28.pro

Na kraju još jedne uspješne poslovne godine..

Uz najiskrenije želje svim svojim poslovnim partnerima, suradnicima i prijateljima, Spin zaključuje još jednu izuzetno uspješnu poslovnu godinu. U ozbiljoj namjeri da svojim sadašnjim i budućim korisnicima omogući rast i razvoj upotrebnom IT tehnologije, pred nama je još jedna godina borbe za kvalitetu, znanje i rast.

28.pro

HelpDesk support u vrijeme Nove Godine.

U vrijeme novogodišnjih praznika Spin ne radi u PON i UTO. Prvi radni dan je SRI, 2. siječnja 2008. U PON 31.12.2007. organizirana je dežurna Help Desk služba za sva aplikacijska područja koja odgovara na upite koji pristignu na HelpDesk aplikaciju.

Za sve prijave incidenta preko HelpDesk aplikacije dežurni konzultanti za područja komercijale, financija i plaća rješavat će tekuće probleme.Telefonske linije 031 20 30 20 i 031 20 30 70 neće biti aktivne, u slučaju potrebe nazovite svog KAM-a na GSM liniju.

20.pro

HelpDesk support u vrijeme Božića!

U vrijeme božičnih blagdana Spin ne radi od PON - SRI. Prvi radni dan je ČET, 27.12. U PON 24.12.2007. organizirana je dežurna Help Desk služba za sva aplikacijska područja koja odgovara na upite koji pristignu na HelpDesk aplikaciju.

Za sve prijave incidenta preko HelpDesk aplikacije dežurni konzultanti za područja komercijale, financija i plaća rješavat će tekuće probleme.Telefonske linije 031 20 30 20 i 031 20 30 70 neće biti aktivne.

13.pro

Za inovativni proizvod, nagradu dobija...

Naš dugogodišnji suradnik i predavač Dražen Slabinac, osvojio brončano teslino jaje za inovaciju - Krospik (pretvaranje govora u tekst)

Riječ je o softveru za automatsko pretvaranje govora u tekst prilagođen hrvatskom jeziku sa sustavom izjednačavanja zvučne snimke sa tekstom. Njegova je svrha lakše pretraživanje različitih arhiva sa zvučnim zapisima. Krospikom je moguće u vrlo kratkom vremenu pretvoriti neograničenu količinu govornog zapisa prosječne kvalitete govora u tekst.
Draženu čestitamo!

6.pro

Spin na listi TOP 100 hrvatskih tvrtki za 2006. godinu!

Prema izvješću časopisa Infotrend i IDC Hrvatske Spin se nalazi na 73. mjestu TOP 100 hrvatskih IT tvrtki po ostvarenoj dobiti u 2006. godini.

Izvješće obuhvaća 1.641 informatičku tvrtku registriranu i aktivnu tjekom 2006. godine u Hrvatskoj.

Prema godišnjem izvješću SPIN je 144. tvrtka po ukupnom prihodu, 59. po broju zaposlenih i 73. po ostvarenoj dobiti u Hrvatskoj.

Izvješće pokazuje da IT sektor raste brže od ukupne industrije , te da se IT sektor ubrzano konsolidira - sve manji broj IT tvrtki ostvaruje sve veći prihod.

Samo 67 (4,1%) IT tvrtki ima više od 30 djelatnika i te tvrtke ostvaruje 6,9 mlrd. prihoda (59%) od ukupno 12 mlrd prihoda IT sektora.

5.pro

Računalo za 999,00 kn + PDV!

Zbog redovne obnove opreme u obrazovnom centru Spin STUDIO, organizirana je velika rasprodaja dosadašnjih računala! Računala su spremna za isporuku odmah, ograničena ponuda vrijedi do prodaje 22 radne stanice, zato rezervirajte još danas svoj PC.

Za samo 999,00 kn+ PDV nudimo Vam kompletnu PC radnu stanicu slijedeće konfiguracije:


Kućište minitower s napajanjem,
Matična ploča s grafičkom, zvučnom i mrežnom karticom.
CPU Intel Celeron 2,4 GHz, RAM 512 Mb, Hard disk 40 GB, FDD 3,5",
Tipkovnica, optical mouse
Monitor Hansol LCD 15"

Stoga, rezervirajte svoj PC već sada!

Napomena: Računala su bez Windows OS-a i optičkog uređaja (CD).
Prodaja po principu viđeno - kupljeno.

12.stu

Računalni OPERATER :10.12. i 14.01.

Želite li samostalno kreirati poslovne dokumente, izrađivati kalkulacije i prezentacije, znati sve što Internet i elektronička pošta može - prijavite se!. Program je kompatibilan sa ECDL-om - vašom putovnicom za budućnost!Računalni Operater ( upis u radnu knjižicu ) - 100 sati - cijena 1776,00 (gotovina) , 1.870,00 ( 4 rate ),

ECDL - 120 sati - cijena : 3.600,00 kn ( uključuje obuku, index i svih 7 ispitnih modula! )

29.lis

Osvježena referentna lista Jupiter Software

Kao mala demonstracija što se može napraviti spajanjem web sučelja i Jupiter Software baze, preuredili smo prikaz Jupiter Software referenci. Detalje pogledajte na Jupiter Software stranicama .

Svi podaci o tvrtkama i lokacijama gdje možete vidjeti Jupiter Software na djelu, prikazuju se iz Jupiter Software baze u realnom vremenu.

29.lis

Bussines - Računalni PROGRAMER!

Nove tehnologije u Spin Studiju - Sve veći broj poslovnih subjekata, velikih, srednjih pa čak i malih tvrtki u svakodnevnom poslovanju koristi različite poslovne aplikacije.. opširnije

18.ruj

WEB DIZAJN : 16.listopad!

Najbolja priprema za izradu i dizajniranje internetskih stranica dostupna je u ponudi Spin Studija! Dokažite se na području koje svakim danom postaje sve zahtjevnije i nezaobilazno!Steći će te uvjerenje:

- o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu

- ekskluzivni certifikat "Adobe Certificate of Course Competion"


Cijena:

- 4.400 (gotovina), 4.600 (rate), 4.600 (poduzećem)


Planirani početak:

- 16.listopad .Pridružite se
ovoj grupi!

17.ruj

ADOBE profesionalac kroz Grafički dizajn: 05.11.

Obrazovni program Grafički Dizajner osposobljava kandidate za upotrebu računala i računalnih aplikacija za grafičko izražavanje - osnova je biti primjećen - steknite kompetenciju za vizualni identitet! To vam omogućava Spin Studio i Adobe..


Sadržaj od 150 sati obuhvaća:
- Adobe Illustrator -grafičko crtanje i dizajn
- Adobe Photoshop - obrada slike na računalu
- Adobe InDesign - prijelom stranica i priprema za tisak
- Adobe Acrobat Professional - obrada PDF dokumenata

Steći će te uvjerenje:
- o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu
- ekskluzivni certifikat "Adobe Certificate of Course Competion" za svaki pojedinačni seminar i za završni rad!

Cijena:
- 4.200 ( gotovina ), 4.400 (rate ), 4.600 (poduzećem)

Planirani početak:
- 05.11 u 12.00 sati.

Pridružite se
ovoj grupi!

17.ruj

Darujemo pretplatu na Mrežu!

Odaberite seminar ili program obrazovanja, a mi vam darujemo 1-godišnju pretplatu na Mrežu, časopis za IT profesionalce.Kako?

13.kol

Ne propustite: zaštitite se znanjem od nezaposlenosti!

Računalni Operater u ljetnom turnusu za 1.200,00 - 4 rate. Početak je 17.09. u prijepodnevnom terminu

10.kol

Osnove programiranja - C++

trenutno najrašireniji programski jezik- namjenjen je polaznicima koji se namjeravaju baviti razvojem - poslovnih i web aplikacija, sistemskih, mrežnih, multimedijskih i drugih programskih rješenja. Pridružite se novoj grupi!

svibanj je dan C! Pridružite se novoj grupi!

cijena: 1500,00 kn ( 3 rate )

planirani početak: 15.listopad

9.kol

Jupiter Software korisnici i dalje bilježe visoke stope rasta prihoda!

I u 2006. godini korisnici Jupiter Software integralnih rješenja ostvarili su visoke stope rasta poslovanja mjereno kroz ukupni prihod. Pogledajte detalje...

Na temelju izvješća Zavoda za poslovna istraživanja (ZAPI) o poslovnim rezultatima hrvatskih tvrtki u 2006 godini i vlastitog praćenja uspješnosti korisnika Jupiter Software rješenja ažurirali smo naše stranice i grafičke prikaze rasta naših klijenata. Drago nam je da i dalje se nastavlja pozitivan trend rasta ukupnog prihoda (i profitabilnosti) poslovnih sustava koji su uspješno implementirali različita Jupiter Software EAS rješenja u Upravi, komercijali, proizvodnji, poljoprivredi ili HRM.

Spin će i u buduće nastojati pratiti hrvatske tigrove (i gazele) u njihovim rastućim potrebama za kvalitetnih IT rješenjima.

18.srp

Dodijeljena uvjerenja polaznicima Spin Studija!

Spin Studio upriličio je svečanu dodjelu uvjerenja polaznicima koji su uspiješno završili program obrazovanja za AutoCAD Operater za nezaposlene. To je samo jedan u nizu aktivnosti proizašao iz suradnje sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Vukovar.

upravo radi poboljšanja konkuretnosti na tržištu rada nezaposlenima se pruža nevjerojatna prilika stjecanja novih kompetentnosti i vještina potrebnih za lakšim pronalaskom zaposlenja. Tijekom rujna slijede nove grupe obrazovanja, ne samo za AutoCAD Operatera, veći i za Grafički dizajn,Web dizajn

Ujedno, Spin Studio je uspiješno priveo kraju edukaciju za čak 682 djelatnika Agrokora održanih u prostorijama Belja u Belom Manastiru koj a se odnosila na cjelokupni MS Office paket.

Čestitamo svim polaznicima!

2.srp

Tradicionalno okupljanje Spina: Ladimirevci 2007

Već pomalo tradicionalno proljetno okupljanje Spinovaca i njihovih obitelji u S.I.G.A.L-u ove godine popraćeno je lijepim vremenom, dobrim roštiljem i ugodnim druženjem.

30. lipnja (subota) okupili su se Spinovci i njihove obitelji u S.I.G.A.L-u kako bi ispratili prvo polugodište 2007. godine i prikupili malo snage za nadolazeće aktivnosti.

Uz vožnju kanuima divljim vodama Karašice, tenis, nogomet, bočanje, bagminton i odbojku, bogatu trpezu i dobar izbor glazbe (Hvala Berto!) dan je prošao kao tren.

Mala foto galerija - samo najbolje od Spina....

21.lip

Prezentacija Jupiter Software za GASTRO Grupu!

U namjeri da svojim poslovnim iskustvom doprinesemo poslovanju članica Gastro Grupe održana je u Segetu Donjem kod Trogira prezentacija Jupiter Software rješenja.

U novootvorenom hotelu Rotonda održana je prezentacija Jupiter Software rješenja za 30 članica GASTRO Grupe. Spin i Jupiter Software prisutni su u sektoru distribucije više od 15 godina i vrlo dobro poznaju probleme unutar industrije distribucije pića.
Prema dobivenoj povratnoj informaciji, članice su izuzetno zadovoljne prikazanim rješenjima i smatraju da se ista mogu implementirati u njihovo poslovanje.

11.lip

Izgradnja timova za uspješno vođenje projekata

Od 5 - 9. lipnja 2007. Uprava i djelatnici Spina napustili su svoja radna mjesta i iskoristili praznike kao bi izgradili i učvrstili timove za uspješno vođenje projekata.

Na preporuku agencije Jagma, kao specijalizirane agencije za organizaciju aktivnosti na izgradnji timova, odabrana je forma jedrenja u akvatoriju Kornatskih otoka. Na dva broda, novi i stari morski vukovi našli su se u različitim složenim situacijama u kojima su individualne osobine i timski rad došli do izražaja.

Mala foto galerija - samo najbolje od Spina....

1.lip

Posao u Spinu: Projektanti - konzultanti za poslovne aplkacije

Spin zapošljava više konzultanata i projektanata poslovnih aplikacija s radnim iskustvo.

Ako posjedujete znanja i iskustvo od minimalno 2 godine na nekom od slijedećih područja:

1. rad s RDBMS - izvrsno poznavanje SQL jezika.
2. projektiranje IS u client server okruženju
3. razvoj aplikacija u VB, ASP i/ili .NET okruženju
4. poznavanje poslovnih procesa i modela u trgovini, maloprodaji, proizvodnji, poljoprivredi i/ili komunalnim poduzećima

dostavite svoju ponudu na e-mail i pridružite se velikoj Spin razvojnoj i konzultantskoj ekipi. Natječaj je otvoren do 01. srpnja 2007. Detaljnije: Posao u Spinu....

31.svi

CAD školovanje nezaposlenih!

U suradnji Zavoda za nezaposlene Vukovar i Centra za obrazovanje odraslih - Spin Studio počela je I faza realizacije obrazovanja za AutoCAD Operatera. Sretno polaznicima!

24.svi

Microsoft i Spin prezentiraju: Vista, Office 2007, SBS, Jupiter Software

Hotel Osijek, četvrtak 31. svibnja 2007 s početkom u 10 sati Microsoft i Spin će predstaviti novi operativni sustav Vista, Office 2007, Small Business Server i Jupiter Software.

Uz vrhunske Microsoft prezentere, Spin konzulante, zanimljive nagrade i bogatu trpezu upoznajte nove proizvode i kako oni mogu unaprijediti vaš posao. Na prezentaciju su pozvani informatičari, analitičari i korisnici iz SMB tvrtki osječko-baranjske županije.

Ukoliko niste dobili pozivnicu, svoje mjesto rezervirajte na ovoj adresi
Više o sadržaju na ovoj stranici...

23.tra

Konferencija u organizaciji Spin Studija: Kako se pripremiti za europske izazove?

04. svibnja 2007 u 11.00 sati, u velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije u organizaciji Spin Studija održat će se konferencija koja treba osvijetliti različite aspekte izazova ulaska u Europsku Uniju.

Na konferenciji će biti razmotrene 3 teme:

1. dr. sc. Boris Vujčić
zamjenik guvernera HNB
Europska monetarna unija i perspektiva Hrvatske za ulazak u monetarnu uniju

prof. dr. sc. Vladimir Gruden
redoviti profesor psihološke medicine, specijalist psihoterapije
Uspješnom komunikacijom do veće konkurentnosti

Ivan Matejašić
suosnivač i direktor tvrtke Spin Informatica
Informatička tehnologija i izazovi Europske Unije


Konferencija je namjenjena direktorima, bankarima, poduzetnicima, znanstvenicima i predstavnicima javne i lokalne uprave.

Zahvaljujući sponzorima konferencija je bez kotizacije!

19.tra

Spin na Microsoft Windays 7 konferenciji

Od 23. do 27. travnja u Opatiji se održava sedma Microsoft Windays konferencija - najveći godišnji ITC događaj u Hrvatskoj. Dean Vitner, MVP i Ivan Matejašić ove godine govore o Data Management Viewima u SQL 2005 Serveru i Upravljanju poslovnim prilikama.

Ako vam resursi budu to dopustili dođite u Opatiju i budite sudionikom najvećeg ITC događaja. Izaberite između više od 150 predavanja podijeljenih u 8 slijedova (tracks).

Posebno vas pozivamo na slijedeća predavanja:

1. Dean Vitner: Zabavljanje s Data Management Viewovima u SQL Serveru 2005 (300),
Umjetnički paviljon Juraj Šporer
Petak, 27.04.2007. 12:20-13:10

2. Ivan Matejašić: Razvoj i upravljanje poslovnim prilikama (100)
Kulturni dom Opatija, dvorana Zora
Četvrtak, 26.04.2007. 17:50-18:40

Sve o Microsoft Windays 7 konferenciji.

16.tra

AutoCAD Operater - još jedan termin: 08.05 u večernjem terminu!!

CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti. Izrada 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacija postali su sastavni dio svakog projekta koji je cilj ovog programa!

Pridružite se novoj grupi AutoCAD operatera - programu obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu!

Početak 08.svibnja u 19.00 sati.

cijena: 2.900,00 ( gotovina ), 3.050,00 ( 4 rate )

12.tra

Dođite na IDC Logistic & Retail Solution konferenciju!

Zagreb, 17. travnja 2007. Hotel Regent Esplanade, IDC Hrvatska organizira konferenciju na kojoj će se predstaviti rješenja za upravljanje zalihama, skladištima, distribucijom i maloprodajom.

Spin će na konferenciji u 30 minutnom slotu predstaviti svoja logistička rješenja za upravljanje sljedivošću u skladištu, proizvodnji i distribuciji, primjenu PDT uređaja u skladišnom poslovanju, VPN integraciju udaljenih lokacija u jedinstveni informacijski prostor, integraciju raznih PLU uređaja u integralni poslovni informacijski sustav kao i sofisticirani sustav POS mjesta pod MS SQL serverom. Detalje pogledajte na stranicama IDC Croatia.

2.tra

Dean Vitner postao Microsoft MVP za SQL Server!

Microsoft Most Valuable Proffesional je najprestižnija titula u Microsoft svijetu. U Hrvatskoj samo dvije osobe nose titulu MVP za SQL Server, a u cijelom svijetu ih ima samo 158.

Dean Vitner djeluje u Spinu od 1997. godine kao voditelj razvoja i borio se s SQL Serverom od verzije 6.5 do današnjih dana, ugrađujući najbolje od SQL tehnike u Jupiter Software rješenja.

Jupiter Software korisnicima i drugim korisnicima MS SQL Servera na raspolaganju su ekspertne usluge na optimizaciji RDBMS sustava.

Pronađite na MS MVP stranicama....

31.ožu

Spinu je 17 godina (tek) ......

Prema legendi Spin je osnovan 1. travnja 1990. godine na sastanku osnivača. Ove godine punimo 17 godina uspješnog rasta i razvoja i tom prilikom želimo se zahvaliti svim partnerima, suradnicima i prijateljima koji su dali svoj doprinos Spinu, onakav kakav je on danas i kakav će biti u godinama koje dolaze.

Tjekom proteklih 17 godina prerasli smo u respektabilnu nacionalnu tvrtku koja svojim klijentima pruža širok spektar profesionalnih usluga s područja IT tehnologije, vođenja projekata i poslovnog savjetovanja.

U godinama koje dolaze Spin namjerava nastaviti rast po dvoznamenkastoj stopi rasta i ostvariti svoju viziju o tome da postane jedna od vodećih regionalnih tvrtki za razvoj i implementaciju IT poslovnih rješenja.

31.ožu

Dubrovnik: Hewlett Packard predstavlja nove produkte!

29. i 30. ožujka u hotelu Hilton Imperial Dubrovnik, HP je za mrežu odabranih partnera (Preferred Partners), predstavio nove produkte koji će se na tržištu pojaviti u narednim mjesecima.

Spin je HP partner od 1995. godine i spada u HP Preferred Partnere koji u Hrvatskoj implementiraju HP tehnologiju - od servera i mrežnih tehnologija, softvera za nadzor mreže, PC i sustava za ispis.

Ovogodišnji HP NPI vrijedno su odradili Ivan Matejašić i Tomislav Krolo.

9.ožu

Puljanka-Brionka d.o.o. Pula - implementira Jupiter Software

Najveća istarska mlinsko pekarska industrija, 365. tvrtka u Hrvatskoj, implementira Jupiter Software u cjelokupno poslovanje: od proizvodnje do maloprodaje.

Puljanka-Brionka d.o.o. Pula tjekom 2006. godine provela je opsežno istraživanje tržišta poslovnih aplikacija u cilju pronalaženja rješenja i tvrtke koje će integralno pokriti sve poslovne procese u poduzeću. Između nekoliko kvalitetnih svjetskih i domaćih rješenja projektni tim tvrtke odlučio se za Spin Informaticu i Jupiter Software.

Proces implementacije trajat će 6 mjeseci i obuhvatit će izgradnju IT infrastrukture, prijenos podataka, analizu i modeliranje poslovnih procesa, obuku djelatnika te konzultantske usluge u procesu pokretanja i korištenja Jupiter Software.

5.ožu

Business.hr piše: Poslovanje bez ograničenja s Jupiter Software-om

U 71. broju ugledni poslovni tjednik Business.hr donosi članak o poslovanju bez prostornih i vremenskih ograničenja uz Jupiter Software.

Kroz prikaz potencijala tvrtke i glavnih kvaliteta Jupiter Software-a, Goran Flauder približava Jupiter Software kao hrvatsko rješenje za TOP 500 poduzeća.

Direktorica tvrtke Velekem d.d. Zagreb, Biserka Cazin, ocjenjuje da investicija od cca 2 mil. kuna, kao najbolji omjer cijene i kvalitete, počinje davati rezultate u Velekemu kroz ažurnije poslovanje, točnije podatke i jednostavniju konsolidaciju prostorno dislociranih podružnica.

23.velj

Postanite Računalni Programer - krenite 12. ožujak u 19.15h

Želite li se osposobiti za kreiranje poslovnih aplikacija na tehnologijama sa same ivice noža i učiti od najboljih u tom poslu pridružite se novoj grupi Spin računalnih programera.

Iz sadržaja verificiranog programa:

- Visual Basic.NET - razvoj korisničkog sučelja
- relacijski modeli podataka & T-SQL
- dizajn i implementacija MS SQL RDBMS
- administriranje Internet i Intranet site-ova (IIS)
- dinamičke client web stranice (Java)
- dinamičke server stranice (ASP)

Program obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu!

cijena: 4.750,00 ( gotovina ), 4.999 ( 5 rata )

21.velj

PODUZETNIK - Analiza utjecaja Jupiter Software na uspješnost poslovanja

U svom prvom broju časopis Poduzetnik donosi analizu utjecaja implementacije Jupiter Software-a na uspješnost poslovanja.

Pri implementaciji sustava potrebno je usmjeriti pažnju na tri ključna aspekta - omogućiti Upravi da kontrolira i upravlja ključnim pokazateljima i procesima, omogućiti rast i širenje poslovanja te sniziti ukupne troškove poslovanja. Analiza daje prikaz kako se to postiže Jupiter Software-om.

16.velj

Spin zadobio Microsoft kompetenciju: OEM Hardware Solution

Iako hardware više nije naš "core business" značajnu količinu servera i PC-a opremamo Microsoft OEM produktima. Zbog školovanih ljudi i volumena prodaje Microsoft je dodijelio Spinu OEM Harware Solution kompetenciju.

Osim nove kompetencije za OEM HARDWARE SOLUTIONS, Spin za 2007/2008 godinu posjeduje i Microsoft kompetencije i specijalizacije za:

Networking Infrastructure Solutions
Business Process and Integration Solutions
Database Management Solutions
Business Inteligence Solutions

13.velj

LIDER piše o Spin Informatici....

LIDER, vodeći poslovni tjednik u Hrvatskoj, u svom 69 broju donio je prikaz poduzetničkog poduhvata SPIN kao dobar primjer dugogodišnjeg rasta, razvoja i dinamičkog usklađivanja poslovnog modela s zahtjevima tržišta.

Iz pera Marije Birtić nastala je analiza poduzetničkog poduhvata koji traje već 16 godina sa svim snagama, slabostima, prilikama i opasnostima. Na primjerima hrabrih odluka, glavnih prijelomnih točaka i vizija budućeg razvoja autorica ohrabruje i podučava sve one koji žele dugoročno, pametno i pošteno razvijati posao.

12.velj

SPIN na poslovnoj konferenciji u Budimpešti

Od 5.-7. veljače 2007. u Budimpešti je u organizaciji CMP Exchange iz New Jerseya, USA održana poslovna konferencija o situaciji na ITC tržištu istočne i srednje Europe, te novim prilikama i trendovima u ITC industriji.

U radu konferencije sudjelovalo je više od sto predstavnika uspješnih ITC tvrtki istočne i srednje Europe - Rusije, Češke, Poljske, Mađarske, Hrvatske. Sponzori konferencije bili su neke od najvećih svjetskih IT kompanija- IBM, AMD i Sun.
Organizator je odabrao i pozvao na konferenciju ukupno 3 tvrtke iz hrvatskog ITC sektora; CROZ, ESYS i Spin Informatica d.o.o. Osijek. Na konferenciji je tvrtku Spin Informatica zastupao Tomislav Krolo, voditelj prodaje i marketinga.

7.velj

GRAFIČKI dizajn - Macromedia i Adobe

Obrazovni program grafički dizajner osposobljava kandidate za upotrebu računala i računalnih aplikacija za grafičko izražavanje - osnova je biti primjećen - steknite kompetenciju za vizualni identitet!

Sadržaj od 150 sati obuhvaća:

- Macromedia FreeHand Fundamentals
- Adobe Photoshop - obrada slike na računalu
- Adobe InDesign - prijelom stranica i priprema za tisak
- Adobe Acrobat Professional - obrada PDF dokumenata

Steći će te uvjerenje:
- o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu
- “Macromedia Certificate of Course Completion” za seminar Macromedia
Cijena:
- 4.200 ( gotovina ), 4.400 (rate ), 4.600 (poduzećem)
Planirani početak:
- 28.veljače u 17.00 sati. Prijave su u tijeku!

6.velj

Uspješna obrana od hakerskog napada!

Tijekom 4. i 5. veljače izvršen je pokušaj hakerskog napada na Spin web i mail servere. Iako su napadi prouzročili usporenje u radu web i mail prometa, nisu ugrozili kontinuitet rada ovih servisa.

Spin posjeduje vlastite web i mail servere od 1997. godine. Tijekom godina preživjeli smo nekoliko ozbiljnijih napadaja na našu IT infrastrukturu s ukupnim down time-om od manje od 6 sati.

Ispričavamo se svim korisnicima koji su iskusili usporenje u komunikaciji s mail i web servisima!

25.sij

Spin zadobio Microsoft Business Inteligence specijalizaciju.

U sklopu certfikacijskog postupka za Microsoft Certfied Gold Partnera za 2007. godinu Spin je ispunio uvjete za dobivanje kompetencije Business Inteligence Solutions.

Osim nove kompetencije za Business Inteligence Solutions, Spin od ranije posjeduje Microsoft kompetencije i specijalizacije za

Networking Infrastructure Solutions
Business Process and Integration Solutions
Database Management Solutions.


Tjekom 2007. godine Spin namjerava portfolio usluga značajnije obogatiti novim BI rješenjima i servisima.

19.sij

Spin je po peti put postao Microsoft Gold Certified Partner.

Microsoft i Spin su partneri od 1996. godine, a od 2003. Spin je zlatan. Na ovogodišnjem Microsoft Partner Summitu, Spin je primio posebno priznanje za 10. godina partnerstva.

Partnerstvo Microsofta i Spina započelo je 1996. godine, kada je Spin među prvima u Hrvatskoj postao Microsoft Certified Solution Provider. Od tad traje neprekinuto partnerstvo koje je od 2003. godine prešlo u GOLD - kao najviši mogući oblik suradnje s Microsoftom.

Pored velikog broja certificiranih stučnjaka, referenci i ostvarenog prodajnog rezultata, Spin je stekao kompetencije prema Microsoft nomenklaturi za slijedeća područja:

1. DataBase Management Solutions
2. Network Infrastructure Solutions
3. Business Process and Integration Solutions

U pripremi je i kompetencija iz Business Inteligence specijalizacije čije stjecanje se očekuje do konca siječnja.

18.sij

Vodoprivreda Vinkovci uvodi Jupiter Software

Uspješno vinkovačko vodoprivredno poduzeće implementira Jupiter Software module za upravljanje poduzećem (EAS) i specifične module za praćenje radilišta.

Projekt implementacije obuhvaća izgradnju VPN IT infrastrukture, analizu i mapiranje poslovnih procedura, konzalting, prijenos podataka iz postojeće strukture, obuku korisnika i razvoj specifičnih rješenja za praćenje i obračun radilišta.

9.sij

Macromedia WEB DIZAJN : 17.01.2007. od 19.00 sati !

Želite li imati macromedijin međunarodni certifikat i svoje znanje upisano u radnu knjižicu? Odaberite jedini licencirani Macromedia obrazovni program u Osijeku

Sadržaj (150 sati ):
- Fast Track to Fireworks
- Flash: Rich Content Creation
- Flash: Action Script
- HTML
- Dreamweaver: Website Development 1
- Dreamweaver: Website Development 2
Cijena: 4.450,00 ( gotovina), 4.600 (na rate)

5.sij

Upisi su u tijeku za sve obrazovne programe u Spin Studiju - vašeg partnera za uspjeh!

izdvajamo: Računalni OPERATER - 23.siječnja od 16.00 sati. Želite li samostalno kreirati poslovne dokumente, izrađivati kalkulacije i prezentacije, znati sve što Internet i elektronička pošta može - prijavite se!. Program je kompatibilan sa ECDL-om - vašom putovnicom za budućnost!

Sadržaj: Osnove rada na računalu i Windows, Word, Excel, PowerPoint, Internet i rad pod mrežom, e-mail, a ukupna cijena : 1870,00 ( 4 rate ) !!

4.sij

KONIKOM implementira Jupiter Software u poslovanje!

KONIKOM - leader u prodaji sive i bijele tehnike uvodi Jupiter Software u svoje cjelokupno poslovanje, uključujući i 30 maloprodajnih objekata.

Složeni proces tranzicije na Jupiter Software tehnologiju uključuje prijenos podataka iz postojećeg sustava, obuku osoblja, razvoj specifičnih modula za poslovanje s građanima i kreditnim odnosima te redizajn poslovnih procedura radi optimizacije troškova.

27.pro

Najbolje želje na prelasku iz Stare u Novu Godinu!

Privodeći kraju staru 2006. godinu, vrijeme je da si poželimo nešto lijepo za 2007. godinu....

U ovo blagdansko vrijeme kada uzimamo kratak predah od svakodnevnih aktivnosti, dobro je preispitati temeljne vrijednosti našeg djelovanja. Dobro je obnoviti sjećanja na iskonsku dobrotu, istinoljubivost i čežnju za ljepotom, darove koje smo dobili dolaskom na ovaj svijet. Prolaskom kroz isti taj svijet trebali bi sačuvati ili pojačati sjaj dobivenih darova.

Želimo svim našim partnerima, prijateljima i suradnicima da njihovi darovi dobrote, istine i ljepote sjaje danas više nego jučer, sutra više nego danas.

2.stu

Uspješna organizacija Konferencije o razvoju konkurentnosti!

Tehnologija, poduzetništvo i inovacije u razvoju konkurentnosti, 27. listopada 2006. na Ekonomskom fakultetu u Osijeku govorili su: Goran Radman, Slavica Singer, Draško Tomić (HP), Dražen Oreščanin (Poslovna inteligencija) i Ivan Matejašić. Detalji...

U radu konferencije sudjelovalo je 70 predstavnika gospodarstva, znanosti i drugih institucija. Prema ocjeni sudionika i medija Konferencija je dobro osvijetlila probleme i značaj tehnologije, inovacija i poduzetništva u razvoju konkurentnosti našeg gospodarstva i društva.

16.lis

MORH je prepoznao važnost ECDL-a!

Podjela ECDL certifikata (putovnice) za polaznike završene edukacije i uspiješno položene module ECDL programa biti će 08.studenog 2006. u prostorijama Spin-a, točno u 15h!

Upravo je MORH prepoznao važnost European Computer Driving Licence (ECDL) - računalnu diplomu koja je međunarodno priznata kvalifikacija i predstavlja standard za provjeru i dokazivanje osposobljenosti za rad na osobnom računalu. Preporučamo:
• Zaposlenicima svih profesija, na svim razinama hijerarhijske ljestvice
• Nezaposlenima koji žele upotpuniti svoje znanje i olakšati traženje posla
• Učenicima i studentima koji započinju graditi svoju profesionalnu karijeru.
Algebra i Spin u suradnji vaši su partneri za uspjeh!

7.lis

Otkazan INFO 2006 - preobražaj ITC tržišta!

Nakon 37 godina održavanja sajma informatičke tehnologije, 38. INFO je definitivno otkazan. To ukazuje na 3 velike promjene u ITC sektoru Hrvatske:

1. ITC tržište u Hrvatskoj više ne postoji - karte su podjeljene i preživjeli u ITC sektoru se više nemaju oko čega natjecati. Veliki poslovi se djele po poznatoj metodologiji, najveći investitori i izvođači su poznati i mogu se nabrojati na prste jedne ruke, a mali ionako žive u iuziji tehnološke avangarde. Kome je sajam onda potreban?
2. IT industrija u cijelom svijetu doživljava preobražaj - iz razvojnog sektora seli se u domenu potrošnje. Stoga nije nužno dolaziti na sajmove vidjeti novitete, svratite do prvog hipermarketa tamo se nalazi gotovo sve što ITC može ponuditi. Barem tako misli prosječni građanin. Naravno, Internet je pobjedio.
3. U Hrvatskoj nema interesa i potrebe za IT - to nikome ne donosi prednost - to bolje rade automobili.

22.ruj

Jubilarna - 10 generacija PROGRAMERA!

04.listopada u 19.00 sati započinje čak 10 generacija Računalnog PROGRAMERA. Prijavite se već danas jer su ostala još samo -3 slobodna mjesta!

Računalno programiranje u Visual Basicu.NET upisuje se u radnu knjižicu uz provedbu Microsoft Certified Trainera u organizaciji jedinog Autoriziranog Microsoft Training Centar - Spin Studio!

11.ruj

Spin zapošljava 3 mlađa konzultanta za poslovne aplikacije.

Dinamičan posao koji povezuje tehnologiju, poslovanje i ljudske potencijale. Izazov: posao zahtjeva visok stupanj IQ i EQ!

Uvjeti: VSS bez obzira na radno iskustvo. Analitičke sposobnosti. Prezentacijske vještine. Komunikacijske vještine. Poznavanje MS Windows i Office alata. Znanje engleskog jezika. B vozačka kategorija. Prednost poznavanje SQL jezika. Zamolbe i CV slati na ovaj e-mail do 24. rujna 2006.

4.ruj

Prijavite se već danas za "Macromedia WEB DIZAJNER" koja počinje 11.rujan 2006!

Zašto je "Macromedia web dizajner" vaš odabir obrazovanja? - ovo je jedini licencirani Macromedia obrazovni program u Osijeku - uz upis u radnu knjižicu dobivate i Macromedia međunarodni certifikat! - na području OBŽ, jedino u Spin Studiju možete pohađati edukaciju koju vode certificirani Macromedia predavači. Slobodno nas kontaktirajte!

1.ruj

IDC uvrstio Spin u godišnje izvješće o stanju EAS tržišta u Hrvatskoj.

Redovno godišnje izvješće bavi se analizom stanja i prognozom kretanja tržišta poslovnih aplikacija na Hrvatskom tržištu u 2005. godini. Uz strane igrače na hrvatskom tžištu (SAP, Oracle, MBS) obrađeni su i najveći domaći proizvođaći EAS aplikacija. Spin je u 2005. godini uvršten u listu najozbiljnijih domaćih proizvođaća i isporučitelja EAS sustava.

IDC je vodeća istraživačka i konzultantska kuća u domeni IT tržišta. Tržište centralne i istočne Europe sistematski istražuju i prate već 15 godina. Njihove analize i procjene tržišnih kretanja glavni su oslonac svim analitičarima i donositeljima odluka u i oko IT sektora.

25.kol

UPISI u TIJEKU!

Upisi su u tijeku za sve programe osposobljavanja i usavršavanja kojim polaznici završetkom školovanja ostvaruju upise u radnu knjižicu! Još danas ima mjesta - Izdvajamo WEB DIZAJN - počinje 11.rujna i GRAFIČKI dizajn - 25.rujna ,te Računalni PROGRAMER - 25.rujna

8.kol

Još jedan MCSA (Microsoft Certified Systems Administrator)..

Vanja Hornjak položio je sve zahtjevne ispite i stekao certifikat MCSA – Microsoft Certified Systems Administrator on Microsoft Windows Server 2003.

U nastojanju da našim klijentima pružimo što kvalitetniju uslugu sistem integracije i održavanja složene IT infrastrukture, certificirali smo još jednog stručnjaka za Microsoft System administraciju. Time smo povećali broj Microsoft certificiranih stručnjaka na ukupno 8, čime efikasno pokrivamo široku gamu Microsoft servera i alata za izgradnju poslovnih informacijskih sustava.

10.srp

Microsoft objavio Ireks aroma case!

Microsoft je u svoj portfolio studija slučajeva uvrstio i uspješno Spinovo rješenje u tvrtki Ireks Aroma Zagreb koje integrira Microsoft tehnologije s Jupiter Software-om. Pročitajte Microsoft Case Study....

Microsoftov pregled uspješnih slučajeva implementacije obuhvaća primjere kako Microsoft tehnologija i rješenja zasnovana na Microsoft produktima mogu pomoći u unapređenju poslovanja.

Ireks Aroma je zanimljiv slučaj koji integrira široku paletu Microsoft servera sa Jupiter Software poslovnim rješenjem, koje je proizvod Spin Informatice.

10.srp

Dean Vitner - Microsoft Certified Trainer

Od jeseni i u Spin Studiju možete slušati specijalsitička predavanja na temu Microsoft SQL Server-a po Microsoft edukacijskoj metodologiji (MOC). Vaš interes i pitanja slobodno prosljedite na adresu Spin Studija.

Od jeseni i u Spin Studiju možete slušati specijalsitička predavanja na temu Microsoft SQL Server-a po Microsoft edukacijskoj metodologiji (MOC). Vaš interres i pitanja slobodno prosljedite na adresu Spin Studija.

10.srp

Spin implementirao ISO 9001:2000 sustav kvalitete

Spin je implementirao sustav kvalitete po normi ISO 9001:2000 za procese dizajna i razvoja softvera, implementacije IT projekata, održavanje softvera i proces IT edukacije.

Švicarska certifikatorska kuća SGS, 07.07.2006. provela je provjeru implementacije ISO sustava kvalitete u procesima Spina i potvrdila ispravnost primjene.

Spin je 6 mjeseci, uz pomoć konzultantske kuće Qualitas d.o.o. Zagreb, radio na definiciji procesa i implementaciji ISO norme u svoje glavne procese - razvoj, implementaciju i održavanje sofvera i proces edukacije.

Uvođenjem ISO 9001 norme Spin želi unaprijediti svoje poslovne proces u interesu svojih klijenta i njihovog ukupnog zadovoljstva kvalitetom IT usluga.

3.srp

UNIKOM Osijek implementira Jupiter Software i Komunalis!

Unikom Osijek, najveće regionalno poduzeće za odvoz i zbrinjavanje smeća odlučilo je unaprijediti svoj poslovni informacijski sustav i sustav za obračun i naplatu komunalnih usluga. Izbor je pao na Jupiter Software i Komunalis.

Komunalis je sastavni dio Jupiter Software za kreiranje baze korisnika, definiranje sustava obračuna komunalnih usluga, evidenciju utrošaka, obračun i naplatu usluga. Komunalis je u potpunosti integriran s poslovnim modulima Jupiter Software i u cjelini čine dobru osnovu za unapređenje poslovnih procesa.

Više o Komunalis-u....

26.lip

Spinovci jedrenjem grade i jačaju svoje timove!

Tim stvoren iz različitih sektora Spina (uprava, razvoj, prodaja, implementacija) jedrio je od 17. do 24. lipnja u akvatoriju srednjeg i južnog Jadrana na jedrilici Zrinka Bavaria 44.

Na ruti Split, Hvar, Vis, Korčula, Mljet, Brač obišli smo sve poznate i manje poznate lokacije od Palmižane do Šćedra, Uvale luke, Vrboske, Bola......

Uz poznatog skipera I. Mehićića PSY, poznatijeg kao Meho, uspješno su asistirali 'iskusni vukovi' - Pekić, Božo, Ivan a mlade snage Mut, Dario, Dejan, Krešo, Tomislav ni u čemu nisu zaostajali - dapače.... u svemu su bili vrlo dobri.

Uz sve brodske obveze uspješno su obavljani i profesionalni zadaci - koristeći GSM UMTS komunikaciju neprestano smo bili u kontaktu s našim korisnicima i on line supportirali projekte i instalacije.

Izgradnja odnosa povjerenja i razumjevanja unutar tima bila je jedna od misija ovog team bulidinga koja je također u potpunosti ispunjena.

10.lip

Spin Team Bulding - Ladimirevci

Tradicionalno Spinovci se u lipnju okupljaju u Ladimirevcima na kako bi se družili kroz sport i dobru hranu na prelijepim prostorima centra S.I.G.A.L Ladimirevci.

Iako vrijeme nije bilo naklonjeno Spinovcima, dobar duh i snažna volja organizatora, pobjedila je loše vrijeme, hladnoću i opušten provod nije izostao. Zahvaljuemo se i našem prijatelju Ivanu Ilešu koji je dovezao kanue za vožnju KArašicom koje nismo uspjeli konzumirati, ali dobra volja je za svaku pohvalu.

26.svi

PZ Osatina dobila Zlatnu kunu!

Zlatnu kunu u kategoriji velikih tvrtki - godišnje priznanje za razvoj poslovanja koje dodjeljuje HGK - došla je u ruke Mirka Ervačića direktora PZ Osatina Semeljci. PZ Osatina svoje poslovanje prati i unapređuje Jupiter Software tehnologijom od 2004. godine.

PZ Osatina Semeljci u svom poslovnom sustavu objedinjava od ratarske proizvodnje, stočarske proizvodnje, proizvodnje mlijeka, tvornice stočne hrane do proizvodnje sirkove metle i veterninarskih usluga. Svi poslovni segmenti obuhvaćeni su Jupiter Software-om i integrirani u jedinstveni informativni prostor u realnom vremenu.

Radujemo se poslovnom uspjehu naših klijenata i nastojimo dati doprinos njihovom uspjehu!

10.svi

Glas Slavonije implementira Jupiter Software!

Vodeća medijska kuća u Slavoniji i Baranji , po veličinio 503. tvrtka u Hrvatskoj, odabrala je Jupiter Software kao temeljni ERP software za svoje poslovanje.

Projekt će trajati 6 mjeseci i u tom razdoblju bit će rekonstrurana IT infrastruktura poslovnog sustava, implementirane Microsoft sistemske tehnologije, izvršen prijenos podataka iz postojećeg sustava, obuka korisnika i implementacija ERP modula sa svim specifičnostima u radu ove medijske kuće.

9.svi

Nogometni navijači, oprez!

Nogometni navijači trebaju obratiti pažnju na trojanski konj koji se širi putem e-mail poruka s malicioznim privitkom.

Nogometni navijači trebaju obratiti pažnju na trojanski konj koji se širi putem e-mail poruka s malicioznim privitkom. U poruci se navodi da je u privitku plan natjecanja za nadolazeće Svjetsko nogometno prvenstvo. Poruka je napisana na njemačkom jeziku, a pokretanjem malicioznog privitka korisnikov se sustav zarazi trojanskim konjem. O navedenom slučaju obavješten je njemački ured za informacijsku sigurnost (BSI) i FBI, jer se čini da je izvor maliciozne e-mail poruke u SAD-u. Približavanjem Svjetskog nogometnog prvenstva očekuje se veći broj malicioznog softvera zbog velike popularnosti ovog sportskog događaja. Prošle godine FIFA je upozorila navijače da se širi phishing poruka za koju se tvrdi da je od FIFA-e. Sigurnosni stručnjaci tvrde da bi nadolazeće prvenstvo moglo zlonamjernim korisnicima poslužiti i za širenje virusa za mobilne uređaje.

3.svi

Projekt manageri Spin-a postali članovi PMI organizacije!

Nenad Bestvina i Ivan Matejašić postali članovi Project Managament Institut-a i Hrvatskog ogranka iste organizacije.

U nastojanju da postignemo izvrsnost u vođenju projekata odlučili smo postati članovi međunarodne organizacije project managera i u daljnjem postupku certificirati što veći broj naših voditelja projekata za status PMP (Project Manager Professional).
Većina naših voditelja projekata zadovoljava stroge kriterije PMI organizacije, ali bit će potrebno položiti ispite, usvojiti znanja, termine i tehnike kako bi se akumulirano iskustvo i znanje verificiralo i stekao međunarodno priznat certifikat.

13.ožu

OSIMPEX i FEROIMPEX uvode Jupiter Software!

OSIMPEX kao 202. i FEROIMPEX kao 327. tvrtka na listi 500 najvećih firmi u Hrvatskoj implementiraju BI, ERP i CRM module Jupiter Software-a!

Implementacija Jupiter Software obuhvatiti će redizajn IT infrastrukture koja će podržavati integralni inforamcijski sustav u realnom vremenu i integrirati sve lokacije poslovanja i sve poslovne operacije. Projekt obuhvaća prijenos podataka iz starog sustava, konceptualnu i operativnu obuku djelatnika za rad, podešavanje parametara i dugoročnu podršku u korištenju i razvoju sustava. Predviđeno vrijeme trajanja projekta je 180 dana.

16.velj

Slavonska banka d.d. implementira Jupiter Software HRM sustav!

Slavonska banka d.d. Osijek, članica Hypo grupe, implementira Jupiter Software module za upravljanje ljudskim potencijalom i obračun plaća i drugih isplata.

Tjekom projekta izvršit će se implementacija Micrososft SQL Servera, zahtjevna konsolidacija raspoloživih podataka o ljudskom potencijalu iz heterogenih izvora, implementacija standardnih HRM modula Jupiter Software-a kao i razvoj novih, specifičnih modula za upravljanje ljudskim potencijalom u Slavonskoj banci.

3.velj

Virus Nyxem - Što i kako?

Virus, nazvan Nyxem, MyWife, BlackMal i Grew ovisno o proizvođaču antivirusnog softvera, izazvao je dosta straha kod korisnika zbog sposobnosti uništavanja podataka.

Ovaj virus ima ugrađeni mehanizam da svakog trećeg u mjesecu (u trenutku objave ove preporuke, prvi takav datum je 3. veljače), 30 minuta nakon pokretanja računala, pronađe datoteke često upotrebljavanog uredskog alata, Microsoft Officea: .doc, .xls, .mdb, .ppt i .pps; te ih prepiše s besmislenim znakovnim nizom, čime ovi dokumenti postaju nečitljivi i time beskorisni. Virus uništava i Adobe Acrobat .pdf, odnosno komprimirane .zip i .rar arhive, te još neke manje poznate formate datoteka. Uz navedeno, ovaj virus ugrožava i sigurnost samog računala isključujući i brišući sve pronađene antivirusne alate, čime računalo postaje podložnije novim napadima i zarazama. Ipak, nije sve tako crno - dobra vijest glasi da ovaj virus mogu "zaraditi" samo neoprezni i nezaštićeni korisnici. Naime, jedini način da se računalo zarazi ovim virusom jest da korisnik svjesno pokrene zaraženu datoteku primljenu u obliku privitka e-mail poruci ili dobivenu putem dijeljenog diska. Ovaj virus koristi kao isključivo sredstvo propagacije tehniku zvanu "socijalni inženjering" - obmanjivanje korisnika da je riječ o zanimljivom sadržaju (najčešće pornografske prirode) kako bi se korisnika navelo da pokrene zaraženu datoteku. Stoga je često dovoljno, ali i potrebno, biti oprezan pri otvaranju privitaka e-mail poruka s naslovom, primjerice, "My photos!", "Sex video!" ili "Miss Lebanon 2006". Microsoft je na svojim web stranicama ponudio detaljan opis ovog virusa, kao i upute kako ga ukloniti s računala. Neki proizvođači antivirusnog softvera nude i automatizirane alate koji će učiniti isto: Symantec, BitDefender, Sophos, G DATA.

31.sij

Spin Microsoft GOLD CERTIFIED Partner i u 2006. godini!

Zahvaljujući velikom broju certificiranih profesionalaca, kompetencijama na pojedinim područjima ITC, referencama i ostvarenoj prodaji Spin je i u 2006. godini Microsoft Gold Partner.
Spin je Microsoft Certified Solution Provider neprekinuto od 1997. godine, a od 2003. je u neprekinutom statusu Gold Partnera.

Spin je zahvaljući svojim certificiranim profesionalcima i referencama zadobio komeptencije na području upravljanju podatkovnim sustavima (Data Managament Competency), Upravljanju poslovnim procesima i integraciji (Business Process and Integration Solutions Competency) i izgradnje mrežnih sustava (Networking Infrastructure Solutions Competency).

19.sij

Upisi su u tijeku!

Upisi su u tijeku za sve programe osposobljavanja i usavršavanja kojim polaznici završetkom školovanja ostvaruju upise u radnu knjižicu! Izdvajamo WEB DIZAJN - počinje 08.veljače 2006.

WEB DIZAJN započinje 08.veljače u 19.00 sati. Plan i program nastave je Autorizirani Macromedia Curriculum, sa svim nastavnim cijelinama popraćene originalnom Macromedia literaturom na engleskom jeziku, te prijevodima iste na hrvatski jezik. Kroz program vas vode Macromedia Cerified Professional i Instructor što jamči vrhunsko i tehničko znanje i pedagoške kvalitete. Prijava moguća i na mail

2.sij

Spin prelazi na GB infrastrukturu i podiže brzinu stalnog linka....

Tjekom 1. tjedna 2006. godine informacijski sustav Spina bit će preveden na gigabitnu mrežnu infrastrukturu. Paralelo s prelaskom na GB mrežnu infrastrukturu povećali smo i brzinu stalnog linka na 512 Kb što će ubrzati vašu komunikaciju sa svim stranicama pohranjenim na Spin serverima i e-mail komunikaciju.

Iako je cijela operacija pažljivo planirana mogući su kraći zastoji u komunikaciji s vanjskim svijetom - pristup web stranicama i e-mail komunikacija. Ukoliko iskusite teškoće molimo kontaktirajte na telefon 031 20 30 20.