24.pro

Uoči blagdana i Nove godine!

Na isteku još jedne godine svim Jupiter Software korisnicima, poslovnim i tehnološkim partnerima i prijateljima Spina želimo ugodne blagdane i uspješnu (cijelu) novu 2010. godinu.

Dragi poslovni partneri i prijatelji,

Na kraju još jedne kalendarske i poslovne godine želim Vam se zahvaliti na uspješnoj suradnji u ispunjenju naše misije
… da razvojem i implementacijom najboljih IT rješenja dugoročno doprinosimo vašem poslovnom uspjehu….


Promatrajući vaš poslovni rast, iako je poslovna godina bila teška,
raduje me vitalnost Jupiter Software korisnika i
daje mi hrabrosti da se nadam kako ćemo svi iz ove krize izaći veći i jači.

10.pro

WEB DIZAJNER počinje 17.02!

Program obrazovanja Web Dizajner uključuje sve faze, priprema materijala, osmišljavanje funkcionalnosti, preko strukturiranja i organizacije, do objave na Web i testiranja. Upisi u tijeku za grupu od 19.00 sati! Pridružite se!


Steknite znanje, vještinu,rutinu i novo zanimanje kroz slijedeće nastavne cjeline:
- Fireworks - za pripremu slika
- HTML kodiranja
- Flash -izrade vektorskih animacija, bannera i kreiranja multimedijalnih web stranica
- Flash, kao i programiranjem u ActionScriptu.
- Dreamweaver I i II

Cijena:
- 4.400 (gotovina)
- 4.600 (rate: 1.000 upisnina - 3.600,00 5 rata*)
- 4.600 (poduzećem)

*gotovinom u referadi,čekovi, kartice
Za nezaposlene i članove iste obitelji - popust 5% !

18 generacija nasmiješenih polaznika.
18 godina informatičkog usavršavanja - i uvijek vam nudimo korak ispred....

Za nova znanja nikad nije kasno - osim kad zakasnite na upis
Zato kliknite, nazovite ili nas posjetite!

30.stu

Jupiter Software CrossGen - nova BI platforma!

Jupiter Software CrossGen je nova BI platforma koja unosi novo svjetlo u poslovne podatke Jupiter Software korisnika.

Kao što kaže jedan od 'early adopter' korisnika - gotovo sve što bi čovjek mogao poželjeti od svog izvještajnog sistema - najbolje ocrtava mogućnosti Jupiter Software CrossGen platforme.

Produkt donosi profesionalni BI alat u Jupiter Software svijet po cijeni koja se ne može porediti niti s jednim produktom u klasi.

Jupiter Software CrossGen će za sada biti privilegija Jupiter Software korisnika i distribuirati će se ekskluzivno Jupiter Software korisnicima. Detalje pročitajte u Jupiter Software CrossGen prospektu!

13.stu

Jupiter Software u LIDER-u!

Poslovni tjednik LIDER u svom 215 broju objavio je prikaz integralnih Jupiter Software rješenja u prehrambenoj industriji.

Razmatrajući što jedno dobro rješenje informacijskog sustava u industriji hrane treba zadovoljiti i koji je najbolji način za to - sugestija je: Pametnije je implementirati specijalizirano rješenje nasuprot prekrajanju standardnih rješenja.

Pročitajte integralni tekst!

4.stu

Jupiter Software korisnici osvajaju tržište!

Prema vijestima objavljenim na portalu poslovni.hr još jedan Jupiter Software korisnik uspješno raste i osvaja tržište - tvrka KONIKOM koja je 2006. godine implementirala Jupiter Software danas uspješno zauzima poziciju lidera u maloprodaji IT opreme.

Prema riječima izvršnog direktora tvrtke - Božidara Prpića pametnom i kontinuiranom reorganizacijom i optimalizacijom poslovnih procesa, prije sve informatizacijom, omogućen je rast i pobjeda u žestokoj tržišnoj borbi. Cijeli članak na portalu poslovni.hr

30.lis

Microsoft i Spin: Windows 7 u Osijeku!

Prvo službeno predstavljanje novog operativnog sustava Windows 7 za Hrvatsku obavljeno je u Osijeku.

29. listopada 2009 u Hotelu Osijek Microsoft i Spin su pred prepunom dvoranom predstavili novi operativni sustav Windows 7. Osim Windows 7 podvučene su vrijednosti Microsoftowih serverskih proizvoda i najavljena je nova verzija Office paketa s novim i uzbudljivim mogućnostima.
Kako je bilo pogledajte u maloj foto galeriji!

15.lis

Ne propustite vrhunsku informatičku edukaciju!

Uz verificirane programe, samo u Spin Studiju možete nadopuniti informatička znanja po odabranim seminarima ( poslovni, dizajnerski, programerski ).

15.ruj

Pozivamo Vas na prezentaciju programa Računalni PROGRAMER

23.rujna (srijeda) u 19.oo sati u Županijskoj 15/II u Spinu održava se otvorena prezentacija programa obrazovanja : PROGRAMER! Pozivamo sve zainteresirane sadašnje i buduće IT profesionalce!


Prezentaciju i uvodni sati vodi Damir Podhorski, a slijedećeg je sadržaja:
- o programu i nastavnim cjelinama ( VB, SQL, ASP..)
- razvojna okolina
- dinamičke client web i serverske stranice
- alati VB-a
- primjeri i aplikacije koje će završetkom polaznik samostalno moći izraditi

Navedeni program od 200 sati verificiran je od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa,
Ukupna cijena: 5.150,00 ( gotovina), 5.300 (na rate ili poduzećem)

Upišite se i vi u 14 generaciju programera!

Cjenik pogledajte pod :

10.kol

Promjena PDV i krizni porez - za Jupiter Software korisnike bez stresa i dodatnih troškova!

Jupiter Software korisnici su bez stresa proveli zakonske izmjene - promjena PDV stope i uvođenje kriznog poreza. Sve isporuke novih granula izvršene su u najkraćem roku i bez naknade.

Spin konzultanti su u rekordnom roku nadogradili sve instalacije korisnika na nove verzije granula koje reguliraju porez na dodajnu vrijednost (PDV) i sustav obračuna plaća.

Iako je vrijeme u kojem je trebalo nadograditi 112 korisnika bilo nerazumno kratkog, svi korisnici su 1. kolovoza počeli primjenjivati nove zakonske odredbe, uključujući i više od 200 maloprodajnih objekata koji koriste Jupiter Software POS sustave.
Svim korisnicima koji imaju ugovore o održavanju Jupiter Software aplikacije, nadogradnje su isporučene bez naknade.

30.srp

Donešen zakon o promjeni PDV - osnovan Spin krizni stožer!

Nakon saborskog izglasavanja zakona o promjeni stope PDV, Spin je utemeljio krizni stožer za provođenje promjena. U subotu 1. kolovoza od 6:00 do 12:00 uvedeno dežurstvo za rješavanje kriznih situacija kod korisnika.

1. Dokument sa radnom uputom o načinu provođenja promjene u veleprodaji, maloprodaji i knjigovodstvu bit će danas u 16:20 pušten na Help Desk i na e-mail korisnika.
2. Od sutra počinje isporuka alata za prevođenje na novu stopu u VP/MP sustavima.
3. U subotu, 1.kolovoza od 6:00 do 12:00 na raspolaganju je dežurni tim za podršku korisnicima u MP i VP za rješavanje kriznih situacija.
4. U očekivanju smislenih tumačenja provedbe zakona, krizni stožer provodit će intezivne konzultacije s korisnicima i predstavnicima institucija zaduženim za porezni sustav.

29.srp

Izmjene u Jupiter Software-u pri promjeni PDV stope!

Očekujući saborsko izglasavanje zakona o promjeni stope PDV, Spin je priredio metodologiju kojom će Jupiter Software korisnici s minimalnim stresom prebroditi krizno prelazno razdoblje.

Po izglasavanju zakon na Jupiter Software Help Desku bit će publiciran paket s neophodnim alatima pomoću kojih će korisnici prevesti artikle u novu tarifnu skupinu, i eventualno preurediti tarifne skupine za neke artikle (knjige ?!) i odrediti datum primjene nove tarife.
Dodatne izmjene u sustavu obračuna PDV, poreznim knjigama, plaćama bit će pravovremeno isporučivane putem Help Deska i support službe.
Nove verzije aplikacija isporučuju se u okvirima ugovora o osnovnom supportu.

6.srp

Jupiter Software ERP i Komunalis u Prvom plinarskom društvu Vukovar!

PPD Vukovar, najveći distributer plina u vukovarsko-srijemskoj županiji, odabrao je Jupiter Software kao integralno rješenje za upravljanje resursima tvrtke, upravljanje izgradnjom plinske mreže i evidenciju i obračun potrošnje plina.

PPD VUkovar, u vlasništvu mađarskog DDGAZ-a, odlučilo je unaprijediti informacijski sustav za upravljanje resursima tvrtke, evidenciju i naplatu potrošnje te upravljanja izgradnjom i održavanjem plinske mreže. Jupiter Software zamjenit će postojeću mađarsko-španjolsku aplikaciju u domeni billinga i donjeti velike koristi kroz integraciju informacijskih podsustava u jedinstvenu cjelinu.

Projekt obuhvaća izgradnju najsuvremenije infrastrukture zasnovane na HP Blade tehnologiji i Microsoft virtualizaciji, razvoj i prilagodbu Jupiter Software ERP i KOMUNALIS modula, obuku sistem administratora i djelatnika te zahtjevan prijenos podataka iz postojećih odvojenih podsustava.

Plan projekta predviđa vrlo efikasnu implementaciju baznih ERP i billing modula do 31.12.2009 i implementaciju BI sustava u prvom kvartalu 2010. godine.

29.lip

Jupiter Software HRM Portal u Istarskim ljekarnama......

Istarske ljekarne Pula su odabrale Jupiter Software HRM Portal kao sustav za distribuciju HR podataka i unapređenje komunikacije između Uprave i djelatnika.

Istarske ljekarne koriste Jupiter Software kao bazni ERP sustav od 2002. godine. U želji da unaprijede sustav evidentiranja radnog vremena odabrali su sustav registracije radnog vremena riječke tvrtke Alius te Jupiter Software HRM portal za integraciju podataka o vremenu i sustava plaća. Korištenjem HRM portala unaprijedit će se sustav najave odsustva, distribucije vijesti, upravljanja školovanjima i sustav distribucije podataka iz domene osobnog profila (plaće, obustave, godišnji odmori, zaduženja imovine).

28.svi

Novi Certificirani PMP u Spinu (još jedan)......

Spin je dobio još jednog certificiranog profesionalnog voditelja projekata po svjetski priznatoj PMI metodologiji. 27.05.2009. Ivan Matejašić je položio PMP ispit i tako postao jedan od prvih 100 PMP u Hrvatskoj.

U cilju da svojim korisnicima osigura uspješnu implementaciju IT projekata Spin je donio stratešku odluka da u svoj portfolio znanja i usluga uvede znanja iz uspješnog vođenja projekata. U tu svrhu školujemo veći broj konzultanata s ciljem povećanja kvalitete i zadovoljstva korisnika Jupiter Software-a i naših usluga.

19.svi

Top edukacija: SISTEMSKI I MREŽNI ADMINISTRATOR - specijalist!

Tečaj kojim stječete traženo i cijenjeno zanimanje u svijetu ITC industrije. Kada učite, učite od najboljih - učite u Spin Studiju!

Kroz tečaj naučite:
- administriraciju mrežnog operativnog sustava
- konfigurati i održavati MS Windows domenu
- postavljanje, održavanje i instaliranje mreže
- otklanjanje problema na radnim stanicama

Stjecanje znanja i vještina uz upis znanja u radnu knjižicu i potencijalne međunarodne priznate profesionalne seminare
- najdraženije zvanje u IT-u uz sve navedeno razlog više za prijavu:
*program pokriva najnovije alate vodećih svjetskih proizvođača softvera
*autorizirana popratna literatura
*stručni predavači s bogatim iskustvom u praksi
Rezervirajte si svoje mjesto u grupi za 20.svibanj od 18.00 sati i 10.rujna od 19.00 sati
- cijena: 5.000( gotovina ), 5.500 (rate )
- trajanje: 120 sati

14.tra

Spin na Windays 2009......

Od 20 - 24. travnja u Opatiji se održava Windays 2009 poslovna i tehnološka konferencija. Spin će biti zastupljen na poslovnoj konferenciji s predavanjem Sanje Lukačević: HRM Portal za bolju komunikaciju Uprave i zaposlenika. Dean Vitner će u okviru tehnolokog dijela konferencije održati predavanje na temu Extended Events u MS SQL 2008.

Na konferenciji će sudljelovati i 6 djelatnika Spina koji će pratiti predavanja iz razvojnih, sistemskih, PM i drugih IT disciplina.

Ako planirate biti sudionikom IT svijeta od 20. do 24. travnja u Opatiji tada ne propustiite:

PONEDJELJAK, 20.4. u 17:55, Grand Hotel, dvorana Orhideja predavanje Sanje Lukačević o ulozi HRM Portala
SRIJEDA, 22.4. u 18:00, u kulturnom domu Opatije, Zora predavanje Deana Vitnera: Extended Events SQL 2008.

9.tra

Prvi certificirani Project Manager Professional u Spinu!

Nenad Bestvina je svoje višegodišnje iskustvo u vođenju projekata okrunio svjetski priznatim statusom Project Managament Instituta (PMI) - Project Managament Professional (PMP).

Dana 8. travnja nakon višemjesečnih priprema, Nenad Bestvina položio je zahtjevan ispit i stekao zvanje PMI PMP i tako postao jedan od 47 PMP-a u Hrvatskoj i jedna od 221.000 u cijelom svijetu.

9.tra

Prilika za povoljnu kupnju u SPIN-u!

Rasprodaja starih zaliha.

Proizvode i cijene može pogledati OVDJE.

Za sve dodatne informacije obratite se na drago@spin.hr.

24.ožu

Microsoft i Spin pozivaju Vas na prezentaciju najnovijih informatičkih rješenja

Hotel Osijek, četvrtak 2. travnja 2009. s početkom u 10 00 sati Microsoft i Spin će predstaviti nove informatičke proizvode namjenjene unaprijeđenju poslovanja malih i srednje velikih tvrtki.

Uz vrhunske Microsoftove stručnjake, Spin konzultante, zanimljive nagrade i bogatu trpezu upoznajte nove proizvode i kako oni mogu unaprijediti Vaš posao. Na prezentaciju su pozvani informatičari i manageri tvrtki slavonske regije.

Ukoliko niste dobili pozivnicu, svoje mjesto rezervirajte na ovoj adresi
Više o sadržaju na ovoj stranici...

6.ožu

Vuka d.d.. Osijek implementira Jupiter Software

Jedan od najstarijih korisnika Spin poslovnih rješenja ove godine prelazi na Jupiter Software - integralno poslovno rješenje. Implementacija će se izvesti u dvije faze: zamjenom ERP, HRM i BI rješenja u prvoj fazi i u drugoj fazi uvođenjem modula za praćenje radnih naloga i učinaka.

Vuka d.d.. je korisnik Spin Fox Software od 1997. godine. Tehnološko, organizaciono i poslovno prerastanje postojećeg rješenja zahtjeva prelazak na suvremeno i integralno poslovno rješenje. Jupiter Software bit će implementiran sa brojnim novim funkcionalnostima koje će pomoći Upravi društva bolje upravljanje resursima, kontrolu troškova i planiranje i predviđanje poslovanja.

3.ožu

Jupiter Software u koncernu Agrokor

Agrokor je odabrao Jupiter Software rješenje za informatizaciju tri tvrtke iz domene otkupa voća, povrća i drugih poljoprivrednih proizvoda: Agro Fructus Zagreb, Neretva Fructus Opuzen i Brazda Pula. Plodovi zemlje Matijević D. Miholjac, također članica koncerna Agrokor, odranije su korisnici Jupiter Software rješenja.

Implementacija Jupiter Software rješenja kao integralnog sustava pokrivat će područja BI, ERP, CRM, WHM, logistiku, HRM i specifične module za upravljanje otkupom i kooperacijom poljoprivrednih proizvoda.

Projekt obuhvaća instalaciju, obuku, customizaciju i razvoj specifičnih rješenja. Projekt se izvodi na 3 lokacije Zagreb, Opuzen i Pula. Zbog priprema za otkup sezonskih kultura kreiran je plan kojim će implementacija biti završena u roku od 150 dana.

25.velj

FLASH - razvojni alat za kreiranje interaktivnih web sadržaja

Želite li se osposobiti u razvojnom alatu Adobe FLASH? 12.ožujka u 19.00 sati počinju seminari Flash: Rich Content Creation i Flash: Action Script

Koristeći atraktivne animacije, interaktivni web sadržaj, razvoj vektorske grafike i animacija prilagođenih za objavljivanje na internetu, te nadogradnja kroz razvoj skriptnog jezika Action Script pridobiti će te dodatnu pažnju i atraktivnost web stranice, te je nezaobilazno za web dizajnere koji prate trendove!

Pridružite se 12.ožujka od 19.oo sati ( svaki drugi radni dan)

Flash : Rich Content Creation (20 sati)
Flash: Action Script (20 sati)Poseban popust za nezaposlene, studente! ( pojedinačno seminar po seminar 880 za gotovinsko plaćanje, odnosno 1.700 cjelokupni Flash)

4.velj

CAD Operater u veljači!

CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti, a izrada 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacije sastavni je cilj ovog programa!

Ukoliko ste prepoznali potrebu za obukom pridružite se novoj grupi AutoCAD operatera - programu obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu!

Planirani početak:
- 25.veljača .. od 19.oo sati, po tri šs dnevno ( svaki drugi radni dan )
- planirani završetak: 06. svibnja!

Cijena:
- 3.000,00
- 3.150,00 (na 4 do 8 rata ili putem poduzeća )

- u cijenu uključena upisnina, priručnik AutoCAD s primjerima tehničkih crteža na DVD-u, završna provjera i uvjerenje

- Mogućnost slušanja AutoCAD po stupnjevima: I stupanj: 23.veljače, II stupanj 31.ožujka ( pojedinačna cijena : 1.800 kn)

19.sij

Jupiter Software HRM u tvrtki Sirrah d.o.o. Osijek

HRM modulima Jupiter Software i dijelovima HRM portala rješavaju se problemi evidencije i analize utroška vremena po projektima.

Integracijom Jupiter Software HRM modula i HRM portala bit će obuhvaćene funkcije praćenja utroška vremena po projektima. Projekt će trajati 60 dana i obuhvatit će instalaciju i implementaciju temeljnih Jupiter Software podataka i HRM modula, kao i razvoj funkcija HRM portala za evidenciju utroška vremena.

24.pro

Radno vrijeme u vrijeme blagdana!

Tjekom božičnih i novogodišnjih blagdana Spin će raditi u ponešto izmjenjenom radnom ritmu. Pročitajte detalje....

Odstupanja od standarnog radnog vremena:
24.prosinca radimo skraćeno do 12.00 sati.
31.siječnja radimo skraćeno do 12.00
2. siječnja 2009. ne radimo.
5.siječnja radimo puno radno vrijeme.
Od 7.siječnja sve normalno i standardno.
Sretno!
Napomena: za stvarno HITNE intervencije - komunicirajte HD i svog KAM-a!

17.pro

Tvrtki Koestlin- korisniku Jupiter Software- nagrada ICT Gold

Tvrtki Koestlin Bjelovar, dugogodišnjem korisniku Jupiter Software, pripalo je drugo mjesto na dodjeli nagrada ICT Gold, što ju zajednički dodjeljuju Lider i Vidi za najbolju uporabu ICT-a u netehnološkoj tvrtki

Koestlin je vrlo uspješni proizvođač keksa i vafla sa stogodišnjom tradicijom. Nagrada ICT Gold dodjeljena joj je kao netehnološkoj tvrtki koja je na najbolji način implementirala ICT usluge i time postigla najveće rezultate.

Koestlin je još od 2002. godine korisnik integralnog informacijskog sustava Jupiter Software. U Koestlinu su implementirana sva Jupiter Software rješenja potrebna za uspješno upravljanje poslovnim procesima u prozvodnoj tvrtki- upravljanje proizvodnjom, upravljanje resursima poduzeća (ERP), upravljanje odnosima s partnerima (CRM), upravljanje ljudskim potencijalom (HRM) te poslovno izvještavanje (BI).

1.pro

Jupiter Software HRM - Cjelovito rješenje za upravljanje ljudskim resursima

Jedinstveni paket za upravljanje ljudskim resursima - kadrovska služba, obračun plaća, drugi dohodak, WEB portal za distribuciju podataka i imovina u jedinstvenom paketu.

Integralno rješenje primjenjivo u svim sustavima od banaka, uprave do gospodarstva. U jednom paketu sustav za upravljanje podacima, obračune i distribuciju na svako radno mjesto personaliziranih podataka. Zatražite prezentaciju.

11.stu

Podsjetnik na obročna plaćanja!

Sadašnjim i budućim polaznicima informatičkih seminara i programa obrazovanja, omogućavamo plaćanje na rate.


Uz čekove i gotovinom u referadi, omogućeno je i plaćanje
DINERS karticom ( 2 - 6 rata) ,
MAESTRO karticom ( 3 - 12 ) kao i
AMERICAN Expresom(do 6 rata )!
Bez obzira sa kojom od navedenih kartica plaćate - cijene ostaju ne promijenjene!

Izdvojeno iz CJENIKA:
MS Excel napredni, MS Acess (baza podataka) : 630 / 650
MS Project -upravljanje projektima: 920 / 20
AutoCAD Operater: 3.000 / 3.150
Grafički dizajner: 4.200 / 4.400
Sistemski i mrežni administrator: 5.000 / 5.500
ECDL Operater: 2.655 / 2.655
Serviser osobnih računala: 4.800 / 5.000
Računalni Programer: 5.150 / 5.300

6.stu

Zaposlenje u Spinu: 2 mlađa konzultanta za financijske aplikacije!

Do 30. studenog otvoren je natječaj za 2 mlađa konzultanta za poslovne aplikacije - financijski moduli. Detalje pogledajte na stranici: Posao u Spinu.

5.stu

Promocija dizajnera, sistemaša i ECDL operatera!

Uvjerenja i certifikacije za WEB Dizajner , Sistemski i mrežni administrator te ECDL Operater, danas su svečano dodijeljene u gradskom poglavarstvu grada Vukovar. Čestitamo polaznicima na uspješnom završetku!S upriličenom promocijom završio je četvrti ciklus obrazovanja nezaposlenih u suradnji Grada Vukovar, Zavoda za zapošljavanje PJ Vukovar i Spin Studija !

Prepoznati činjenicom potrebe za dodatnim educiranjem za zapošljivost, programi su prilagođenih potrebama na tržištu. Stoga u ovom petom ciklusu zajedničkog projekta, osposobljavamo i usavršavamo za slijedeće programe:
Računalni PROGRAMER , Serviser osobnih računala , Grafički dizajner , te ECDL Operater

Polaznicima želimo uspješan rad!

15.lis

Napredni Tečaj SQL i izgradnja tima - sve za još bolji Jupiter Software!

Ekipa Spin konzultanata prošla je naporan i zahtjevan tečaj naprednog korištenja MS SQL Servera 2005. Dean Vitner, jedan od najboljih regionalnih poznavatelja MS SQL Servera i Microsoft MVP za to područje, održao je skraćeni trening nekih naprednih tehnika u programiranju i implementaciji.

Tečaj je održan na egzotičnoj lokaciji - u podnožju Učke, mjesto Lupoglav, na ranču Leader. Ovo ne-obično mjesto stvorilo je zanimljivo ozračje za stjecanje novih znanja - od smještaja u kamenim kučicama, kažunima do upoznavanja s konjima i tajnama jahanja. Nekoliko trenutaka uhvaćenih objektivom pogledajte na adresi foto galerije

24.ruj

Hewlett Packard Vision Chanell Summit

Od 25-27. rujna 2008. na Hvaru se održava HP VISION sastanak svih značajnih HP partnera u Hrvatskoj. HP će predstaviti nove linije svojih proizvoda od servera, mrežne opreme, notebook i desktop računala do široke palete uređaja za ispis.

Osim predstavljanja novih proizvoda HP će inicirati i široku diskusiju o strategijama razvoja tržišta i poslovanja u globalnim uvjetima. Po prvi put HP dovodi i neovisne stručnjake za praćenje tržišta u IT industriji te savjetnike za razvoj poslovanja u IT industriji.

Spin, koji redovito sudjeluje na HP NPI događanjima od 1995. godine, i ove godine sudjelovat će s dva predstavnika - Ivan Matejašić i Tomislav Krolo.

23.ruj

HR TOP 500 firme koriste Jupiter Software

Prema najnovijoj listi TOP 500 hrvatskih tvrtki za 2007. godinu - 19 najboljih u Hrvatskoj kontrolira svoje poslovanje pomoću Jupiter Software-a. U odnosu na 2006. godinu dobili smo nove 4 najbolje reference.

Upoređujući liste TOP 500 iz 2006 i 2007 godine najveći skok na listi ostvarila je tvrtka Koestlin Bjelovar, koja je s 301. pozcije u 2006. godini skočila na 100. mjesto 2007. godine.

Nove tvrtke na listi TOP 500, a ujedno i Jupiter Software korisnici su: Novi Agrar Osijek, Filir Vukovar i Hidroing Osijek.
Na listi Jupiter Software korisnika u 2007. dospjele su i dvije vodeće tvrke iz mlinsko pekarske industrije: Puljanka Brionka Pula (500) i Mlin i pekare Sisak (940).

Detalje pogledajte na stranici: Jupiter Software reference.

23.ruj

Novi projekti: Deniken Pula - distribucija pića.

Jedan od najvećih istarskih distributera pića implementira Jupiter Software u svoje poslovanje.

Projekt započet u rujnu treba biti završen do početka prosinca i obuhvaća instalaciju infrastrukture i Jupiter Software-a, punjenje matičnih podataka, obuku i podešavanje aplikacije za optimalan rad.

19.ruj

Biovega: implementacija HRM Portala.

Biovega implementira HRM Portal za svoje djelatnike. Uz postojeće HRM module Jupiter Software-a, HRM Portal će omogućiti lakšu distribuciju visoko personaliziranih podataka o osobnim podacima, plaćama, godišnjim odmorima, obustavama, zaduženjima.

Osim personalziranih podataka portal obuhvaća upravljanje procesima najave odsustva, školovanjima i zajedničkim resursima. Kao web aplikacija HRM portal dostupan je kao Intranet i Internet aplikacija s visokim stupnjem zaštite kroz Windows i Jupiter Software autentifikaciju.
HRM Portal je sastavni dio Jupiter Software EAS-a i visoko je integriran s procesima unutar Jupiter Software EAS paketa.

18.ruj

MS Excel - tablične kalkulacije

Tijekom rujna počinju čak 2 grupe Excela: 22.09 od 12 sati, te 23.09 od 16 sati. U dva tjedna naučite i(ili) nadopunite znanje o tabličnim kalkulacijama. Kompatibilno sa ECDL ispitom!


Razvijajte, formatirajte, izmjenite i koristite tablica za računanje, generirajte i primjenjujte standardne matematičke i logičke formule, te oblikujte i formatirajte razne vrste grafikona: uz EXCEL!:

- 22.09 - 01.10 od 12h ( ponedjeljkom i petkom)
- 23.09 - 09.10. od 16 h ( svaki drugi radni dan)

Cijena: 488,00 kn ( uključen pdv)

Ne propustite znanje!

18.ruj

Serviser osobnih računala - 23.rujna i 20.siječnja

Proširite i steknite nova znanja i vještine za samostalno, brzo i učinkovito obavljanje poslova servisera osobnih računala i računalnih sustava! Kako?

Pridružite se u program obrazovanja sa upisom zvanja u radnju knjižicu -SERVISER računala:
- dijelovi računala
- instalacija i konfiguracija
- računalne mreže
- administriranje operativnog sustava
- dijagnostika i održavanje računala
- praktikum

Program je u trajanju 140 sati.
Cijena:
- 4.700,00 kn (gotovina)
- 4.800,00 kn (obročno: 1000,00 upisnina +3.800 na 6-8 rata!)
- 5.000,00 kn (poduzećem)

Informiraje se sada, upišite se već danas!

16.ruj

Računalni programer!

Za sve sadašnje i buduće IT profesionalce - Računalni programer 22.rujan od 19.oo sati!

Želite se osposobiti za samostalno kreiranje i održavanje baze podataka sa ciljem - instalacije operativnog sustava postavljanje potrebnih postavki za normalno funkcioniranje servera, instaliranje SQL servera, kreiranjem i rukovanjem bazama podataka, njezinom izgradnjom i administriranjem, te sigurnost?

Pridružite se u program RAČUNALNI PROGRAMER (200 sati) :

• Uvod u .net tehnologiju
• Osnove programiranja u MS Visual Basic-a
• Napredno programiranje u VB.net-u
• Windows aplikacije
• Relacijske baze podataka i T-SQL
• Pristup podacima i ado.net
• Internet
• Administriranje
• Dinamičke stranice (client side) – DHTML, JavaScript, VBScript
• Dinamičke stranice (server side ) – ASP
• Seminarski rad i završni ispit .

Ukupna cijena:
- 5.050,00 ( gotovina),
- 5.150 (na rate ili poduzećem)

26.kol

Spin Studio: Kada učite, učite od najboljih - upisi u tijeku!

U tijeku su upisu u programe obrazovanja (upis u radnu knjižicu) i IT usavršavanja . Novo u ponudi: Solid Quality tečajevi za MS SQL Server.


18 godina iskustva u IT edukaciji jamac su da vam možemo pomoći u povećanju vlastite vrijednosti i podići vjerojatnost zapošljavanja kroz programe obrazovanja koji se upisuju u radnu knjižicu. Poslodavcima nudimo
napredne
i
specijalističke

tečajeve za povećanje produktivnosti rada i uspješnije poslovanje.

Informirajte se sada, upišite se već danas!

7.kol

Novi telefaks broj: 031 20 30 19!

Zbog prelaska na VOIP promjenjen je broj telefaks linije. Novi broj je 031 20 30 19. Uvedene su i nove skraćenice za brzo biranje odjela. Pregled skraćenica na stranici ovoj stranici. Zahvaljujemo na razumjevanju!

6.kol

Prelazak na VOIP tehnologiju!

Danas, 6.kolovoza 2008. Spin prelazi na VOIP uslugu. U vremenu od 11.00 - 17.00 mogući kraći prekidi u telefonskoj komunikaciji. Zahvaljujemo na razumjevanju.

Postojeći ulazni brojevi 20 30 20 i 20 30 70 bit će zadržani. Mijenja se samo broj telefaksa koji će od danas biti 20 30 19.

28.srp

ISO 9001 - sustav kvalitete: Uspješno proveden nadzorni audit!

Na nadzornom auditu 23. lipnja 2008. tvrtka je još jednom potvrdila svoju usklađenost sa zahtjevima norme ISO 9001:2000.

Spin je po drugi put na nadzornom auditu, koji je provela certifikacijska kuća SGS Adriatica d.o.o., potvrdio da je sustav upravljanja kvalitetom certificiran prema Normi ISO 9000:2001 uspostavljen i održavan, te da se postižu dogovoreni zahtjevi za proizvode i usluge u skladu sa opsegom politike i ciljevima tvrtke. Nadzornim auditom nije uočena niti jedna nesukladnost, ali je dano nekoliko primjedbi i prijedloga za moguća daljnja poboljšanja.

3.lip

Spin zapošljava 3 mlađa konzultanta za poslovne aplikacije!

Od 03 - 30. lipnja otvoren je natječaj za 3 mlađa konzultanta za poslovne aplikacije. Detalje pogledajte na stranici: Posao u Spinu.

27.svi

Spin i Spin Studio na sajmu obrazovanja EXPERT 2008

Spin i Spin Studio prezentirat će svoje obrazovne i razvojne potencijale na osječkom sajmu obrazovanja EXPERT 2008. Tjekom sajma Spin će prikupljati i kvalitetne ponude zainteresiranih za rad u industriji znanja - od softvera do konzaltinga.

Sajam će se održati na prostoru Osječkog sajma, Pampas od 29. svibnja do 1. lipnja 2008. godine.

Detaljnije informacije o sajmu EXPERT 2008 potražite na adresi: osječkog sajma

26.svi

100-ta instalacija Jupiter Software

Tjekom mjeseca svibnja napravili smo 100-tu instalaciju Jupiter Software-a. Slučajnost ili ne, stoti korisnik Jupiter Software-a je tvrtka Mandžukić j.t.d. Osijek.

Tvrtka Spin s partnerskom mrežom, godišnje realizira 12-15 projekata instalacije i implementacije Jupiter Software sustava. Većina projekata uključuju prilagodbe i custom razvoj rješenja za srednje i velike tvrtke.

Aktuelni broj instalacija i detaljnu statistiku korisnika Jupiter Software - po regijama, granama industrije, veličini pogledajte na web adresi: Jupiter Software

21.svi

Nezaposleni ste? Računalni Operater: 02.06!

Osigurajte si trajnu zapošljivost informatičkom pismenošću kao investiciju u sigurno radno mjesto. Kako? Edukacijom kroz najtraženiji program kod poslodavaca - verificirai program: PC OPERATER - kompatibilan sa ECDL-om: 1.199,00 kn na rate! Početak već 02.lipnja u 11 sati!


planirani početak: 02.lipnja
termin: od 11 h
tempo i dinamika: ponedjeljkom, srijedom i petkom
grupa: 10 osoba
cijena: 1.199,00 kn na najmanje 4 rate!
predbilježbe: studio@spin.hr ; 031/20 30 20 ili osobno u Županijsku 15/II
Ne propustite!

12.svi

Mandžukić - porezno savjetovanje i Jupiter Software

Nova tvrtka u našem okruženju - Mandžukić j.t.d. specijalizirana za za poslovno i porezno savjetovanje, svoje poslovanje vodi na Jupiter Software tehnologiji.

Marko Mandžukić - među prvima u Hrvatskoj položio je stručni ispit za poreznog savjetnika. Kao dugogodišnji uspješni korisnik Jupiter Software odlučio je voditi svoje poslovanje na provjerenoj tehnologiji, ali isto tako i pružati savjetodavne usluge pri implementaciji Jupiter Software u poslovanje srednjih i velikih firmi.

Više o tvrki pročitajte na web adresi: www.posav.hr

15.tra

MS Access - relacijske baze podataka!

MS Excel vam nije nepoznanica a htjeli bi ste i modelirati strukturu baze podataka, manipulirati podacima u bazi (pregledavati, dodavati, brisati, mijenjati), te prikazivati podatke na formama i izvještajima?! Ili Vam samo znanje Accessa nedostaje za stjecanje diplome ECDL-a?

Prijavite se:
- 22.travnja od 13.00 sati ( utorkom i četvrtkom - 4šs dnevno
- 23.travnja od 16.00 sati (svaki drugi radni dan po 4šs dnevno)
- 07.svibnja od 16.00 sati (svaki drugi radni dan po 4šs dnevno)
- 21.svibnja od 16.00 sati (svaki drugi radni dan po 4šs dnevno)

26.ožu

Predavanje: Specifični pogled na ulogu BI u poslovanju - za CI profesionalce

U srijedu, 26. ožujka u prostorima Podravke, Zagreb, Ivan Matejašić održao je predavanje o specifičnom pogledu na BI za članove udruge profesionalnih BI/CI stručnjaka (SCIP).

Za članove SCIP-a Ivan Matejašić je iznio svoj pogled na BI koncept koji bi pored istraživanja konkurencije (CI) i analize poslovnih podataka (BA), težište trebao prenjeti na istraživanje ljudi u areni (Porterovom modelu) kao ključnih nositelja vizija i poslovnih odluka.

26.ožu

najava: PC OPERATER za 8.travanj!

Želite li samostalno kreirati poslovne dokumente, izrađivati kalkulacije i prezentacije, znati sve što Internet i elektronička pošta može - prijavite se!. Program je verificiran te kompatibilan sa ECDL-om - vašom putovnicom za budućnost!

Broj slobodnih mjesta je sve manji - detalje pratite na stranici
Planirani početak: 08.travanj od 16.00 sati
Planirani završetak: 13.lipanj
Cijena: 1.870,00 gotovinsko plaćanje, 2.000,00 za plaćanje na 4 rate!

11.ožu

Sistemski i mrežni administrator - specijalist!

18.ožujka ( utorak ) u 19.oo sati počinje verificirani program Sistemskii mrežni administrator :
- administriranje operativnih sustava i računalnih mreža
- konfiguracija i administracije MS Windows domene
- postavljanje, održavanje i instaliranje mreže
- otklanjanje problema na radnim stanicama
- stjecanje znanja i vještina uz upis znanja u radnu knjižicu i poten

uz sve navedeno:
*program pokriva najnovije alate vodećih svjetskih proizvođača softvera
*autorizirana popratna literatura
*stručni predavači s bogatim iskustvom u praksi Rezervirajte si svoje mjesto u grupi za 18.ožujak!
- cijena: 5.000 ( gotovina ), 5.500 (rate ili poduzećem)
- trajanje: 120 sati

22.velj

Poteškoće u radu mail i web servisa

Ispričavamo se svim našim korisnicima zbog nastalih poteškoća u komunikaciji s mail i web servisima uslijed prekida Iskonovih međugradskih vodova i zahvaljujemo im na njihovom strpljenju i razumijevanju.

14.velj

Novi projekti implementacije Jupiter Software-a

Spin u poslovnu 2008. godinu ulazi sa 5 novih potpisanih ugovora o implementaciji integralne poslovne aplikacije Jupiter Software.

Ugovori su potpisani sa uglednim tvrtkama:

MLIN I PEKARE d.o.o. Sisak,
tvrtka sa 60 godišnjom tradicijom u proizvodnji i prometu mlinsko-pekarskih proizvoda.

RADIOTON d.o.o. Našice,
najveći maloprodajni lanac u Našičkom kraju, sa preko 20 maloprodajnih objekata.

PLODOVI ZEMLJE MATIJEVIĆ d.o.o. Donji Miholjac,
brzorastući proizvođač i voća i povrća sa 100 zaposlenih.

AGRO-HONOR d.o.o. Beli Manastir i HONGOLDONIA d.o.o. Sesvete,
dvije vlasnički povezane tvrtke. Agro-honor je tvrtka specijalizirana za servisne usluge malih poljoprivrednih strojeva te trgovinu na veliko i malo proizvoda svjetski poznatih proizvođača Stihl i Viking. Hongoldonia je generalni predstavnik Honda motor Co Ltd. Japan za područje Hrvatske i zemlje bivše Jugoslavije.

RICARDO d.o.o. Osijek,
tvrtka koja je svoju osnovnu trgovinsku djelatnost proširila na pružanje usluga skladištenja, mikrodistribucije, makrodistribucije i proizvodnje.

30.sij

Novi projekt u mlinsko-pekarskoj industriji - Mlin i pekare Sisak

Vodeći proizvođač pekarskih proizvoda u sisačko moslavačkoj županiji Mlin i pekare Sisak odabrao je Jupiter Software kao rješenje za sve svoje poslovne funkcije - od BI i ERP modula do upravljanja proizvodnjom, logistikom, slilosnim poslovanjem i otkupom žitarica.

Projekt obuhvaća izgradnju kompleksne VPN IT infrastrukture, prijenos povjesnih podataka, obuku korisnika i implementaciju poslovnih procedura u BI, ERP, CRM, proizvodnom i specifičnom logističkom poslovanju pekarske industrije. Kako MIP Sisak otkupljuje žitarice projekt obuhvaća i specifične procedure u otkupu i skladištenju žitarica.

Predviđeno trajanje projekta je 8 mjeseci.

29.sij

Microsoft Certified GOLD Partner - šesta godina!

I tjekom 2008. godine Spin će krasiti najprestižniji status u Microsoft zajednici - Certified Gold Partner.

Daleke 1997. godine Microsoft je prvi put prepoznao Spin kao partnera koji na Microsoft platformi gradi poslovna rješenja visoke kvalitete. Tada smo stekli ugled Microsoft Certified Solution Providera.

Školovanjem osoblja i stjecanjem dodatnih kompetencija 2003. postali smo Certified Gold Partner i od tada svake godine uspješno obnavljamo najviši mogući status u Microsoft zajednici.

U 2008. godini krase nas kompetencije:


1. Network Infrastructure Solution Competency
2. Advance Infrastructure Solutions Competency
3. Business Process And Integration Competency
4. Data Managament Solution Competency
5. Information Worker Solution Competency
6. Security Solution Competency

8.sij

Nova zvanja uz novu i vrhunsku opremu!

Počele su predbilježbe i upisi u sve verificirane programe i sve seminare u Spin Studio. Nove grupe predavanja održavaju se u novo opremljenim učionicama!

Iz razloga što informatička oprema vrlo brzo zastarijeva, Spin Studio svake dvije godine mijenja radne stanice. Promjenom postojeće tehnologije i izlaskom novih operativnih sustava učionice su nadograđene za rad sa istima: Sva računala su Vista ready sposobna izvršavati sve postojeće programe na tržištu.

Sve naše učionice opremljene računalima u konfiguraciji:
Intel Core 2 Duo 2,2HGz
RAM 2GB,
HDD 120 GB
19" LCD monitotori


Pridružite se
našim programima!