31.pro

Dobre vibracije i u 2005. godini

Još jedna uspješna godina je iza nas.......Svim našim partnerima i korisnicima zahvaljujemo na dobroj suradnji i ukazanom povjerenju. U 2005. godini svima njima želimo uspjeh i veselimo se ako ćemo našim znanjem, radom i trudom moći dati svoj doprinos.

A za 2005. godinu priredili smo niz novih proizvoda kojim ćemo dati svoj doprinos boljoj povezanosti poslovnih aktivnosti, kontroli procesa i predviđanju rezultata. Izgradnja IT infrastrukture, Jupiter Software, informatičko obučavanje i kvalitetna podrška naši su temeljni zadaci i u 2005.

13.pro

Samsung LCD nagradna igra!

Ako ste razmišljali o kupovini novoga monitra - sada je prava prilika; Kupi LCD vozi BMW!!! Prva nagrada je 1 x automobil BMW 116i, druga nagrada je 1 x Samsung Plasma TV set, treća nagrada je 5 x Samsung mobitel SGH-E800

Uz svaki kupljeni Samsung LCD monitor dobijete kupon - slijedite uputu i očekujete neku od navedenih nagrada. Cijene monitora pogledajte na SPIN Web shop-u!

3.pro

HP Photo AKCIJA!

Kupovinoh HP foto aparata R serije - uz HP i SPIN dobijete više; dodatnu memorijsku karticu kapaciteta 128 MB i dizajnersku torbicu iz ograničene serije!

Svim kupcima digitalnih fotoaparata HP Photosmart R serije kupljenih između 15. studenog 2004. i 15. siječnja 2005., što uključuje digitalni fotoaparat HP Photosmart R707 i HP Photosmart R507, koji se prijave putem letka ili www.hp.com/Bozic, te pošalju kopiju računa bit će isporučena dodatna memorijska kartica od 128 MB te dizajnerska torbica.

30.stu

Značajan rast interesa i prodaje Jupiter Software rješenja

Kao rezultat promotivnih aktivnosti poduzetih tjekom listopada Spin je zabilježio značajna rast broja upita za Jupiter Software rješenja. To je rezultiralo i rekordnim brojem novih ugovora koji će se realizirati tjekom prvog tromjesečja 2005. godine.

Pažljivo planirana promotivna akcija Jupiter Software, koja je tjekom listopada obuhvatila mailing, oglašavanje u stručnim časopisima i na najposječenijem Web portalu Google, rezultirala je značajnim porastom broja upita za Jupiter Software poslovnim rješenjima.

Osobiti interes su pokazale tvrtke u domeni proizvodnje hrane zbog sustava sljedivosti, tvrtke iz poljoprivrednog kompleksa te komunalne tvrtke.

U tjeku je ugovaranje poslova koji će se realizirati u prvom tromjesečju 2005, odnosno započelo je punjenje knjige narudžbi i za drugi kvartal slijedeće godine.

25.lis

Vrući PAKET ARANŽMAN za hladne dane - Nagradna igra!

Kupujte legalan software i pri tome sudjelujte u nagradnoj igri; prilikom kupnje dobit ćete nagradni kupon za svaku kupljenu softversku licencu: Microsoft Windows XP Professional, Microsoft Windows XP Home, Microsoft Office 2003 Small Business Edition, Microsoft Office 2003 Basic Edition, Microsoft Windows Server 2003, Microsoft Small Business Server 2003.

Glavna nagrada; 4 sedmodnevna aranžmana na Kubu za dvije osobe! Očekuju vas i mjesečne nagrade za HLADNE DANE: 3 kućna kina, 3 Smartphone mobitela, 3 kotizacije i smještaj na konferenciji Microsoft WinDays, 3 Microsoft Xboxa, Izvlačenja mjesečnih nagrada: 15.11.04., 15.12.04. i 17.01.05. a izvlačenje glavne nagrade je 17.01.2005. PIRATI OVE GODINE NEĆE VIDJETI KUBU!!! Više detalja pogledajte na Microsoft Hrvatska!

22.lis

Cach flow analiza kakvu ste oduvjek željeli....

Novi modul u Jupiter Software Manager-u spremna za isporuku. Cachflow analiza koja upoređuje nivo financijske aktivnosti u dva proizvoljna razdoblja.

Pregled komercijalnog priliva segmnetiran po klasama robe, organizacionim jedinicama i komercijalsitima. Dvostruka dubinska (DRILL DOWN) analiza prema partnerima-robama i robama-partnerima. Izračun sadržanog RUc-a u komercijalnom prilivu. Parametrizirano definiranje dokumenata koji podlježu cashflow analizi. Analiza ne traži dodatne pripreme podataka već ON LINE zahvaća podatke iz knjiženja glavne knjige i drugih operativnih segmenata poslovanja.

15.lis

Partner Info punkt obogaćen novim Kontakt Manager-om

Standardno dobrom Partner INFO punktu dodana je nova funkcionalnost - KONTAKT MANAGER.

Tko je s kim, kada, zašto i kako kontaktirao i što je rezultat razgovora. Grupiranje i sortiranje informacija o kontaktima po bilo koejem kriteriju: kontakt osobi, našem referentu, datumu, kanalu. Unos zabilježaka u slobodnoj formi. Dostupno s svim drugim podacima o partneru kroz Partner Info Punkt. Funkcionalnost se isporučuje standardno s novom verzijom Jupiter Software klijenta.

15.ruj

Jupiter Software - Partner Summit 2004

24. rujna 2004 u Osijeku održat će se 2. Jupiter Software partner summit. Partneri iz Pule, Rijeke, Zadra, Varaždina, Zagreba i Tuzle razmotrit će pozicije i strategije u plasmanu i implementaciji Jupiter Software sustava.

Na Partner Summitu će između ostalog biti prezentirana nova licencna politika, nova politika održavanja aplikacija, nove osobine verzije 7 i najava novih osobina za verziju 8 kao i nove tržišne strategije. Naravno neće biti zaboravljeno i druženje i opuštanje uz slavonske specijalitete.

13.ruj

Nove cijene SPIN računala!

Još jača, brža i bolja, po još nižim cijenama! Provjerite!

30.kol

UPISI u jesenski turnus informatičke edukacije!

Počeli su upisi na verificirane programe - Pc operater i AutoCAD operater, te niz naših MS programa. Početke i popunjenost grupa i dalje možete pratiti na - stranici

27.kol

Nove niže cijene za pisače LaserJet serije 1300!

HP LaserJet 1300 2.199,00 Kuna (+PDV) HP LaserJet 1300n 3.259,00 Kuna (+PDV)

9.kol

Proširuje se Jupiter Software Partner mreža!

Spin namjerava od rujna proširiti mrežu autoriziranih Jupiter Software partnera. Traže se partneri za slijedeće regije: SPLIT, DUBROVNIK, KARLOVAC, GOSPIĆ i ZAGREB. U Republici BIH traže se partneri za SARAJEVO i MOSTAR. U Republici SiCG traže se partneri u BEOGRADU, NOVOM SADU i PODGORICI.

Uvjete, koristi i kontakt adresu pogledajte na web stranicama www.Jupiter-Software.com! Jupiter Software partner program stalno je otvoren, ali za ovaj krug vaše kontakte molimo do 20. rujna 2004.

20.srp

Tečaj: Administering SQL Servera 2000!

29.srpnja započinje petodnevni seminar za one koje žele znati instalirati, konfigurirati, administrirati i rješavati probleme vezane uz client-server database upravljački sistem na Microsoft SQL Server 2000 platformi.

Administering SQL Server 2000 edukacija se realizira u Spin STUDIJU svakodnevno od 9 sati, pet dana. Cijena je 2500 kn ( pdv nije uključen ).

12.srp

Jupiter Software u GARCOS d.o.o. Osijek

Regionalni distributer FORD i VOLVO vozila za Slavoniju i Baranju, ovlašteni servis vozila i prodavač rezervnih dijelova svoje poslovanje vodi na Jupiter Software-u.

Projekt prelaska na Jupiter Software obuhvatio je izgradnju IT infrastruture na 12 računala, dvije udaljene lokacije, prijenos postojećih podataka, obuku korisnika i implementaciju specifičnih rješenja u prodaji vozila i servisnoj službi.

25.lip

Spin na Microsoft Teched 2004 Amsterdam

I ove godine predstavnici Spina sudjelovat će na Microsoft tehnološkoj konferenciji Teched 2004. Ove godine konferencija se seli iz Barcelone u Amsterdam i trajat će 4 dana sa više stotina predavanja.

Dean Vitner i Zvonimir Mutnjaković "nabrijat" će svoja znanja najnovijim tehnologijama iz Microsoft radionica. najviše očekujemo od novog SQL-a, ali na jelovniku će biti i druge teme............. Više o tome nakon konferencije.

21.lip

Dječja kompjuterska radionica!

Za djecu i teenagere od 8 - 18 godine svaka dva tjedna nove grupe i novi program. Prva započinje 28.06!

Tradicionalno Summer Hill i ovog ljeta uči i zabavlja se zajedno s Vama! Svakih dva tjedna novi su turnusi tako da ukoliko ne stignete u grupu 28.06, slijedeće su 12.07, 26.07, 09.08 i 23.08. Program je izmjenjen i prilagođen upravo vama. stoga, pridružite se - tel:20 30 20 ili na mail

18.lip

Spin priprema 3 nova Jupiter Software konzultanta!

Kako bi pružao još kvalitetnije usluge implementacije i podrške postojećim i novim korisnicima Jupiter Software-a, Spin je odlučio pojačati konzultantski tim s 3 nova konzultanta.

Od 01. lipnja u Spinu se školuju 3 nova Jupiter Software konzultanta. Uz postojeći tim od 16 stručnjaka angažiranih na razvoju, implementaciji i podršci Jupiter Software produkta, to će povećati našu sposobnost za uspješnu implementaciju vrhunskih poslovnih rješenja. Njihova puna obučenost očekuje se od listopada 2004. godine.

9.lip

Jupiter Software u BIOVEGA d.o.o. Zagreb

Jedan od najvećih distributera zdrave hrane u Hrvatskoj od 01. prosinca 2003. vodi svoje poslovanje na Jupiter Software-u!

Uspješnom implementacijom Jupiter Software rješenja za upravljanje tvrtkom BIOVEGA d.o.o. Zagreb postala je još jedan od korisnika Jupiter Software-a. Po prvi put u tvrtki BIOVEGA implementacija je vođena po principu "Train to train" i uz dobru suradnju IT Managera i Spin konzultanata implementacija je obavljena u kratkom roku i bez prevelikih stresova.

8.lip

Napredni EXCEL u Spin STUDIJU!

U dvadesetsatnom programu obrađuju se subtotal, consolidate, custom list, pivot table, auditing. what-if. solver..Za sve koje žele dodatno automatizirati rad s MS Excel-om odaberite tečaj formiran za Vas!

dvije su grupe: 14. i 28. lipnja!

1.lip

Jupiter Software u Halajko commerce S. Brod

Završena uspješna implementacija Jupiter Software u tvrtki Halajko commerce Slavonski Brod. Najveći distributer pića u brodsko-posavskoj županiji na tri udaljene lokacije u realnom vremenu prati svoje poslovanje koristeći Jupiter Software.

U sklopu unapređenja poslovanja partnera Zagrebačke pivovare Spin je implementirao Jupiter Software u poslovanje tvrtke Halajko commerce. Projekt je obuhvatio izgradnju IT infrastrukture (serveri, radne stanice, mreža), priključenje korisnika stalnim vodom na Internet, implementaciju VPN mreže za rad u realnom vremenu, obuku korisnika, prijenos podataka iz stare aplikacije.

1.lip

Klinička bolnica Osijek - uspješna migracija na Windows 2003

Spin centar za tehničku podršku korisnika uspješno je izvršio migraciju sustava KBO sa Windows NT tehnologije na Active Directory Windows 2003 tehnologiju.

Vrlo heterogeno okruženje s DOS - Windows radnim stanicama, različitim sustavima baza podataka i mnoštvom korisnika s različitim pristupnim pravima - prenešeno sve - kako kaže sistem inženjer Krasnoslav Birtić - "bez gubitaka".

31.svi

HP prijenosna računala - posebna ponuda!

Ukoliko razmišljate o kupovini prijenosnoga računala - sada je prava prilika ! Hpcq (HewlettPackard-Compaq) prijenosna računala po novim, još nižim cijenama!

Ovom prilikom smo za Vas izdvojili tri modela; nx 7010 (P-M 1.5 GHz/40 GB/512 MB/15.4"/Win XP Pro/DVD/CD-RW 24x/NIC 10/100/modem 56K/802.11b BT/Jamstvo 2 godine) po cijeni od 11.738,00 Kn (+PDV); nx 9010 (P-4 2.8 GHz/40 GB/256 MB/15"/Win XP Pro/DVD/CD-RW 8x/NIC 10/100/modem 56K/Jamstvo 1 godina) po cijeni od 8.980,00 Kn (+PDV) i model nx 5000 (P-M 1.5 GHz/30 GB/256 MB/15" /Win XP Pro/DVD/CD-RW 8x/NIC 10/100/modem 56K/802.11b BT/Jamstvo 1 godina po cijeni od 9.400,00 Kn (+PDV). I to još nije sve; uz svaki kupljeni notebook na poklon dobijete torbu za notebook ili mini optical mouse - izaberite! Ne oklijevajte; naručite još danas!

20.svi

Najava: AutoCAD II stupanj - 01.lipnja!

Autodesk je u AutoCAD 2004 dodao naredbe koje omogućavaju još lakšu izradu trodimenzionalnih modela, čineći ga jednim od najboljih komletnih rješenja za izradu ravninskih i prostornih objekata (arhitektura, građevinarstvo, strojarstvo)..

Stoga, pridružite se novoj grupi AutoCAD 3D! Planirani početak edukacije je zakazan za 12/o5/o4 od 19.30, svaki drugi dan. Završetkom programa uz certifikat Spin STUDIA, polaznici koji su prethodno uspiješno završili i AutoCAD 2D te polože zaključni ispit dobijaju i uvjerenje, odnosno potvrdu od Ministarstva prosvjete i športa, te kao takav verifikaciju u radnju knjižicu ( AutoCAD operater )..

11.svi

Bezbrižno na godišnji odmor sa novim znanjima?!

Završite verifikcirani tečaj PC OPERATER prije godišnjeg odmora i po povratku, s novim informatičkim znanjima, bezbrižno dočekajte nove poslovne izazove!

26. svibnja započinju čak tri grupe različitih termina: od 13.00h ( 1600,00 kn ) od 16.00h ( 1700,00 kn) i od 19.00 ( 1800,00 kn ). vi samo odaberite termin!

30.tra

Svibanj je vrijeme za prezentaciju!

Želite li što bolje i kvalitetnije ovladati PowerPointom? Cilj ovog 20-satnog treninga je što kvalitetnije upotrijebiti audiovizualnu "sobu" u vašem Office uredu - za tehnički jaču argumentaciju vaših podučavanja, uvjeravanja ili objašnjavanja!

grupe se formiraju za poslijepodnevni termin: - od 18.00 po 4 školska sata; i vikend grupa: - petak od 18.00 h i subota od 10.00 h Vi samo odaberite!

6.tra

Trodnevni trening: Microsoft Small Business Server!

Microsoft Small Business Server - Designing, Deploying and Managing a Network Solution for the Small and Medium-sized Business trening kojem je CILJ upoznati polaznike sa vještinama i znanjem neophodnim u odabiru, razvoju i upravljanju Microsoftovim mrežnim rješenjima za mala i srednje velika poduzeća.

Ukoliko želite ostvariti prethodno nabrojane ciljeve u terminu 14-16. travnja, slobodno se prijavite jer mjesta su ograničena. Pojedinačna cijena je 120eura +pdv u kunskoj protuvrijednosti u koju je uključena originalna Microsoft skripta i popratni CD-e. Svi polaznici će dobit «Microsoft Certificate of Achievement» kao potvrda pohađanja tečaja.

2.tra

Spin mail na Microsoft Exchange 2003 tehnologiji

Od 31.03.2004. Spin čuva mail boxove svojih korisnika na Microsoft Exchange Serveru 2003. Kakvo dobro to donosi?

Korištenjem novih, naprednih tehnika Antispam zaštite smanjili smo isporuku spam poruka na klijent računala za više od 60%. Nakon svih podešavanja očekujemo da ćemo u roku 15 dana spriječiti prolazak i do 80% spam poruka prema klijentima.

31.ožu

HP bežična tehnologija; neka ispis ne ometa vaš rad!

HP DeskJet 5850 i HP Compaq nx5000 po cijeni od samo 12.000,00 Kn (+PDV). Pisač i prijenosno računalo vrhunskih performansi!!!

Kombinacija prijenosnika HP Compaq nx5000 i pisača HP DeskJet 5850 pružit će vam svu ugodnost pri radu. Integrirana HP bežična tehnologija oslobodit će vas svih nepotrebnih žica - čak i one koje spaja pisač i prijenosnik. Jednostavno, uključite pisač na jednom mjestu, a vi se raskomotite negdje na ležaju, u fotelji ili na balkonu.... Zanima li vas više - kontaktirajte nas!

11.ožu

Poziv; 16.03.2004. Hotel Central!

Muče Vas virusi? Izgubili ste podatke? Ne znate što napraviti, niti koji software instalirati.... Odgovore ćemo Vam ponuditi 16.03.2004. u dvorani Hotela Central u 11,00 sati! Potvrdite svoj dolazak!

Pozivamo Vas na edukacijski seminar iz antivirusne zaštite, zaštite podataka, softverskog rješenja za mala i srednja poduzeća, te borbe pritiv softverskog kriminaliteta. Seminar će se održati u dvorani Hotela Central u Osijeku, u utorak 16.03.2004. godine u 11 sati. Nakon seminara - prezentacije, pozivamo Vas na ručak i druženje u restoranu hotela!
Detaljnije...

10.ožu

Jupiter Software u IREKS AROMA d.o.o. Zagreb

Od 1. siječnja 2004. godine jedna od najuspješnijih hrvatskih tvrtki (33. na ljestvici efikasnosti) svoje poslovanje prati i planira uz pomoć Jupiter Software-a!

Pažljivo isplaniran i priremljen projekt implementacije Jupiter Software startan je s prvim danima 2004. godine. Projekt je obuhvatio izgradnju IT infrastrukture, obuku djelatnika, prijenos postojećih podatka te podešavanje aplikacije za rad u zadanim uvjetima.

Za IREKS AROMU razvijen je model SLIJEDIVOSTI i kontrole kvalitete u procesima skladišta, proizvodnje i komercijalnog modela, kao i povezivanje s automatiziranim regalnim skladištem.

17.velj

Spin na IDC EAS Forumu - 18. i 19. veljače Zagreb

IDC Enteprise Application Suite Forum u Zagrebu, hotel Sheraton, 2 dana na jednom mjestu 20 najboljih ponuditelja aplikacija za upravljanje tvrtkom. Očekuje se više od 500 sudionika. Spin Informatica predstavlja novine u Jupiter Software paketu verzija 7.

Za korisnike sudjelovanje u Forumu je besplatno, uz prethodnu registraciju.

Prijave i daljne informacije možete pratiti na Web stranicama IDC Hrvatska..

5.velj

Novi dizajn i funkcionalnost WEB Shop-a

Pušten je novi redizajnirani WEB SHOP. U njemu možete kao GOST pregledavati cijene i artikle, a kao Partner i kupovati po povlaštenim uvjetima. Pogledajte na adresi: shop.spin.hr

5.velj

Spin zapošljava tehničkog voditelja Spin STUDIJA

Spin zapošljava jednog (1) tehničkog voditelja Spin STUDIJA - Centar za informatičko osposobljavanje. Natječaj je otvoren od 9. - 15. veljače. Svoje prijave možete poslati i e-mailom.

Uvijeti:
M/Ž, VSS, pedagoški, elektrotehnički, ekonomski ili sličan fakultet
Radno iskustvo na pripremi i izvođenju informatičke obuke do 2 godine ili bez radnog iskustva (pripravnik)
odslužen vojni rok (M)
Poznavanje MS Windows, MS Office alata i drugih informatičkih alata
znanje i sposobnost izrade nastavnih planova i dokumentacije
poznavanje engleskog jezika
izrazite prezentacijske i predavačke vještine
sklonost timskom radu i sklonost učenju

5.velj

Spin zapošljava konzultante

Spin zapošljava dva (2) mlađa konzultanta za poslovne aplikacije. Natječaj je otvoren od 9. - 15. veljače. Svoje prijave možete poslati i e-mailom.

Uvjeti:
M/Ž, VSS, Ekonomski ili srodi fakultet
radno iskustvo na sličnim ili srodnim poslovima do 2 godine ili bez radnog iskustva
odslužen vojni rok (M)
poznavanje MS Windows i Office alata, poželjno znanje RDBMS sustava
poznavanje poslovnih procesa
poznavanje engleskog jezika
izrazite komunikacije sposobnosti, prezentacijske vještine, sklonost timskom radu i sklonost učenju i istraživanju

5.velj

veljača i travanj uz Autodesk!!

Započeli su upisi u dvije grupe tečaja AutoCAD-u 2D - osnovne i napredne tehnike. Koristimo priliku čestitati vam na želji da preuzmete inicijativu u razvoju svojih profesionalnih sposobnosti i unapređenju korištenja AutoCADa.

Termini početka tečajeva su: 26/02/2004 i 06/04/2004 u vremenu od 19.30 sati sa dinamikom održavanja - svaki drugi dan po tri sata. Broj slobodnih mjesta je sve manji, stoga popunjenost pratite na stranici Spin Studio!

2.velj

Novi HP Profesionalci u Spin CTP

U organizaciji HP Hrvatska i RECRO d.d. Zagreb održan je seminar za HP Proffesionals na poslovima održavanja HP PC računala i HP Servera. Spinov Centar za tehničku podršku podršku korisnika (CTP) školovao dva inženjera.

Dva naša djelatnika - Krasnoslav Birtić i Vanja Hornjak - pohađali su tečaj i položila ispit za HP Profesionals. Našim klijentima koji koriste HP PC tehnologiju to će donijeti stručne usluge i servis na lokaciji Osijek.

23.sij

Spin Microsoft GOLD Partner za 2004. godinu!

I u 2004. godini Spin će uživati blagodati statusa Microsoft Certified GOLD Partner. To je već 2. godina da Spin nosi status GOLD Partnera, a 8. godina zaredom da se nalazimo u društvu najboljih certificiranih partnera u Hrvatskoj.

Status Certificiranog GOLD Partnera donosi niz povlastica u korištenju Microsoft tehnologija, dostupnosti najnovijih verzija programa, baza znanja i drugih Microsoft resursa - sve u cilju uspješnijeg rješavanja konkretnih zahtjeva korisnika.

Naravno, s druge strane su i obveze koje Partneri moraju ispuniti: od školavanja svojih inženjera, razvojnih projekata, produkata na Microsoft tehnologiji do referentnih mjesta na kojima su rješenja uspješno implementirana.

9.sij

Jupiter Software na IDC Logistic Solutions konferenciji

IDC Logistic Solutions konferencija u Zagrebu, 29. siječnja, hotel Sheraton Zagreb. Saznajte što o svojim rješenjima i izvedenim projektima govore eminentni vendori na području rješenja upravljanja skladišnim poslovanjem i transportom robe i materijala!

Sudionici: Aldata Solution, Info Opus, Salomon Automation, Siemens, Spin Informatica, Špica sustavi i info odjel Kraš-a Prijave na telefon 01 30 40 050 ili mailom na ana.bazdan@idccroatia.hr Za predstavnike kompanija krajnjih korisinika (čija primarna djelatnost nije iz IT branše) prisustvovanje konferenciji je BESPLATNO Broj mjesta je ograničen - PRIJAVITE SE JOŠ DANAS

17.pro

Jupiter Software u BIOVEGA d.o.o. Zagreb

Jedan od najvećih distributera zdrave hrane u Hrvatskoj od 01. prosinca 2003. vodi svoje poslovanje na Jupiter Software-u!

Uspješnom implementacijom Jupiter Software rješenja za upravljanje tvrtkom BIOVEGA d.o.o. Zagreb postala je još jedan od korisnika Jupiter Software-a. Po prvi put u tvrtki BIOVEGA implementacija je vođena po principu "Train to train" i uz dobru suradnju IT Managera i Spin konzultanata implementacija je obavljena u kratkom roku i bez prevelikih stresova.

27.lis

Jupiter Software Road Show 2003

Od 03. - 28. studenog u pet gradova Hrvatske i BIH održat će se Jupiter Software Road Show 2003 pod motom: "Tko hoće bolje, više i brže, taj računa na Jupiter Software!" .

Spin i Partneri pokazati će kako Jupiter Software može doprinjeti Vašem boljem poslovanju, demonstrirati snagu Jupiter Software rješenja i promovirati kvalitetu partnerske mreže u Hrvatskoj i BIH.

Raspored prezentacija:

03. studeni 2003. Pula - Jupiter Software Partner: Vikon d.o.o. Pula. Lokacija: Hrvatska gospodarska komora. Vrijeme: Točno u podne.
04. studeni 2003. Rijeka - Jupiter Software Partner: Span d.o.o. Rijeka Lokacija: Dvorana TRANSADRIA. Vrijeme: Točno u podne.
05. studeni 2003. Zadar - Jupiter Software Partner: Reem electronic d.o.o. Zadar Lokacija: GRADSKA KNJIŽNICA . Vrijeme: Točno u podne.
07. studeni 2003 Varaždin - Jupiter Software Partner: Beldata d.o.o. Varaždin Lokacija: Hotel Turist. Vrijeme: Točno u podne.
28.11.2003. Tuzla - Jupiter Software Partner: Witnet d.o.o. Tuzla Lokacija: Hotel Tuzla. Vrijeme: Točno u jedan sat.

Osim prezentacija proizvođača, partnera i rješenja za bolje poslovanje svaki događaj uključuje posebna umjetnička iznenađenja, live demonstracije, koktel i razgovore u slobodnoj formi. Odaberite svoj događaj i dođite!

22.lis

OPEN DAY 23.10.2003. u 13,00 sati!

Ovoga mjeseca, tema je HewlettPackard All-in-one uređaji - omogućuju Vam da štedite prostor, vrijeme i novac. Dođite, vidite, isprobajte!

Na Spin Open Day-u ćemo Vas upoznati s uređajima, ali Vam i pružiti jedinstvenu priliku da sami testirate sve mogućnosti HP All-in-one uređaja! Prijavite svoj dolazak!

21.lis

Novo u SPIN-u; PONUDA MJESECA!!

Svaki mjesec Vam nudimo nekoliko artikala iz naše ponude po posebnoj cijeni. Ne oklijevajte- isplati se!

Ovaj mjesec nudimo: Grafičke kartice: ASUS V9520Magic FX5200 AGP 8X TV-o 128 MB 622,00 Kn MS ATI RADEON 9200-8x 128MB CRT/DVI/TV-out 584,00 Kn Potrošni materijal: Toner HP LaserJet 1200/1220 402,00 Kn Tinta HP DeskJet 810/840/845/920/3820 crna-15 188,00 Kn Tinta HP DeskJet 890/1120/815/840/845C foto-17 215,00 Kn

9.lis

Spin Studio u novim učionicama

Od 01. listopada 2003. sva računala u Spin Studio učionicama su zamjenjena sa novim računalima, a software podignut na najnoviju Microsoft platformu.

Osim na bržim računalima, polaznici sada mogu kvalitetnije raditi na novim 15" LCD monitorima - više mjesta, manje naprezanja za vid. Obuka se izvodi na najnovijoj inačici MS Windows XP Proffesional i na MS Office XP set alata za osbnu produktivnost.

29.ruj

JAMSTVO NAJNIŽE CIJENE!

NOVO U SPINU - JAMSTVO NAJNIŽE CIJENE!!! SPIN jamči da će Vam za svaki proizvod istog proizvođača koji u gradu nađete povoljnije dati 1% nižu cijenu!

PONUDA MJESECA: WD Caviar 20 GB/7200 o/s 440,00 Kn WD Caviar 40 GB/7200 o/s 478,00 Kn Tinta EPSON STYLUS C42 crna 140,00 Kn Tinta EPSON STYLUS C42 kolor 230,00 Kn Tinta HP DeskJet 5550 crna 120,00 Kn Tinta HP DeskJet 5550 boja 166,00 Kn Ne oklijevajte, naručite još danas!

24.ruj

OPEN DAY - color laser printing solution!

U četvrtak, 25. rujna u 13 sati. Live demonstracije, prezentacije...Rezervirajte svoje mjesto!

Mijenjate li svoj stari kolorac ili pak razmišljate o nabavci novoga pisača - neka color laser tehnologija bude vaša odluka. Zašto baš HP color laser; nastojati ćemo objasniti tijekom pezentacije i demonstracije!

19.ruj

Velika RASPRODAJA!

Zbog obnove Spin STUDIA novom opremom, organizirana je velika rasprodaja dosadašnjih računala! Za malo, dobije se puno!

Za cijenu od 1999,00 kn možete kupiti računalo slijedeće konfiguracije: Intel Celeron 333-400, 128MB, 4GB HDD, 14´´monitor, LAN, Cherry tipkovnica, Microsoft miš...Stoga, rezervirajte svoj PC već sada!

18.ruj

Novi HP LaserJet pisači!!!

U rujnu je HP predstavio novu seriju osobnih stolnih crno bijelih laserskih pisača. Riječ je o tri nova uređaja baziranih na istoj platformi; HP LaserJet 1010, LaserJet 1012 i LaserJt 1015.

Hp laserjet 1010 ima brzinu ispisa od 12 stranica u minuti. Prva stranica se ispisuje za manje od 10 sekundi, a rezolucija ispisa je 600 x 600 dpi. Pisač radi na osnovi matičnog računala (host based), što ga čini pogodnim za rad na MS Windows 98, Me, 2000, XP i XP 32-bit operativnim sustavima. Na istima će raditi i jači model iz serije, hp laserjet 1012 koji ispisuje 14 stranica u minuti  sa 1200 dpi efektivnom rezolucijom. Oba uređaja opremljeni su 133 Mhz RISC procesorom, 8 MB memorije i USB 2.0 sučeljem. Najjači model nove serije je hp laserjet 1015 koji također ispisuje 14 stranica u minuti uz rezoluciju od 1200 dip. Ovaj uređaj ima ugrađeno paralelno sučelje pored USB 2.0 sučelja i koristi, pored upravljačkih pogona s matičnog računala i HP PCL 5e. Time je podržan rad iz MS Windows 95, NT4.0 (SP3), MAC OS 9.1 ili bolji, MAC OS X 10.1 i 10.2 te MS DOS operativnih sustava pored nabrojanih za ostale modele. Projverite cijene!

15.ruj

Beldata Varaždin - Jupiter Software Partner

Beldata Varaždin - ugledna tvrtka za izgradnju IT infrastrukture, osnovana 1990. godine u Varaždinu, postala je Jupiter Software Partner. Time Beldata upotpunjuje svoju paletu rješenja koja sada obuhvaća ukupno rješenje od mreže do servera, od aplikacije do edukacije.

Ulaskom tvrtke Beldata u krug Jupiter Software partnera varaždinska regija dobiva jakog i pouzdanog partnera koji je osposobljen za implementaciju Jupiter Software rješenja. Iskustva tvrtke Beldata jamče kako uspješnu izgradnju IT infrastrukture, tako i efikasnu implementaciju kvalitetnog EAS software - Jupiter Software. Kao dokaz umješnosti tvrtka Beldata uspješno je implementirala Jupiter Software u vlastititi poslovni sustav.

15.ruj

Pozelenit ćete ako propustite!!!

HULK promocija: osvojite putovanje u Universal Studios Florida, ludu vožnju na Monster truck vozilima ili put u Irsku te se razveselite HULK Multimedia Studio CD-om i besplatnim HULK školskim priborom. Detalji...

Nikada se ne zna, neki naši kupci su putovali u Hollywood - pokušajte! Sretno!

9.ruj

Seminar za Jupiter Software Konzultante

Od 01. - 05. rujna u Spinu se održava petodnevni seminar za Jupiter Software konzultante.

Za Jupiter Software Partnere temeljna znanja o funkcioniranju i implementaciji "core modula" Jupiter Software-a: trgovinsko poslovanje i knjgovodstveno financijski moduli. U pet dana seminara polaznici u detalje prolaze strukture, funkcionalnosti i labaratorijske vježbe. seminar je namjenjen razvoju i jačanju partnerske mreže.

2.ruj

Jupiter Admin tečaj

Za sve partnere i korisnike koji još nemaju školovanog Jupiter Admininistratora 11. i 12. rujna u Spinu se organizira tečaj za Jupiter Admin-a.

Polaznici tečaja su sistem inženjeri iz tvrtki koje implementiraju i koriste Jupiter Software. Polaznici stječu znanja o instalaciji i tuniranju Jupiter Software, upravljanju pravima, tehnikama upgrade-a i korištenja Help Deska.

1.ruj

Velika RASPRODAJA u Spin STUDIU!

Zbog obnove Spin STUDIA novom opremom, organizirana je velika rasprodaja dosadašnjih računala! Za malo, dobije se puno!

Za cijenu od 1999,00 kn možete kupiti računalo slijedeće konfiguracije: Intel Celeron 333-400, 128MB, 4GB HDD, 14´´monitor, LAN, Cherry tipkovnica, Microsoft miš...Stoga, rezervirajte svoj PC već sada!

30.kol

Spin CTP u novim prostorima s novim telefonskim brojem

Spin Centar za tehničku podršku (CTP) započeo s radom u novim prostorima i s novim telefonskim brojem 20 30 70.

Kao prvi korak u formiranju kvalitetne podrške korisnika IT, Spin je preselio CTP u nove prostorije na 1. katu Županijske 15. CTP je od sada dostupan na novom telefonskom broju 20 30 70. U CTP možete na jednom mjestu riješiti sve svoje probleme s IT: od hardware do aplikacije. Jedino što i nadalje ostalo isto: infrmatičke tehnologije morate usvajati učenjem u Spin Studiju za informatičko ospsobljavanje.

29.kol

HP DeskJet 5550 - Photo tinta!

Možda niste znali, a moglo bi Vas zanimati! Photo tinta za izvanredni HP Desk Jet 5550 ima kapacitet 17 ml. (kao i color tinta) i košta svega 193,00 Kune (PDV uračunat, za plaćanje gotovinom).

Ukoliko želite dobiti još bolji, ljepši i kvalietniji ispis u boji, svakako preporučamo Photo tintu, po još nižoj cijeni nego uobičajena Color tinta. Ne oklijevajte, naručite još danas!

29.kol

Ostanite povezani sa svojim korisnicima i svojom tvrtkom.

Iskoristite posebnu pogodnost i za potpisani OSL ugovor; na poklon dobijete HP iPAQ H5450 džepno računalo ili HP tablet PC CTC 1000T!Detaljnije...

Ako ste poput većine vlasnika tvrtki, onda neprestano tražite načine kako ponuditi što bolje usluge svojim korisnicima i istovremeno pospješiti ukupno funkcioniranje vaše tvrtke. Upotrebom najnovije tehnologije u svrhu jačanja komunikacije između vas samih, vaših korisnika, zaposlenika i poslovnih partnera ‹ poduzeli ste pametan korak prema postizanju oba cilja. Microsoft® Windows® XP Professional i Office XP Professional potpomažu u djelovanju vaše tvrtke kao cjeline te u zadržavanju vaših korisnika. Ukoliko imate dodatnih pitanja, pišite nam...

29.kol

NOVE - još niže cijene HP potrošnoga materijala!

Nije prošlo niti 3 mjeseca, a mi Vam HP potrošni materijal nudimo po novim, još nižim cijenama. Značajno su niže cijene HP tonera za laserske pisače i tinti za DeskJet pisače.

Tinte za InkJet pisače i toneri za laserske pisače, imaju novu nižu cijenu. Provjerite cijene tonera... Ukoliko ste zainteresirani za redovnu opskrbu originalnim potrošnim materijalom po ugovornim cijenama... kontaktirajte nas!

29.kol

NIŽE cijene EPSON uređaja!

Od danas u SPIN-u možete nabaviti EPSON Ink-jet, matrične i laserske pisače, skenere i video projektore po novim, nižim cijenama.

Iz ponude izdvajamo: Video projektor Epson EMP-30 po 8.787,00 Kn Scanner Epson Perfection 1260 po 465,00 Kn Pisač Stylus color C42 Plus po 337,00 Kn Pisač Color Laser AcuLaser C900N po 6.999,00 Kn Za više informacija - kontaktirajte nas!

29.kol

Performanse poslužitelja po desktop cijeni - HP NetServer tc2120

Imate li potreba i u dilemi ste SERVER ili "server" imajte na umu da je SERVER posebno dizajniran za čuvanje, administriranje, slanje i obradu vaših podataka, pouzdaniji, brže i efikasnije udovoljava vašim zahtjevima, te omogućuje skalabilnost i razvoj IT sustava tvrtke. Zato predlažemo HP server!

HP NetServer tc2120 odlikuje; Intel Pentium 4 procesor 2,53 GHz s 553 MHz prednjom sabirnicom i 512 kB L2 cache memorije 256 MB PC2100 DDR ECC SDRAM memorije, proširivo do 4 GB 2-kanalni Ultra ATA-100 IDE kontroler 1×40 GB Ultra ATA tvrdi disk integrirana PCI Gigabit mrežna kartica 10/100/1000 pet raspoloživih 64-bit/33 MHz PCI utora 250 W jednostruko napajanje jednogodišnje jamstvo na lokaciji korisnika I to sve za samo 7.777,00 Kn. Zanima li vas viš, pišite nam!

26.kol

Slobodno radno mjesto - Asistent u prodaji

U Spinu se otvara novo radno mjesto asistent u prodaji informatičke opreme.

Tražene kvalifikacije: SSS, M/Ž, komunikacijske sposobnosti, prednost poznavanje IT tehnologije, sklonost učenju, znanje engleskog jezika.

Pismene aplikacije dostaviti poštom ili e-mailom do 08.09.2003.

29.srp

Slobodno radno mjesto - WEB administrator/developer!

Spin upošljava od 1. rujna jednog (1) WEB administratora/developera. Pismene aplikacije dostaviti poštom ili e-mailom do 25.08.2003.

Preferirana znanja, sposobnosti i vještine:
1. poznavanje Microsoft IIS administracije
2. poznavanje Microsoft FrontPage alata za dizajn WEB stranica
3. poznavanje VB i VBS jezika i InterDev alata za razvoj ASP aplikacija
4. komunikacijske sposobnosti s klijentima
5. sposobnosti učenja i usvajanja novih znanja i sposobnosti

20.lip

10 godišnjica SUMMER HILLA! Spin nagrađuje!

Od ponedjeljka 23. lipnja započinje tradicionalna već desetu godinu -dječja kompjuterska radionica. Za djecu i teenagere od 8 do 18 godine program upravo po njihovom izboru uz mogućnost osvajanja BICIKLA!!

Za obljetnicu SUMMER HILLA, nagrađujemo vrijednim nagradama!!! Može je osvojiti svaki polaznik, bez obzira išao na programe Enter, Expert, Tubro, Visual, Web design, a prva nagrada je upravo BICIKL!!! Ramišljate li o budućnosti Vaše dijece? Znate li što će raditi ovoga ljeta? Upravo uz dvotjednu edukaciju nudimo Vam odgovore! Pridružite nam se!!

1.lip

SPIN OPEN DAY - LCD MONITORI I DUAL SCREEN RJEŠENJA

Dobra tradicija SPIN OPEN DAY se nastavlja u utorak 10. i srijedu 11. lipnja.

Dođite i uvjerite se u kvalitetu, izuzetan dizajn i funkcionalnost LCD montiora. LCD monitori daju vam sliku čija je boja, svjetlost i kontrast jednaka stvarnosti, a i uvjerite se u prednosti i praktičnost dual-screen rješenja. Zbog ograničenog broja mjesta molimo vas da svoj dolazak potvrdite na vrijeme.

21.svi

Jupiter Software PARTNER SUMMIT 2003

Prvi Jupiter Software Partner Summit, Osijek - 23. i 24. svibnja 2003. Spin Informatica i partneri s područja Republike Hrvatske i BIH na dvodnevnom sastanku i druženju razmjeniti će znanja i iskustva u prodaji i implementaciji Jupiter Software-a.

Spin Informatica i partneri iz Pule, Rijeke, Zadar, Zagreba, Varaždina i Tuzle dva dana će utvrđivati nove strateške pravce nastupa na tržištu ERP software-a, nove mogućnosti Jupiter Software-a, kao i tehnološku budućnost poslovnog software-a. Osim ozbiljnog, radnog dijela predviđeno je i opuštanje uz specijalitete slavonske kuhinje i ljepote Kopačkog rita, Tvrđe........i tko zna čega još.

12.svi

Novi Microsoft Certificirani Profesinalac u Spinu!

Vanja Hornjak postao je novi MCP za Windows XP Operativni sustav.

Položivši svoj prvi, ali ne i posljednji ispit Vanja je stekao status MCP. Time je unio nova znanja i vještine u rad Centra za tehničku podršku korisnika.

10.ožu

Predstava: Dobra vila Jupitera!

U srijedu, 12.03.2003. 13.00 sati u sali hotela Central grupa ANHK daje prestavu Dobra vila Jupitera. U podnaslovu stoji: "Poslovna svakodnevnica u veselih pet slika." Umjetnici će na zanimljiv način prikazati kako Jupiter Software može svakodnevnicu pretvoriti u ugodu.

Kada poduzetnik pokušava pronaći svoje sunčano mjesto na konkurentnom tržištu, u vrijeme brzih promjena suočava se sa složenim pitanjima na koje teško dobiva odgovore.

Svaki manager bi svako jutro rado dobio precizne odgovore na pitanja> gdje sam danas, kuda idem i ide li sve po planu, ali njegov inforamcijski sustav mu to ne može reći. U tom slučaju treba "dobru vilu".

Predstava «Dobra vila Jupitera nam na zanimljiv i pomalo šaljiv način približava i prezentira olakšavajući način za vođenje posla i upozorava nas da IT sustav nije nešto što nam donosi još jednu brigu u životu nego nešto što će nam olakšati svakodnevne poslovne radnje…i učiniti ga zabavnijim i ugodnijim.»

3.ožu

Predavači iz SPIN-a ponovno na konferenciji Windays

Saša Bart, već tradicionalno, i Dean Vitner, po prvi puta, sudjeluju u Microsoft Windays konferenciji, koja se održava u opatiji od 1 - 4. travnja.

Na konferenciji "Microsoft WinDays 2003" koja će se održati u Opatiji od 1 - 4. travnja 2003. sudjeluju i predavači iz Spin-a sa slijedećim izlaganjima: Saša Bart: Back2Back DMZ koristeći ISA Server: BlackBelt, te Dean Vitner: Multithreading in .Net.

1.ožu

Jupiter Software u mesnoj industriji Sljeme d.d.

Mesna industrija Sljeme i Spin Informatica predstavili su na press konferenciji održanoj 27.02.2003. u Hotelu Panorama, Zagreb poslovni software "Jupiter software" kojeg uvode u cjelokupno poslovanje Sljemena i povezanih poduzeća iz grupacije Finagra, a koji će poslovodstvu tvrtke omogućiti planiranje poslovanja kroz uvid i kontrolu ključnih podataka i informacija.

Projekt je ukupno vrijedan 600 tisuća eura, od čega je već počela implementacija prve faze vrijedna 200 tisuća eura. Implementaciju sustava "Jupiter software" provodi tvrtka Spin Informatica, a čitav bi posao trebao biti dovršen do kolovoza ove godine. Proces osuvremenjivanja informatičkog sustava, kazali su u Sljemenu, omogućit će im brže reagiranje na tržišne promjene, i zadovoljiti sve potrebe svojih kupaca - od trgovačkih lanaca, malih trgovaca, ugostiteljskih objekata do građana. Praćenje svjetskih tehničko tehnoloških dostignuća, istaknuli su u Sljemenu, značajan su čimbenik razvoja tvrtke, koja između ostaloga ulaže i u modernizaciju proizvodnje, pakiranja itd. U izgradnji je, naglašavaju, i pogon za proizvodnju trajnih proizvoda s najmodernijim proizvodnim linijama i komorama u ovom dijelu Europe, koji bi s radom treba započeti u ožujku.

28.velj

12.SAJAM INFORMATIKE, ELEKTRONIKE I TELEKOMUNIKACIJA

Tradicionalni Osječki Sajam informatike, elektronike i telekomunikacija ove godine se održava od  26. - 28. ožujka u dvorani Elektrotehničke i prometne škole. SPIN, također tradicionalno nastupa na sajmu, sa ove godine vrlo jasnom i znakovitom porukom; U ZDRAVOM HARDVERU - ZDRAV SOFTVER!

U okviru sajamskih događanja, pozivamo Vas i na PREZENTACIJU koja će se održati u četvrtak; 27.03.2003. u 10 sati u Sali za prezentacije - polukat dvorane, sa temom; JUPITER SOFTWARE - RJEŠENJE INFORMACIJSKOG SUSTAVA ZA UPRAVLJANJE TVRTKOM, te JUPITER SOFTWARE - RJEŠENJA U POLJOPRIVREDI! Posjetite nas!

28.velj

Spin postao Microsoft Gold Certified Partner

Spin d.o.o. je postao jedan od rijetkih tvrtki u svijetu koju Microst priznaje kao Microsoft Gold Certified Partner for Security Solutions.

Spin d.o.o. je postao jedna od rijetkih tvrtki u svijetu koju Microsoft priznaje kao Microsoft Gold Certified Partner for Security Solutions. Izuzetno rigorozni kriteriji, stručnost u Security rješenjima i zadovoljstvo klijenata prepoznato je od strane korporacije Microsoft i Microsoft Croatia. Detalje možete provjeriti ovdje.

28.sij

Jupiter Software na IDC EAS Forumu

IDC Hrvatska organizira 30. siječnja 2003. godine u Zagrebu, hotel Sheraton najveći pregled poslovnog software u Hrvatskoj.

Pored Jupiter Software na forumu će biti predstavljena ERP rješenja tvrtki SAP, Enel Split, JD Edwards, Oracle, Laser Line, Scala, Azelija, Navision, Fourth Shift i Končar Inem. Forumu će prisustvovati više od 150 IT managera hrvatskih tvrtki.

Više informacija na site-u IDC Hrvatska!