9.lip

Baza sudske prakse u HOK-u!

Hrvatska odvjetnička komora Zagreb - 7. lipnja - održan seminar o korištenju Pluton - baze sudske prakse.

Ivan Matejašić i Saša Bart u trosatnom seminirau približili koncept i praksu organizacije i pretraživanja baze sudske prakse Vrhovnog suda RH. Baza sudske prakse je proizvod Spin informatice utemeljen na spinovoj Pluton tehnologiji za document managment. Više od 40 odvjetnika i njihovih asistenata pokazalo je interes za upotrebu ovog internet servisa u svom svakodnevnom radu. Detaljnije o Pluton tehnologiji!

23.stu

SPIN FOX SOFTWARE posebna edicija za mala poduzeća

Kompjutorski programi koji su do sada bili dostupni samo velikima postaju dostupni i malim poduzećima. U posebnoj ediciji i po posebnim cijenama ponuđena su tri najprodavanija paketa za financije, knjigovodstvo i veletrgovinu. Uz to ide i nova POS KASA za samo 999 kuna. Uz sve programe nudimo i edukaciju, uvođenje i održavanje u standardnoj SPIN kvaliteti.

Tri paketa za mala poduzeća: PAKET FINANCIJE: integralno financijsko knjigovodstvo sa salda kontijima kupaca i dobavljača, poreznim knjigama, kamatama, virmanima sa instalacijom i priručnikom - za samo 3,333 Kn. PAKET KNJIGOVODSTVO: obračun plaća, knjigovodstvo plaća, kadrovska evidencija i knjigovodstvo osnovnih sredstava sa instalacijom i priručnikom - za samo 3,333 Kn. PAKET VELETRGOVINA: integralan program za vođenja skladišta, fakturiranje, robno knjigovodstvo, inventure, kalkulacije i još puno toga što vam je potrebno u veleprodaji sa instalacijom i priručnikom - za samo 3,333 Kn. POS Kasa u novom izdanju za samo 999 Kn. Program koji zadovoljava sve zakonske norme i puno više od toga.