IT infrastrukture DICENTRA d.o.o. će integrirati cjelokupno poslovanje uprave u Osijeku i distibutivnih centara u Splitu, Zagrebu, Rijeci i Vukovaru.

Tvrtka Dicentra osnovana je u Osijeku 1994. godine. Kroz desetogodišnji period, Dicentra je bila jedna od najbrže rastućih tvrtki u regiji, s godišnjim rastom između 30-40%. Danas je Dicentra jedna od pet najvećih distributerskih kuća u regiji, koja pokriva Republiku Hrvatsku. Preko svojih sestrinskih tvrtki u susjednim zemljama: Bosni i Hercegovini, Mađarskoj i Srbiji & Crnoj Gori, Dicentra ima namjeru zadovoljiti potrebe kupaca na cijelom području srednje i istočne Europe i njenih 25 milijuna stanovnika. Više o DICENTRI na adresi www.dicentra.hr

Projekt uvođenja Jupiter Software obuhvaća izgradnju IT infrastrukture za povezivanje svih centara u jednistvenu VPN mrežu, impmlementaciju BI, ERP i CRM modula, obuku djelatnika, prijenos podataka iz postojećih aplikacija i dogradnju specifičnim granula.

4.tra

Ne propustiti: IDC Logistic konferenciji - Zagreb, 7. travnja 2005

Svi koji traže i nude inteligentna logistička rješenja za organizaciju skladišta, proizvodnje, sljedivosti, ambulantne prodaje, distribuiranog obuhvata podataka naći će se 7. travanja u Zagrebu, hotel Regent Esplanade.

Konferencija je za korisnike IT riješenja besplatna. Na konferenciji će svoja riješenja prezentirati svi koji u Hrvatskoj na tom polju kreiraju rješenja: Siemens, Špica, SAP, Spin, Info-kod, Infoopus, Aldata, Marco, Input i Salomon. Više detalja na adresi IDC site-a

22.ožu

Spin kao poduzetnički projekt u emisiji Slavonske televizije

Utorak, 22. ožujka u 21.00 pogledajte na Slavonskoj televiziji emisiju "Od ideje do uspjeha". Urednik Saša Uranjek na slučaju Spin Informatice potiče poduzetnički duh i educira poduzetnike.

Emisija "Od ideje do uspjeha" obrađuje sve glavne aspekte poduzetničkog poduhvata - od kreiranja misije, organizacije, financiranja, strateških proizvoda i vizije daljnjeg razvoja.

Repriza emisije je u srijedu, 23.03.2005 u 18.00 i u nedjelju 27.03.2005 u 15.00 sati.

15.ožu

Deus računala Zagreb - novi Jupiter Software autorizirani partner.

Završiviši školovanja za Jupiter Admina i Jupiter konzultante DEUS je stekao status Jupiter Software autoriziranog partnera. U tjeku je implementacija Jupiter Software u vlastiti poslovni sustav.

Deus računala su, uz Qualitas, drugi autorizirani partner na području Zagreba. Time je značajno pojačana prodajna i tehnička podrška Jupiter Software za zagrebačkom području.

2.ožu

Spin na osječkom proljetnom sajmu - HACCP i sljedivost!

Petak, 04. ožujka 2005. u 10.30 na osječkom proljetnom sajmu Spin Informatica prezentirati će informacijsku podršku za praćenje sljedivosti i kontroli kvalitete u prehrambenoj industriji. U okviru istog događaja Hrvatska agencija za hranu održat će instruktivno predavanje o primjeni zakona o hrani i HACCP normi.

Teme i predavači:
1. "Uloga HAH u unapređenju sigurnosti hrane u Hrvatskoj" - Vedran Poljak dr. med.
2. "Analiza opasnosti kontolom ključnih postupaka procesa proizvodnje hrane" - Vedran Poljak, dr. med i Diana Herold, dipl. ing.
3. „Jupiter Software – integralni informacijski sustav za organizirano praćenje sljedivosti u skladišnom, proizvodnom i komercijalnom procesu i kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji„ – Ivan Matejašić, dipl. oec. i Nenad Bestvina dipl. ing. el. – Spin Informatica Osijek.

22.velj

Novi tečaj: Microsoft Office Project 2003

Za što bolje poslovne rezultate i učinkovitije upravljanje resursima - pripremili smo za Vas 24-satnu edukaciju MS PROJECT

Slijedeći je sadržaj: - Planiranje i upravljanje projektom - Mogućnosti MS Projecta - Pokretanje, izrada plana i organizacija aktivnosti - Raspoređivanje aktivnosti - Upravljanje resursima i troškovima - Praćenje izvedbe projekta - Projektno izvještavanje - Podjela i spajanje projekata Slobodno nas kontaktirajte

22.velj

Ministarstvo prosvjete verificiralo tečaj Programer poslovnih aplikacija!

Računalni (bussines) PROGRAMER program je osposobljavanja verificiran od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa - upisuje se u radnu knjižicu. Budite i vi u slijedećeoj grupi

21.sij

Spinu status Microsoft GOLD Partnera i za 2005. godinu

Spin je i u 2005. godini Microsoft GOLD partner čime Microsoft potvrđuje našu obučenosti i kompetentnost kada su u pitanju Microsoft tehnologije. Našim klijentima to donosi kvalitetniju uslugu i bolje komercijalne uvjete.

Spin je jedan od najstarijih Microsoft partnera u Hrvatskoj, od 1997. godine Spin je Microsoft Certificirani Solution Provider, a od 2003. godine kao Microsoft GOLD partner. Punih 8 godina Spin Studio je i jedini na regiji Microsoft Autorizirani Trening Centar za sve Microsoft tehnologije.

17.sij

Slobodna radna mjesta - programer VB aplikacija

Spin zapošljava dva Visual basic programera. Poželjno iskustvo u radu s VB i SQL serverom i završen tečaj Business programera. Natječaj otvoren do 31.01.2005. godine.

Zamolbe slati poštom ili na e-mail ivan@spin.hr.

31.pro

Dobre vibracije i u 2005. godini

Još jedna uspješna godina je iza nas.......Svim našim partnerima i korisnicima zahvaljujemo na dobroj suradnji i ukazanom povjerenju. U 2005. godini svima njima želimo uspjeh i veselimo se ako ćemo našim znanjem, radom i trudom moći dati svoj doprinos.

A za 2005. godinu priredili smo niz novih proizvoda kojim ćemo dati svoj doprinos boljoj povezanosti poslovnih aktivnosti, kontroli procesa i predviđanju rezultata. Izgradnja IT infrastrukture, Jupiter Software, informatičko obučavanje i kvalitetna podrška naši su temeljni zadaci i u 2005.

13.pro

Samsung LCD nagradna igra!

Ako ste razmišljali o kupovini novoga monitra - sada je prava prilika; Kupi LCD vozi BMW!!! Prva nagrada je 1 x automobil BMW 116i, druga nagrada je 1 x Samsung Plasma TV set, treća nagrada je 5 x Samsung mobitel SGH-E800

Uz svaki kupljeni Samsung LCD monitor dobijete kupon - slijedite uputu i očekujete neku od navedenih nagrada. Cijene monitora pogledajte na SPIN Web shop-u!

3.pro

HP Photo AKCIJA!

Kupovinoh HP foto aparata R serije - uz HP i SPIN dobijete više; dodatnu memorijsku karticu kapaciteta 128 MB i dizajnersku torbicu iz ograničene serije!

Svim kupcima digitalnih fotoaparata HP Photosmart R serije kupljenih između 15. studenog 2004. i 15. siječnja 2005., što uključuje digitalni fotoaparat HP Photosmart R707 i HP Photosmart R507, koji se prijave putem letka ili www.hp.com/Bozic, te pošalju kopiju računa bit će isporučena dodatna memorijska kartica od 128 MB te dizajnerska torbica.

30.stu

Značajan rast interesa i prodaje Jupiter Software rješenja

Kao rezultat promotivnih aktivnosti poduzetih tjekom listopada Spin je zabilježio značajna rast broja upita za Jupiter Software rješenja. To je rezultiralo i rekordnim brojem novih ugovora koji će se realizirati tjekom prvog tromjesečja 2005. godine.

Pažljivo planirana promotivna akcija Jupiter Software, koja je tjekom listopada obuhvatila mailing, oglašavanje u stručnim časopisima i na najposječenijem Web portalu Google, rezultirala je značajnim porastom broja upita za Jupiter Software poslovnim rješenjima.

Osobiti interes su pokazale tvrtke u domeni proizvodnje hrane zbog sustava sljedivosti, tvrtke iz poljoprivrednog kompleksa te komunalne tvrtke.

U tjeku je ugovaranje poslova koji će se realizirati u prvom tromjesečju 2005, odnosno započelo je punjenje knjige narudžbi i za drugi kvartal slijedeće godine.

25.lis

Vrući PAKET ARANŽMAN za hladne dane - Nagradna igra!

Kupujte legalan software i pri tome sudjelujte u nagradnoj igri; prilikom kupnje dobit ćete nagradni kupon za svaku kupljenu softversku licencu: Microsoft Windows XP Professional, Microsoft Windows XP Home, Microsoft Office 2003 Small Business Edition, Microsoft Office 2003 Basic Edition, Microsoft Windows Server 2003, Microsoft Small Business Server 2003.

Glavna nagrada; 4 sedmodnevna aranžmana na Kubu za dvije osobe! Očekuju vas i mjesečne nagrade za HLADNE DANE: 3 kućna kina, 3 Smartphone mobitela, 3 kotizacije i smještaj na konferenciji Microsoft WinDays, 3 Microsoft Xboxa, Izvlačenja mjesečnih nagrada: 15.11.04., 15.12.04. i 17.01.05. a izvlačenje glavne nagrade je 17.01.2005. PIRATI OVE GODINE NEĆE VIDJETI KUBU!!! Više detalja pogledajte na Microsoft Hrvatska!

22.lis

Cach flow analiza kakvu ste oduvjek željeli....

Novi modul u Jupiter Software Manager-u spremna za isporuku. Cachflow analiza koja upoređuje nivo financijske aktivnosti u dva proizvoljna razdoblja.

Pregled komercijalnog priliva segmnetiran po klasama robe, organizacionim jedinicama i komercijalsitima. Dvostruka dubinska (DRILL DOWN) analiza prema partnerima-robama i robama-partnerima. Izračun sadržanog RUc-a u komercijalnom prilivu. Parametrizirano definiranje dokumenata koji podlježu cashflow analizi. Analiza ne traži dodatne pripreme podataka već ON LINE zahvaća podatke iz knjiženja glavne knjige i drugih operativnih segmenata poslovanja.

15.lis

Partner Info punkt obogaćen novim Kontakt Manager-om

Standardno dobrom Partner INFO punktu dodana je nova funkcionalnost - KONTAKT MANAGER.

Tko je s kim, kada, zašto i kako kontaktirao i što je rezultat razgovora. Grupiranje i sortiranje informacija o kontaktima po bilo koejem kriteriju: kontakt osobi, našem referentu, datumu, kanalu. Unos zabilježaka u slobodnoj formi. Dostupno s svim drugim podacima o partneru kroz Partner Info Punkt. Funkcionalnost se isporučuje standardno s novom verzijom Jupiter Software klijenta.

15.ruj

Jupiter Software - Partner Summit 2004

24. rujna 2004 u Osijeku održat će se 2. Jupiter Software partner summit. Partneri iz Pule, Rijeke, Zadra, Varaždina, Zagreba i Tuzle razmotrit će pozicije i strategije u plasmanu i implementaciji Jupiter Software sustava.

Na Partner Summitu će između ostalog biti prezentirana nova licencna politika, nova politika održavanja aplikacija, nove osobine verzije 7 i najava novih osobina za verziju 8 kao i nove tržišne strategije. Naravno neće biti zaboravljeno i druženje i opuštanje uz slavonske specijalitete.

13.ruj

Nove cijene SPIN računala!

Još jača, brža i bolja, po još nižim cijenama! Provjerite!

30.kol

UPISI u jesenski turnus informatičke edukacije!

Počeli su upisi na verificirane programe - Pc operater i AutoCAD operater, te niz naših MS programa. Početke i popunjenost grupa i dalje možete pratiti na - stranici

27.kol

Nove niže cijene za pisače LaserJet serije 1300!

HP LaserJet 1300 2.199,00 Kuna (+PDV) HP LaserJet 1300n 3.259,00 Kuna (+PDV)

9.kol

Proširuje se Jupiter Software Partner mreža!

Spin namjerava od rujna proširiti mrežu autoriziranih Jupiter Software partnera. Traže se partneri za slijedeće regije: SPLIT, DUBROVNIK, KARLOVAC, GOSPIĆ i ZAGREB. U Republici BIH traže se partneri za SARAJEVO i MOSTAR. U Republici SiCG traže se partneri u BEOGRADU, NOVOM SADU i PODGORICI.

Uvjete, koristi i kontakt adresu pogledajte na web stranicama www.Jupiter-Software.com! Jupiter Software partner program stalno je otvoren, ali za ovaj krug vaše kontakte molimo do 20. rujna 2004.

20.srp

Tečaj: Administering SQL Servera 2000!

29.srpnja započinje petodnevni seminar za one koje žele znati instalirati, konfigurirati, administrirati i rješavati probleme vezane uz client-server database upravljački sistem na Microsoft SQL Server 2000 platformi.

Administering SQL Server 2000 edukacija se realizira u Spin STUDIJU svakodnevno od 9 sati, pet dana. Cijena je 2500 kn ( pdv nije uključen ).

12.srp

Jupiter Software u GARCOS d.o.o. Osijek

Regionalni distributer FORD i VOLVO vozila za Slavoniju i Baranju, ovlašteni servis vozila i prodavač rezervnih dijelova svoje poslovanje vodi na Jupiter Software-u.

Projekt prelaska na Jupiter Software obuhvatio je izgradnju IT infrastruture na 12 računala, dvije udaljene lokacije, prijenos postojećih podataka, obuku korisnika i implementaciju specifičnih rješenja u prodaji vozila i servisnoj službi.

25.lip

Spin na Microsoft Teched 2004 Amsterdam

I ove godine predstavnici Spina sudjelovat će na Microsoft tehnološkoj konferenciji Teched 2004. Ove godine konferencija se seli iz Barcelone u Amsterdam i trajat će 4 dana sa više stotina predavanja.

Dean Vitner i Zvonimir Mutnjaković "nabrijat" će svoja znanja najnovijim tehnologijama iz Microsoft radionica. najviše očekujemo od novog SQL-a, ali na jelovniku će biti i druge teme............. Više o tome nakon konferencije.

21.lip

Dječja kompjuterska radionica!

Za djecu i teenagere od 8 - 18 godine svaka dva tjedna nove grupe i novi program. Prva započinje 28.06!

Tradicionalno Summer Hill i ovog ljeta uči i zabavlja se zajedno s Vama! Svakih dva tjedna novi su turnusi tako da ukoliko ne stignete u grupu 28.06, slijedeće su 12.07, 26.07, 09.08 i 23.08. Program je izmjenjen i prilagođen upravo vama. stoga, pridružite se - tel:20 30 20 ili na mail

18.lip

Spin priprema 3 nova Jupiter Software konzultanta!

Kako bi pružao još kvalitetnije usluge implementacije i podrške postojećim i novim korisnicima Jupiter Software-a, Spin je odlučio pojačati konzultantski tim s 3 nova konzultanta.

Od 01. lipnja u Spinu se školuju 3 nova Jupiter Software konzultanta. Uz postojeći tim od 16 stručnjaka angažiranih na razvoju, implementaciji i podršci Jupiter Software produkta, to će povećati našu sposobnost za uspješnu implementaciju vrhunskih poslovnih rješenja. Njihova puna obučenost očekuje se od listopada 2004. godine.

9.lip

Jupiter Software u BIOVEGA d.o.o. Zagreb

Jedan od najvećih distributera zdrave hrane u Hrvatskoj od 01. prosinca 2003. vodi svoje poslovanje na Jupiter Software-u!

Uspješnom implementacijom Jupiter Software rješenja za upravljanje tvrtkom BIOVEGA d.o.o. Zagreb postala je još jedan od korisnika Jupiter Software-a. Po prvi put u tvrtki BIOVEGA implementacija je vođena po principu "Train to train" i uz dobru suradnju IT Managera i Spin konzultanata implementacija je obavljena u kratkom roku i bez prevelikih stresova.

8.lip

Napredni EXCEL u Spin STUDIJU!

U dvadesetsatnom programu obrađuju se subtotal, consolidate, custom list, pivot table, auditing. what-if. solver..Za sve koje žele dodatno automatizirati rad s MS Excel-om odaberite tečaj formiran za Vas!

dvije su grupe: 14. i 28. lipnja!

1.lip

Jupiter Software u Halajko commerce S. Brod

Završena uspješna implementacija Jupiter Software u tvrtki Halajko commerce Slavonski Brod. Najveći distributer pića u brodsko-posavskoj županiji na tri udaljene lokacije u realnom vremenu prati svoje poslovanje koristeći Jupiter Software.

U sklopu unapređenja poslovanja partnera Zagrebačke pivovare Spin je implementirao Jupiter Software u poslovanje tvrtke Halajko commerce. Projekt je obuhvatio izgradnju IT infrastrukture (serveri, radne stanice, mreža), priključenje korisnika stalnim vodom na Internet, implementaciju VPN mreže za rad u realnom vremenu, obuku korisnika, prijenos podataka iz stare aplikacije.

1.lip

Klinička bolnica Osijek - uspješna migracija na Windows 2003

Spin centar za tehničku podršku korisnika uspješno je izvršio migraciju sustava KBO sa Windows NT tehnologije na Active Directory Windows 2003 tehnologiju.

Vrlo heterogeno okruženje s DOS - Windows radnim stanicama, različitim sustavima baza podataka i mnoštvom korisnika s različitim pristupnim pravima - prenešeno sve - kako kaže sistem inženjer Krasnoslav Birtić - "bez gubitaka".

31.svi

HP prijenosna računala - posebna ponuda!

Ukoliko razmišljate o kupovini prijenosnoga računala - sada je prava prilika ! Hpcq (HewlettPackard-Compaq) prijenosna računala po novim, još nižim cijenama!

Ovom prilikom smo za Vas izdvojili tri modela; nx 7010 (P-M 1.5 GHz/40 GB/512 MB/15.4"/Win XP Pro/DVD/CD-RW 24x/NIC 10/100/modem 56K/802.11b BT/Jamstvo 2 godine) po cijeni od 11.738,00 Kn (+PDV); nx 9010 (P-4 2.8 GHz/40 GB/256 MB/15"/Win XP Pro/DVD/CD-RW 8x/NIC 10/100/modem 56K/Jamstvo 1 godina) po cijeni od 8.980,00 Kn (+PDV) i model nx 5000 (P-M 1.5 GHz/30 GB/256 MB/15" /Win XP Pro/DVD/CD-RW 8x/NIC 10/100/modem 56K/802.11b BT/Jamstvo 1 godina po cijeni od 9.400,00 Kn (+PDV). I to još nije sve; uz svaki kupljeni notebook na poklon dobijete torbu za notebook ili mini optical mouse - izaberite! Ne oklijevajte; naručite još danas!

20.svi

Najava: AutoCAD II stupanj - 01.lipnja!

Autodesk je u AutoCAD 2004 dodao naredbe koje omogućavaju još lakšu izradu trodimenzionalnih modela, čineći ga jednim od najboljih komletnih rješenja za izradu ravninskih i prostornih objekata (arhitektura, građevinarstvo, strojarstvo)..

Stoga, pridružite se novoj grupi AutoCAD 3D! Planirani početak edukacije je zakazan za 12/o5/o4 od 19.30, svaki drugi dan. Završetkom programa uz certifikat Spin STUDIA, polaznici koji su prethodno uspiješno završili i AutoCAD 2D te polože zaključni ispit dobijaju i uvjerenje, odnosno potvrdu od Ministarstva prosvjete i športa, te kao takav verifikaciju u radnju knjižicu ( AutoCAD operater )..

11.svi

Bezbrižno na godišnji odmor sa novim znanjima?!

Završite verifikcirani tečaj PC OPERATER prije godišnjeg odmora i po povratku, s novim informatičkim znanjima, bezbrižno dočekajte nove poslovne izazove!

26. svibnja započinju čak tri grupe različitih termina: od 13.00h ( 1600,00 kn ) od 16.00h ( 1700,00 kn) i od 19.00 ( 1800,00 kn ). vi samo odaberite termin!

30.tra

Svibanj je vrijeme za prezentaciju!

Želite li što bolje i kvalitetnije ovladati PowerPointom? Cilj ovog 20-satnog treninga je što kvalitetnije upotrijebiti audiovizualnu "sobu" u vašem Office uredu - za tehnički jaču argumentaciju vaših podučavanja, uvjeravanja ili objašnjavanja!

grupe se formiraju za poslijepodnevni termin: - od 18.00 po 4 školska sata; i vikend grupa: - petak od 18.00 h i subota od 10.00 h Vi samo odaberite!

6.tra

Trodnevni trening: Microsoft Small Business Server!

Microsoft Small Business Server - Designing, Deploying and Managing a Network Solution for the Small and Medium-sized Business trening kojem je CILJ upoznati polaznike sa vještinama i znanjem neophodnim u odabiru, razvoju i upravljanju Microsoftovim mrežnim rješenjima za mala i srednje velika poduzeća.

Ukoliko želite ostvariti prethodno nabrojane ciljeve u terminu 14-16. travnja, slobodno se prijavite jer mjesta su ograničena. Pojedinačna cijena je 120eura +pdv u kunskoj protuvrijednosti u koju je uključena originalna Microsoft skripta i popratni CD-e. Svi polaznici će dobit «Microsoft Certificate of Achievement» kao potvrda pohađanja tečaja.

2.tra

Spin mail na Microsoft Exchange 2003 tehnologiji

Od 31.03.2004. Spin čuva mail boxove svojih korisnika na Microsoft Exchange Serveru 2003. Kakvo dobro to donosi?

Korištenjem novih, naprednih tehnika Antispam zaštite smanjili smo isporuku spam poruka na klijent računala za više od 60%. Nakon svih podešavanja očekujemo da ćemo u roku 15 dana spriječiti prolazak i do 80% spam poruka prema klijentima.

31.ožu

HP bežična tehnologija; neka ispis ne ometa vaš rad!

HP DeskJet 5850 i HP Compaq nx5000 po cijeni od samo 12.000,00 Kn (+PDV). Pisač i prijenosno računalo vrhunskih performansi!!!

Kombinacija prijenosnika HP Compaq nx5000 i pisača HP DeskJet 5850 pružit će vam svu ugodnost pri radu. Integrirana HP bežična tehnologija oslobodit će vas svih nepotrebnih žica - čak i one koje spaja pisač i prijenosnik. Jednostavno, uključite pisač na jednom mjestu, a vi se raskomotite negdje na ležaju, u fotelji ili na balkonu.... Zanima li vas više - kontaktirajte nas!

11.ožu

Poziv; 16.03.2004. Hotel Central!

Muče Vas virusi? Izgubili ste podatke? Ne znate što napraviti, niti koji software instalirati.... Odgovore ćemo Vam ponuditi 16.03.2004. u dvorani Hotela Central u 11,00 sati! Potvrdite svoj dolazak!

Pozivamo Vas na edukacijski seminar iz antivirusne zaštite, zaštite podataka, softverskog rješenja za mala i srednja poduzeća, te borbe pritiv softverskog kriminaliteta. Seminar će se održati u dvorani Hotela Central u Osijeku, u utorak 16.03.2004. godine u 11 sati. Nakon seminara - prezentacije, pozivamo Vas na ručak i druženje u restoranu hotela!
Detaljnije...

10.ožu

Jupiter Software u IREKS AROMA d.o.o. Zagreb

Od 1. siječnja 2004. godine jedna od najuspješnijih hrvatskih tvrtki (33. na ljestvici efikasnosti) svoje poslovanje prati i planira uz pomoć Jupiter Software-a!

Pažljivo isplaniran i priremljen projekt implementacije Jupiter Software startan je s prvim danima 2004. godine. Projekt je obuhvatio izgradnju IT infrastrukture, obuku djelatnika, prijenos postojećih podatka te podešavanje aplikacije za rad u zadanim uvjetima.

Za IREKS AROMU razvijen je model SLIJEDIVOSTI i kontrole kvalitete u procesima skladišta, proizvodnje i komercijalnog modela, kao i povezivanje s automatiziranim regalnim skladištem.

17.velj

Spin na IDC EAS Forumu - 18. i 19. veljače Zagreb

IDC Enteprise Application Suite Forum u Zagrebu, hotel Sheraton, 2 dana na jednom mjestu 20 najboljih ponuditelja aplikacija za upravljanje tvrtkom. Očekuje se više od 500 sudionika. Spin Informatica predstavlja novine u Jupiter Software paketu verzija 7.

Za korisnike sudjelovanje u Forumu je besplatno, uz prethodnu registraciju.

Prijave i daljne informacije možete pratiti na Web stranicama IDC Hrvatska..

5.velj

Novi dizajn i funkcionalnost WEB Shop-a

Pušten je novi redizajnirani WEB SHOP. U njemu možete kao GOST pregledavati cijene i artikle, a kao Partner i kupovati po povlaštenim uvjetima. Pogledajte na adresi: shop.spin.hr

5.velj

Spin zapošljava tehničkog voditelja Spin STUDIJA

Spin zapošljava jednog (1) tehničkog voditelja Spin STUDIJA - Centar za informatičko osposobljavanje. Natječaj je otvoren od 9. - 15. veljače. Svoje prijave možete poslati i e-mailom.

Uvijeti:
M/Ž, VSS, pedagoški, elektrotehnički, ekonomski ili sličan fakultet
Radno iskustvo na pripremi i izvođenju informatičke obuke do 2 godine ili bez radnog iskustva (pripravnik)
odslužen vojni rok (M)
Poznavanje MS Windows, MS Office alata i drugih informatičkih alata
znanje i sposobnost izrade nastavnih planova i dokumentacije
poznavanje engleskog jezika
izrazite prezentacijske i predavačke vještine
sklonost timskom radu i sklonost učenju

5.velj

Spin zapošljava konzultante

Spin zapošljava dva (2) mlađa konzultanta za poslovne aplikacije. Natječaj je otvoren od 9. - 15. veljače. Svoje prijave možete poslati i e-mailom.

Uvjeti:
M/Ž, VSS, Ekonomski ili srodi fakultet
radno iskustvo na sličnim ili srodnim poslovima do 2 godine ili bez radnog iskustva
odslužen vojni rok (M)
poznavanje MS Windows i Office alata, poželjno znanje RDBMS sustava
poznavanje poslovnih procesa
poznavanje engleskog jezika
izrazite komunikacije sposobnosti, prezentacijske vještine, sklonost timskom radu i sklonost učenju i istraživanju

5.velj

veljača i travanj uz Autodesk!!

Započeli su upisi u dvije grupe tečaja AutoCAD-u 2D - osnovne i napredne tehnike. Koristimo priliku čestitati vam na želji da preuzmete inicijativu u razvoju svojih profesionalnih sposobnosti i unapređenju korištenja AutoCADa.

Termini početka tečajeva su: 26/02/2004 i 06/04/2004 u vremenu od 19.30 sati sa dinamikom održavanja - svaki drugi dan po tri sata. Broj slobodnih mjesta je sve manji, stoga popunjenost pratite na stranici Spin Studio!

2.velj

Novi HP Profesionalci u Spin CTP

U organizaciji HP Hrvatska i RECRO d.d. Zagreb održan je seminar za HP Proffesionals na poslovima održavanja HP PC računala i HP Servera. Spinov Centar za tehničku podršku podršku korisnika (CTP) školovao dva inženjera.

Dva naša djelatnika - Krasnoslav Birtić i Vanja Hornjak - pohađali su tečaj i položila ispit za HP Profesionals. Našim klijentima koji koriste HP PC tehnologiju to će donijeti stručne usluge i servis na lokaciji Osijek.

23.sij

Spin Microsoft GOLD Partner za 2004. godinu!

I u 2004. godini Spin će uživati blagodati statusa Microsoft Certified GOLD Partner. To je već 2. godina da Spin nosi status GOLD Partnera, a 8. godina zaredom da se nalazimo u društvu najboljih certificiranih partnera u Hrvatskoj.

Status Certificiranog GOLD Partnera donosi niz povlastica u korištenju Microsoft tehnologija, dostupnosti najnovijih verzija programa, baza znanja i drugih Microsoft resursa - sve u cilju uspješnijeg rješavanja konkretnih zahtjeva korisnika.

Naravno, s druge strane su i obveze koje Partneri moraju ispuniti: od školavanja svojih inženjera, razvojnih projekata, produkata na Microsoft tehnologiji do referentnih mjesta na kojima su rješenja uspješno implementirana.

9.sij

Jupiter Software na IDC Logistic Solutions konferenciji

IDC Logistic Solutions konferencija u Zagrebu, 29. siječnja, hotel Sheraton Zagreb. Saznajte što o svojim rješenjima i izvedenim projektima govore eminentni vendori na području rješenja upravljanja skladišnim poslovanjem i transportom robe i materijala!

Sudionici: Aldata Solution, Info Opus, Salomon Automation, Siemens, Spin Informatica, Špica sustavi i info odjel Kraš-a Prijave na telefon 01 30 40 050 ili mailom na ana.bazdan@idccroatia.hr Za predstavnike kompanija krajnjih korisinika (čija primarna djelatnost nije iz IT branše) prisustvovanje konferenciji je BESPLATNO Broj mjesta je ograničen - PRIJAVITE SE JOŠ DANAS