24.pro

Radno vrijeme u vrijeme blagdana!

Tjekom božičnih i novogodišnjih blagdana Spin će raditi u ponešto izmjenjenom radnom ritmu. Pročitajte detalje....

Odstupanja od standarnog radnog vremena:
24.prosinca radimo skraćeno do 12.00 sati.
31.siječnja radimo skraćeno do 12.00
2. siječnja 2009. ne radimo.
5.siječnja radimo puno radno vrijeme.
Od 7.siječnja sve normalno i standardno.
Sretno!
Napomena: za stvarno HITNE intervencije - komunicirajte HD i svog KAM-a!

17.pro

Tvrtki Koestlin- korisniku Jupiter Software- nagrada ICT Gold

Tvrtki Koestlin Bjelovar, dugogodišnjem korisniku Jupiter Software, pripalo je drugo mjesto na dodjeli nagrada ICT Gold, što ju zajednički dodjeljuju Lider i Vidi za najbolju uporabu ICT-a u netehnološkoj tvrtki

Koestlin je vrlo uspješni proizvođač keksa i vafla sa stogodišnjom tradicijom. Nagrada ICT Gold dodjeljena joj je kao netehnološkoj tvrtki koja je na najbolji način implementirala ICT usluge i time postigla najveće rezultate.

Koestlin je još od 2002. godine korisnik integralnog informacijskog sustava Jupiter Software. U Koestlinu su implementirana sva Jupiter Software rješenja potrebna za uspješno upravljanje poslovnim procesima u prozvodnoj tvrtki- upravljanje proizvodnjom, upravljanje resursima poduzeća (ERP), upravljanje odnosima s partnerima (CRM), upravljanje ljudskim potencijalom (HRM) te poslovno izvještavanje (BI).

1.pro

Jupiter Software HRM - Cjelovito rješenje za upravljanje ljudskim resursima

Jedinstveni paket za upravljanje ljudskim resursima - kadrovska služba, obračun plaća, drugi dohodak, WEB portal za distribuciju podataka i imovina u jedinstvenom paketu.

Integralno rješenje primjenjivo u svim sustavima od banaka, uprave do gospodarstva. U jednom paketu sustav za upravljanje podacima, obračune i distribuciju na svako radno mjesto personaliziranih podataka. Zatražite prezentaciju.

11.stu

Podsjetnik na obročna plaćanja!

Sadašnjim i budućim polaznicima informatičkih seminara i programa obrazovanja, omogućavamo plaćanje na rate.


Uz čekove i gotovinom u referadi, omogućeno je i plaćanje
DINERS karticom ( 2 - 6 rata) ,
MAESTRO karticom ( 3 - 12 ) kao i
AMERICAN Expresom(do 6 rata )!
Bez obzira sa kojom od navedenih kartica plaćate - cijene ostaju ne promijenjene!

Izdvojeno iz CJENIKA:
MS Excel napredni, MS Acess (baza podataka) : 630 / 650
MS Project -upravljanje projektima: 920 / 20
AutoCAD Operater: 3.000 / 3.150
Grafički dizajner: 4.200 / 4.400
Sistemski i mrežni administrator: 5.000 / 5.500
ECDL Operater: 2.655 / 2.655
Serviser osobnih računala: 4.800 / 5.000
Računalni Programer: 5.150 / 5.300

6.stu

Zaposlenje u Spinu: 2 mlađa konzultanta za financijske aplikacije!

Do 30. studenog otvoren je natječaj za 2 mlađa konzultanta za poslovne aplikacije - financijski moduli. Detalje pogledajte na stranici: Posao u Spinu.

5.stu

Promocija dizajnera, sistemaša i ECDL operatera!

Uvjerenja i certifikacije za WEB Dizajner , Sistemski i mrežni administrator te ECDL Operater, danas su svečano dodijeljene u gradskom poglavarstvu grada Vukovar. Čestitamo polaznicima na uspješnom završetku!S upriličenom promocijom završio je četvrti ciklus obrazovanja nezaposlenih u suradnji Grada Vukovar, Zavoda za zapošljavanje PJ Vukovar i Spin Studija !

Prepoznati činjenicom potrebe za dodatnim educiranjem za zapošljivost, programi su prilagođenih potrebama na tržištu. Stoga u ovom petom ciklusu zajedničkog projekta, osposobljavamo i usavršavamo za slijedeće programe:
Računalni PROGRAMER , Serviser osobnih računala , Grafički dizajner , te ECDL Operater

Polaznicima želimo uspješan rad!

15.lis

Napredni Tečaj SQL i izgradnja tima - sve za još bolji Jupiter Software!

Ekipa Spin konzultanata prošla je naporan i zahtjevan tečaj naprednog korištenja MS SQL Servera 2005. Dean Vitner, jedan od najboljih regionalnih poznavatelja MS SQL Servera i Microsoft MVP za to područje, održao je skraćeni trening nekih naprednih tehnika u programiranju i implementaciji.

Tečaj je održan na egzotičnoj lokaciji - u podnožju Učke, mjesto Lupoglav, na ranču Leader. Ovo ne-obično mjesto stvorilo je zanimljivo ozračje za stjecanje novih znanja - od smještaja u kamenim kučicama, kažunima do upoznavanja s konjima i tajnama jahanja. Nekoliko trenutaka uhvaćenih objektivom pogledajte na adresi foto galerije

24.ruj

Hewlett Packard Vision Chanell Summit

Od 25-27. rujna 2008. na Hvaru se održava HP VISION sastanak svih značajnih HP partnera u Hrvatskoj. HP će predstaviti nove linije svojih proizvoda od servera, mrežne opreme, notebook i desktop računala do široke palete uređaja za ispis.

Osim predstavljanja novih proizvoda HP će inicirati i široku diskusiju o strategijama razvoja tržišta i poslovanja u globalnim uvjetima. Po prvi put HP dovodi i neovisne stručnjake za praćenje tržišta u IT industriji te savjetnike za razvoj poslovanja u IT industriji.

Spin, koji redovito sudjeluje na HP NPI događanjima od 1995. godine, i ove godine sudjelovat će s dva predstavnika - Ivan Matejašić i Tomislav Krolo.

23.ruj

HR TOP 500 firme koriste Jupiter Software

Prema najnovijoj listi TOP 500 hrvatskih tvrtki za 2007. godinu - 19 najboljih u Hrvatskoj kontrolira svoje poslovanje pomoću Jupiter Software-a. U odnosu na 2006. godinu dobili smo nove 4 najbolje reference.

Upoređujući liste TOP 500 iz 2006 i 2007 godine najveći skok na listi ostvarila je tvrtka Koestlin Bjelovar, koja je s 301. pozcije u 2006. godini skočila na 100. mjesto 2007. godine.

Nove tvrtke na listi TOP 500, a ujedno i Jupiter Software korisnici su: Novi Agrar Osijek, Filir Vukovar i Hidroing Osijek.
Na listi Jupiter Software korisnika u 2007. dospjele su i dvije vodeće tvrke iz mlinsko pekarske industrije: Puljanka Brionka Pula (500) i Mlin i pekare Sisak (940).

Detalje pogledajte na stranici: Jupiter Software reference.

23.ruj

Novi projekti: Deniken Pula - distribucija pića.

Jedan od najvećih istarskih distributera pića implementira Jupiter Software u svoje poslovanje.

Projekt započet u rujnu treba biti završen do početka prosinca i obuhvaća instalaciju infrastrukture i Jupiter Software-a, punjenje matičnih podataka, obuku i podešavanje aplikacije za optimalan rad.

19.ruj

Biovega: implementacija HRM Portala.

Biovega implementira HRM Portal za svoje djelatnike. Uz postojeće HRM module Jupiter Software-a, HRM Portal će omogućiti lakšu distribuciju visoko personaliziranih podataka o osobnim podacima, plaćama, godišnjim odmorima, obustavama, zaduženjima.

Osim personalziranih podataka portal obuhvaća upravljanje procesima najave odsustva, školovanjima i zajedničkim resursima. Kao web aplikacija HRM portal dostupan je kao Intranet i Internet aplikacija s visokim stupnjem zaštite kroz Windows i Jupiter Software autentifikaciju.
HRM Portal je sastavni dio Jupiter Software EAS-a i visoko je integriran s procesima unutar Jupiter Software EAS paketa.

18.ruj

MS Excel - tablične kalkulacije

Tijekom rujna počinju čak 2 grupe Excela: 22.09 od 12 sati, te 23.09 od 16 sati. U dva tjedna naučite i(ili) nadopunite znanje o tabličnim kalkulacijama. Kompatibilno sa ECDL ispitom!


Razvijajte, formatirajte, izmjenite i koristite tablica za računanje, generirajte i primjenjujte standardne matematičke i logičke formule, te oblikujte i formatirajte razne vrste grafikona: uz EXCEL!:

- 22.09 - 01.10 od 12h ( ponedjeljkom i petkom)
- 23.09 - 09.10. od 16 h ( svaki drugi radni dan)

Cijena: 488,00 kn ( uključen pdv)

Ne propustite znanje!

18.ruj

Serviser osobnih računala - 23.rujna i 20.siječnja

Proširite i steknite nova znanja i vještine za samostalno, brzo i učinkovito obavljanje poslova servisera osobnih računala i računalnih sustava! Kako?

Pridružite se u program obrazovanja sa upisom zvanja u radnju knjižicu -SERVISER računala:
- dijelovi računala
- instalacija i konfiguracija
- računalne mreže
- administriranje operativnog sustava
- dijagnostika i održavanje računala
- praktikum

Program je u trajanju 140 sati.
Cijena:
- 4.700,00 kn (gotovina)
- 4.800,00 kn (obročno: 1000,00 upisnina +3.800 na 6-8 rata!)
- 5.000,00 kn (poduzećem)

Informiraje se sada, upišite se već danas!

16.ruj

Računalni programer!

Za sve sadašnje i buduće IT profesionalce - Računalni programer 22.rujan od 19.oo sati!

Želite se osposobiti za samostalno kreiranje i održavanje baze podataka sa ciljem - instalacije operativnog sustava postavljanje potrebnih postavki za normalno funkcioniranje servera, instaliranje SQL servera, kreiranjem i rukovanjem bazama podataka, njezinom izgradnjom i administriranjem, te sigurnost?

Pridružite se u program RAČUNALNI PROGRAMER (200 sati) :

• Uvod u .net tehnologiju
• Osnove programiranja u MS Visual Basic-a
• Napredno programiranje u VB.net-u
• Windows aplikacije
• Relacijske baze podataka i T-SQL
• Pristup podacima i ado.net
• Internet
• Administriranje
• Dinamičke stranice (client side) – DHTML, JavaScript, VBScript
• Dinamičke stranice (server side ) – ASP
• Seminarski rad i završni ispit .

Ukupna cijena:
- 5.050,00 ( gotovina),
- 5.150 (na rate ili poduzećem)

26.kol

Spin Studio: Kada učite, učite od najboljih - upisi u tijeku!

U tijeku su upisu u programe obrazovanja (upis u radnu knjižicu) i IT usavršavanja . Novo u ponudi: Solid Quality tečajevi za MS SQL Server.


18 godina iskustva u IT edukaciji jamac su da vam možemo pomoći u povećanju vlastite vrijednosti i podići vjerojatnost zapošljavanja kroz programe obrazovanja koji se upisuju u radnu knjižicu. Poslodavcima nudimo
napredne
i
specijalističke

tečajeve za povećanje produktivnosti rada i uspješnije poslovanje.

Informirajte se sada, upišite se već danas!

7.kol

Novi telefaks broj: 031 20 30 19!

Zbog prelaska na VOIP promjenjen je broj telefaks linije. Novi broj je 031 20 30 19. Uvedene su i nove skraćenice za brzo biranje odjela. Pregled skraćenica na stranici ovoj stranici. Zahvaljujemo na razumjevanju!

6.kol

Prelazak na VOIP tehnologiju!

Danas, 6.kolovoza 2008. Spin prelazi na VOIP uslugu. U vremenu od 11.00 - 17.00 mogući kraći prekidi u telefonskoj komunikaciji. Zahvaljujemo na razumjevanju.

Postojeći ulazni brojevi 20 30 20 i 20 30 70 bit će zadržani. Mijenja se samo broj telefaksa koji će od danas biti 20 30 19.

28.srp

ISO 9001 - sustav kvalitete: Uspješno proveden nadzorni audit!

Na nadzornom auditu 23. lipnja 2008. tvrtka je još jednom potvrdila svoju usklađenost sa zahtjevima norme ISO 9001:2000.

Spin je po drugi put na nadzornom auditu, koji je provela certifikacijska kuća SGS Adriatica d.o.o., potvrdio da je sustav upravljanja kvalitetom certificiran prema Normi ISO 9000:2001 uspostavljen i održavan, te da se postižu dogovoreni zahtjevi za proizvode i usluge u skladu sa opsegom politike i ciljevima tvrtke. Nadzornim auditom nije uočena niti jedna nesukladnost, ali je dano nekoliko primjedbi i prijedloga za moguća daljnja poboljšanja.

3.lip

Spin zapošljava 3 mlađa konzultanta za poslovne aplikacije!

Od 03 - 30. lipnja otvoren je natječaj za 3 mlađa konzultanta za poslovne aplikacije. Detalje pogledajte na stranici: Posao u Spinu.

27.svi

Spin i Spin Studio na sajmu obrazovanja EXPERT 2008

Spin i Spin Studio prezentirat će svoje obrazovne i razvojne potencijale na osječkom sajmu obrazovanja EXPERT 2008. Tjekom sajma Spin će prikupljati i kvalitetne ponude zainteresiranih za rad u industriji znanja - od softvera do konzaltinga.

Sajam će se održati na prostoru Osječkog sajma, Pampas od 29. svibnja do 1. lipnja 2008. godine.

Detaljnije informacije o sajmu EXPERT 2008 potražite na adresi: osječkog sajma

26.svi

100-ta instalacija Jupiter Software

Tjekom mjeseca svibnja napravili smo 100-tu instalaciju Jupiter Software-a. Slučajnost ili ne, stoti korisnik Jupiter Software-a je tvrtka Mandžukić j.t.d. Osijek.

Tvrtka Spin s partnerskom mrežom, godišnje realizira 12-15 projekata instalacije i implementacije Jupiter Software sustava. Većina projekata uključuju prilagodbe i custom razvoj rješenja za srednje i velike tvrtke.

Aktuelni broj instalacija i detaljnu statistiku korisnika Jupiter Software - po regijama, granama industrije, veličini pogledajte na web adresi: Jupiter Software

21.svi

Nezaposleni ste? Računalni Operater: 02.06!

Osigurajte si trajnu zapošljivost informatičkom pismenošću kao investiciju u sigurno radno mjesto. Kako? Edukacijom kroz najtraženiji program kod poslodavaca - verificirai program: PC OPERATER - kompatibilan sa ECDL-om: 1.199,00 kn na rate! Početak već 02.lipnja u 11 sati!


planirani početak: 02.lipnja
termin: od 11 h
tempo i dinamika: ponedjeljkom, srijedom i petkom
grupa: 10 osoba
cijena: 1.199,00 kn na najmanje 4 rate!
predbilježbe: studio@spin.hr ; 031/20 30 20 ili osobno u Županijsku 15/II
Ne propustite!

12.svi

Mandžukić - porezno savjetovanje i Jupiter Software

Nova tvrtka u našem okruženju - Mandžukić j.t.d. specijalizirana za za poslovno i porezno savjetovanje, svoje poslovanje vodi na Jupiter Software tehnologiji.

Marko Mandžukić - među prvima u Hrvatskoj položio je stručni ispit za poreznog savjetnika. Kao dugogodišnji uspješni korisnik Jupiter Software odlučio je voditi svoje poslovanje na provjerenoj tehnologiji, ali isto tako i pružati savjetodavne usluge pri implementaciji Jupiter Software u poslovanje srednjih i velikih firmi.

Više o tvrki pročitajte na web adresi: www.posav.hr

15.tra

MS Access - relacijske baze podataka!

MS Excel vam nije nepoznanica a htjeli bi ste i modelirati strukturu baze podataka, manipulirati podacima u bazi (pregledavati, dodavati, brisati, mijenjati), te prikazivati podatke na formama i izvještajima?! Ili Vam samo znanje Accessa nedostaje za stjecanje diplome ECDL-a?

Prijavite se:
- 22.travnja od 13.00 sati ( utorkom i četvrtkom - 4šs dnevno
- 23.travnja od 16.00 sati (svaki drugi radni dan po 4šs dnevno)
- 07.svibnja od 16.00 sati (svaki drugi radni dan po 4šs dnevno)
- 21.svibnja od 16.00 sati (svaki drugi radni dan po 4šs dnevno)

26.ožu

Predavanje: Specifični pogled na ulogu BI u poslovanju - za CI profesionalce

U srijedu, 26. ožujka u prostorima Podravke, Zagreb, Ivan Matejašić održao je predavanje o specifičnom pogledu na BI za članove udruge profesionalnih BI/CI stručnjaka (SCIP).

Za članove SCIP-a Ivan Matejašić je iznio svoj pogled na BI koncept koji bi pored istraživanja konkurencije (CI) i analize poslovnih podataka (BA), težište trebao prenjeti na istraživanje ljudi u areni (Porterovom modelu) kao ključnih nositelja vizija i poslovnih odluka.

26.ožu

najava: PC OPERATER za 8.travanj!

Želite li samostalno kreirati poslovne dokumente, izrađivati kalkulacije i prezentacije, znati sve što Internet i elektronička pošta može - prijavite se!. Program je verificiran te kompatibilan sa ECDL-om - vašom putovnicom za budućnost!

Broj slobodnih mjesta je sve manji - detalje pratite na stranici
Planirani početak: 08.travanj od 16.00 sati
Planirani završetak: 13.lipanj
Cijena: 1.870,00 gotovinsko plaćanje, 2.000,00 za plaćanje na 4 rate!

11.ožu

Sistemski i mrežni administrator - specijalist!

18.ožujka ( utorak ) u 19.oo sati počinje verificirani program Sistemskii mrežni administrator :
- administriranje operativnih sustava i računalnih mreža
- konfiguracija i administracije MS Windows domene
- postavljanje, održavanje i instaliranje mreže
- otklanjanje problema na radnim stanicama
- stjecanje znanja i vještina uz upis znanja u radnu knjižicu i poten

uz sve navedeno:
*program pokriva najnovije alate vodećih svjetskih proizvođača softvera
*autorizirana popratna literatura
*stručni predavači s bogatim iskustvom u praksi Rezervirajte si svoje mjesto u grupi za 18.ožujak!
- cijena: 5.000 ( gotovina ), 5.500 (rate ili poduzećem)
- trajanje: 120 sati

22.velj

Poteškoće u radu mail i web servisa

Ispričavamo se svim našim korisnicima zbog nastalih poteškoća u komunikaciji s mail i web servisima uslijed prekida Iskonovih međugradskih vodova i zahvaljujemo im na njihovom strpljenju i razumijevanju.

14.velj

Novi projekti implementacije Jupiter Software-a

Spin u poslovnu 2008. godinu ulazi sa 5 novih potpisanih ugovora o implementaciji integralne poslovne aplikacije Jupiter Software.

Ugovori su potpisani sa uglednim tvrtkama:

MLIN I PEKARE d.o.o. Sisak,
tvrtka sa 60 godišnjom tradicijom u proizvodnji i prometu mlinsko-pekarskih proizvoda.

RADIOTON d.o.o. Našice,
najveći maloprodajni lanac u Našičkom kraju, sa preko 20 maloprodajnih objekata.

PLODOVI ZEMLJE MATIJEVIĆ d.o.o. Donji Miholjac,
brzorastući proizvođač i voća i povrća sa 100 zaposlenih.

AGRO-HONOR d.o.o. Beli Manastir i HONGOLDONIA d.o.o. Sesvete,
dvije vlasnički povezane tvrtke. Agro-honor je tvrtka specijalizirana za servisne usluge malih poljoprivrednih strojeva te trgovinu na veliko i malo proizvoda svjetski poznatih proizvođača Stihl i Viking. Hongoldonia je generalni predstavnik Honda motor Co Ltd. Japan za područje Hrvatske i zemlje bivše Jugoslavije.

RICARDO d.o.o. Osijek,
tvrtka koja je svoju osnovnu trgovinsku djelatnost proširila na pružanje usluga skladištenja, mikrodistribucije, makrodistribucije i proizvodnje.

30.sij

Novi projekt u mlinsko-pekarskoj industriji - Mlin i pekare Sisak

Vodeći proizvođač pekarskih proizvoda u sisačko moslavačkoj županiji Mlin i pekare Sisak odabrao je Jupiter Software kao rješenje za sve svoje poslovne funkcije - od BI i ERP modula do upravljanja proizvodnjom, logistikom, slilosnim poslovanjem i otkupom žitarica.

Projekt obuhvaća izgradnju kompleksne VPN IT infrastrukture, prijenos povjesnih podataka, obuku korisnika i implementaciju poslovnih procedura u BI, ERP, CRM, proizvodnom i specifičnom logističkom poslovanju pekarske industrije. Kako MIP Sisak otkupljuje žitarice projekt obuhvaća i specifične procedure u otkupu i skladištenju žitarica.

Predviđeno trajanje projekta je 8 mjeseci.

29.sij

Microsoft Certified GOLD Partner - šesta godina!

I tjekom 2008. godine Spin će krasiti najprestižniji status u Microsoft zajednici - Certified Gold Partner.

Daleke 1997. godine Microsoft je prvi put prepoznao Spin kao partnera koji na Microsoft platformi gradi poslovna rješenja visoke kvalitete. Tada smo stekli ugled Microsoft Certified Solution Providera.

Školovanjem osoblja i stjecanjem dodatnih kompetencija 2003. postali smo Certified Gold Partner i od tada svake godine uspješno obnavljamo najviši mogući status u Microsoft zajednici.

U 2008. godini krase nas kompetencije:


1. Network Infrastructure Solution Competency
2. Advance Infrastructure Solutions Competency
3. Business Process And Integration Competency
4. Data Managament Solution Competency
5. Information Worker Solution Competency
6. Security Solution Competency

8.sij

Nova zvanja uz novu i vrhunsku opremu!

Počele su predbilježbe i upisi u sve verificirane programe i sve seminare u Spin Studio. Nove grupe predavanja održavaju se u novo opremljenim učionicama!

Iz razloga što informatička oprema vrlo brzo zastarijeva, Spin Studio svake dvije godine mijenja radne stanice. Promjenom postojeće tehnologije i izlaskom novih operativnih sustava učionice su nadograđene za rad sa istima: Sva računala su Vista ready sposobna izvršavati sve postojeće programe na tržištu.

Sve naše učionice opremljene računalima u konfiguraciji:
Intel Core 2 Duo 2,2HGz
RAM 2GB,
HDD 120 GB
19" LCD monitotori


Pridružite se
našim programima!

28.pro

Uz najiskrenije želje svim svojim poslovnim partnerima, suradnicima i prijateljima, Spin zaključuje još jednu izuzetno uspješnu poslovnu godinu. U ozbiljoj namjeri da svojim sadašnjim i budućim korisnicima omogući rast i razvoj upotrebnom IT tehnologije, pred nama je još jedna godina borbe za kvalitetu, znanje i rast.

28.pro

U vrijeme novogodišnjih praznika Spin ne radi u PON i UTO. Prvi radni dan je SRI, 2. siječnja 2008. U PON 31.12.2007. organizirana je dežurna Help Desk služba za sva aplikacijska područja koja odgovara na upite koji pristignu na HelpDesk aplikaciju.

20.pro

U vrijeme božičnih blagdana Spin ne radi od PON - SRI. Prvi radni dan je ČET, 27.12. U PON 24.12.2007. organizirana je dežurna Help Desk služba za sva aplikacijska područja koja odgovara na upite koji pristignu na HelpDesk aplikaciju.

13.pro

Naš dugogodišnji suradnik i predavač Dražen Slabinac, osvojio brončano teslino jaje za inovaciju - Krospik (pretvaranje govora u tekst)

6.pro

Prema izvješću časopisa Infotrend i IDC Hrvatske Spin se nalazi na 73. mjestu TOP 100 hrvatskih IT tvrtki po ostvarenoj dobiti u 2006. godini.

Izvješće obuhvaća 1.641 informatičku tvrtku registriranu i aktivnu tjekom 2006. godine u Hrvatskoj.

Prema godišnjem izvješću SPIN je 144. tvrtka po ukupnom prihodu, 59. po broju zaposlenih i 73. po ostvarenoj dobiti u Hrvatskoj.

Izvješće pokazuje da IT sektor raste brže od ukupne industrije , te da se IT sektor ubrzano konsolidira - sve manji broj IT tvrtki ostvaruje sve veći prihod.

Samo 67 (4,1%) IT tvrtki ima više od 30 djelatnika i te tvrtke ostvaruje 6,9 mlrd. prihoda (59%) od ukupno 12 mlrd prihoda IT sektora.

5.pro

Zbog redovne obnove opreme u obrazovnom centru Spin STUDIO, organizirana je velika rasprodaja dosadašnjih računala! Računala su spremna za isporuku odmah, ograničena ponuda vrijedi do prodaje 22 radne stanice, zato rezervirajte još danas svoj PC.

12.stu

Računalni OPERATER :10.12. i 14.01.

Želite li samostalno kreirati poslovne dokumente, izrađivati kalkulacije i prezentacije, znati sve što Internet i elektronička pošta može - prijavite se!. Program je kompatibilan sa ECDL-om - vašom putovnicom za budućnost!Računalni Operater ( upis u radnu knjižicu ) - 100 sati - cijena 1776,00 (gotovina) , 1.870,00 ( 4 rate ),

ECDL - 120 sati - cijena : 3.600,00 kn ( uključuje obuku, index i svih 7 ispitnih modula! )

29.lis

Osvježena referentna lista Jupiter Software

Kao mala demonstracija što se može napraviti spajanjem web sučelja i Jupiter Software baze, preuredili smo prikaz Jupiter Software referenci. Detalje pogledajte na Jupiter Software stranicama .

Svi podaci o tvrtkama i lokacijama gdje možete vidjeti Jupiter Software na djelu, prikazuju se iz Jupiter Software baze u realnom vremenu.

29.lis

Bussines - Računalni PROGRAMER!

Nove tehnologije u Spin Studiju - Sve veći broj poslovnih subjekata, velikih, srednjih pa čak i malih tvrtki u svakodnevnom poslovanju koristi različite poslovne aplikacije.. opširnije

18.ruj

WEB DIZAJN : 16.listopad!

Najbolja priprema za izradu i dizajniranje internetskih stranica dostupna je u ponudi Spin Studija! Dokažite se na području koje svakim danom postaje sve zahtjevnije i nezaobilazno!Steći će te uvjerenje:

- o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu

- ekskluzivni certifikat "Adobe Certificate of Course Competion"


Cijena:

- 4.400 (gotovina), 4.600 (rate), 4.600 (poduzećem)


Planirani početak:

- 16.listopad .Pridružite se
ovoj grupi!

17.ruj

ADOBE profesionalac kroz Grafički dizajn: 05.11.

Obrazovni program Grafički Dizajner osposobljava kandidate za upotrebu računala i računalnih aplikacija za grafičko izražavanje - osnova je biti primjećen - steknite kompetenciju za vizualni identitet! To vam omogućava Spin Studio i Adobe..


Sadržaj od 150 sati obuhvaća:
- Adobe Illustrator -grafičko crtanje i dizajn
- Adobe Photoshop - obrada slike na računalu
- Adobe InDesign - prijelom stranica i priprema za tisak
- Adobe Acrobat Professional - obrada PDF dokumenata

Steći će te uvjerenje:
- o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu
- ekskluzivni certifikat "Adobe Certificate of Course Competion" za svaki pojedinačni seminar i za završni rad!

Cijena:
- 4.200 ( gotovina ), 4.400 (rate ), 4.600 (poduzećem)

Planirani početak:
- 05.11 u 12.00 sati.

Pridružite se
ovoj grupi!

17.ruj

Darujemo pretplatu na Mrežu!

Odaberite seminar ili program obrazovanja, a mi vam darujemo 1-godišnju pretplatu na Mrežu, časopis za IT profesionalce.Kako?

13.kol

Ne propustite: zaštitite se znanjem od nezaposlenosti!

Računalni Operater u ljetnom turnusu za 1.200,00 - 4 rate. Početak je 17.09. u prijepodnevnom terminu

10.kol

Osnove programiranja - C++

trenutno najrašireniji programski jezik- namjenjen je polaznicima koji se namjeravaju baviti razvojem - poslovnih i web aplikacija, sistemskih, mrežnih, multimedijskih i drugih programskih rješenja. Pridružite se novoj grupi!

svibanj je dan C! Pridružite se novoj grupi!

cijena: 1500,00 kn ( 3 rate )

planirani početak: 15.listopad

9.kol

Jupiter Software korisnici i dalje bilježe visoke stope rasta prihoda!

I u 2006. godini korisnici Jupiter Software integralnih rješenja ostvarili su visoke stope rasta poslovanja mjereno kroz ukupni prihod. Pogledajte detalje...

Na temelju izvješća Zavoda za poslovna istraživanja (ZAPI) o poslovnim rezultatima hrvatskih tvrtki u 2006 godini i vlastitog praćenja uspješnosti korisnika Jupiter Software rješenja ažurirali smo naše stranice i grafičke prikaze rasta naših klijenata. Drago nam je da i dalje se nastavlja pozitivan trend rasta ukupnog prihoda (i profitabilnosti) poslovnih sustava koji su uspješno implementirali različita Jupiter Software EAS rješenja u Upravi, komercijali, proizvodnji, poljoprivredi ili HRM.

Spin će i u buduće nastojati pratiti hrvatske tigrove (i gazele) u njihovim rastućim potrebama za kvalitetnih IT rješenjima.

18.srp

Dodijeljena uvjerenja polaznicima Spin Studija!

Spin Studio upriličio je svečanu dodjelu uvjerenja polaznicima koji su uspiješno završili program obrazovanja za AutoCAD Operater za nezaposlene. To je samo jedan u nizu aktivnosti proizašao iz suradnje sa Hrvatskim zavodom za zapošljavanje Vukovar.

upravo radi poboljšanja konkuretnosti na tržištu rada nezaposlenima se pruža nevjerojatna prilika stjecanja novih kompetentnosti i vještina potrebnih za lakšim pronalaskom zaposlenja. Tijekom rujna slijede nove grupe obrazovanja, ne samo za AutoCAD Operatera, veći i za Grafički dizajn,Web dizajn

Ujedno, Spin Studio je uspiješno priveo kraju edukaciju za čak 682 djelatnika Agrokora održanih u prostorijama Belja u Belom Manastiru koj a se odnosila na cjelokupni MS Office paket.

Čestitamo svim polaznicima!

2.srp

Tradicionalno okupljanje Spina: Ladimirevci 2007

Već pomalo tradicionalno proljetno okupljanje Spinovaca i njihovih obitelji u S.I.G.A.L-u ove godine popraćeno je lijepim vremenom, dobrim roštiljem i ugodnim druženjem.

30. lipnja (subota) okupili su se Spinovci i njihove obitelji u S.I.G.A.L-u kako bi ispratili prvo polugodište 2007. godine i prikupili malo snage za nadolazeće aktivnosti.

Uz vožnju kanuima divljim vodama Karašice, tenis, nogomet, bočanje, bagminton i odbojku, bogatu trpezu i dobar izbor glazbe (Hvala Berto!) dan je prošao kao tren.

Mala foto galerija - samo najbolje od Spina....

21.lip

Prezentacija Jupiter Software za GASTRO Grupu!

U namjeri da svojim poslovnim iskustvom doprinesemo poslovanju članica Gastro Grupe održana je u Segetu Donjem kod Trogira prezentacija Jupiter Software rješenja.

U novootvorenom hotelu Rotonda održana je prezentacija Jupiter Software rješenja za 30 članica GASTRO Grupe. Spin i Jupiter Software prisutni su u sektoru distribucije više od 15 godina i vrlo dobro poznaju probleme unutar industrije distribucije pića.
Prema dobivenoj povratnoj informaciji, članice su izuzetno zadovoljne prikazanim rješenjima i smatraju da se ista mogu implementirati u njihovo poslovanje.

11.lip

Izgradnja timova za uspješno vođenje projekata

Od 5 - 9. lipnja 2007. Uprava i djelatnici Spina napustili su svoja radna mjesta i iskoristili praznike kao bi izgradili i učvrstili timove za uspješno vođenje projekata.

Na preporuku agencije Jagma, kao specijalizirane agencije za organizaciju aktivnosti na izgradnji timova, odabrana je forma jedrenja u akvatoriju Kornatskih otoka. Na dva broda, novi i stari morski vukovi našli su se u različitim složenim situacijama u kojima su individualne osobine i timski rad došli do izražaja.

Mala foto galerija - samo najbolje od Spina....

1.lip

Posao u Spinu: Projektanti - konzultanti za poslovne aplkacije

Spin zapošljava više konzultanata i projektanata poslovnih aplikacija s radnim iskustvo.

Ako posjedujete znanja i iskustvo od minimalno 2 godine na nekom od slijedećih područja:

1. rad s RDBMS - izvrsno poznavanje SQL jezika.
2. projektiranje IS u client server okruženju
3. razvoj aplikacija u VB, ASP i/ili .NET okruženju
4. poznavanje poslovnih procesa i modela u trgovini, maloprodaji, proizvodnji, poljoprivredi i/ili komunalnim poduzećima

dostavite svoju ponudu na e-mail i pridružite se velikoj Spin razvojnoj i konzultantskoj ekipi. Natječaj je otvoren do 01. srpnja 2007. Detaljnije: Posao u Spinu....

31.svi

CAD školovanje nezaposlenih!

U suradnji Zavoda za nezaposlene Vukovar i Centra za obrazovanje odraslih - Spin Studio počela je I faza realizacije obrazovanja za AutoCAD Operatera. Sretno polaznicima!

24.svi

Microsoft i Spin prezentiraju: Vista, Office 2007, SBS, Jupiter Software

Hotel Osijek, četvrtak 31. svibnja 2007 s početkom u 10 sati Microsoft i Spin će predstaviti novi operativni sustav Vista, Office 2007, Small Business Server i Jupiter Software.

Uz vrhunske Microsoft prezentere, Spin konzulante, zanimljive nagrade i bogatu trpezu upoznajte nove proizvode i kako oni mogu unaprijediti vaš posao. Na prezentaciju su pozvani informatičari, analitičari i korisnici iz SMB tvrtki osječko-baranjske županije.

Ukoliko niste dobili pozivnicu, svoje mjesto rezervirajte na ovoj adresi
Više o sadržaju na ovoj stranici...

23.tra

Konferencija u organizaciji Spin Studija: Kako se pripremiti za europske izazove?

04. svibnja 2007 u 11.00 sati, u velikoj vijećnici Osječko-baranjske županije u organizaciji Spin Studija održat će se konferencija koja treba osvijetliti različite aspekte izazova ulaska u Europsku Uniju.

Na konferenciji će biti razmotrene 3 teme:

1. dr. sc. Boris Vujčić
zamjenik guvernera HNB
Europska monetarna unija i perspektiva Hrvatske za ulazak u monetarnu uniju

prof. dr. sc. Vladimir Gruden
redoviti profesor psihološke medicine, specijalist psihoterapije
Uspješnom komunikacijom do veće konkurentnosti

Ivan Matejašić
suosnivač i direktor tvrtke Spin Informatica
Informatička tehnologija i izazovi Europske Unije


Konferencija je namjenjena direktorima, bankarima, poduzetnicima, znanstvenicima i predstavnicima javne i lokalne uprave.

Zahvaljujući sponzorima konferencija je bez kotizacije!

19.tra

Spin na Microsoft Windays 7 konferenciji

Od 23. do 27. travnja u Opatiji se održava sedma Microsoft Windays konferencija - najveći godišnji ITC događaj u Hrvatskoj. Dean Vitner, MVP i Ivan Matejašić ove godine govore o Data Management Viewima u SQL 2005 Serveru i Upravljanju poslovnim prilikama.

Ako vam resursi budu to dopustili dođite u Opatiju i budite sudionikom najvećeg ITC događaja. Izaberite između više od 150 predavanja podijeljenih u 8 slijedova (tracks).

Posebno vas pozivamo na slijedeća predavanja:

1. Dean Vitner: Zabavljanje s Data Management Viewovima u SQL Serveru 2005 (300),
Umjetnički paviljon Juraj Šporer
Petak, 27.04.2007. 12:20-13:10

2. Ivan Matejašić: Razvoj i upravljanje poslovnim prilikama (100)
Kulturni dom Opatija, dvorana Zora
Četvrtak, 26.04.2007. 17:50-18:40

Sve o Microsoft Windays 7 konferenciji.

16.tra

AutoCAD Operater - još jedan termin: 08.05 u večernjem terminu!!

CAD programi (Computer Aided Design) nezaobilazni su dio svakog projektnog ureda zbog svojih velikih i neprestano rastućih mogućnosti. Izrada 2D crteža i 3D modela, vizualizacija i animacija postali su sastavni dio svakog projekta koji je cilj ovog programa!

Pridružite se novoj grupi AutoCAD operatera - programu obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu!

Početak 08.svibnja u 19.00 sati.

cijena: 2.900,00 ( gotovina ), 3.050,00 ( 4 rate )

12.tra

Dođite na IDC Logistic & Retail Solution konferenciju!

Zagreb, 17. travnja 2007. Hotel Regent Esplanade, IDC Hrvatska organizira konferenciju na kojoj će se predstaviti rješenja za upravljanje zalihama, skladištima, distribucijom i maloprodajom.

Spin će na konferenciji u 30 minutnom slotu predstaviti svoja logistička rješenja za upravljanje sljedivošću u skladištu, proizvodnji i distribuciji, primjenu PDT uređaja u skladišnom poslovanju, VPN integraciju udaljenih lokacija u jedinstveni informacijski prostor, integraciju raznih PLU uređaja u integralni poslovni informacijski sustav kao i sofisticirani sustav POS mjesta pod MS SQL serverom. Detalje pogledajte na stranicama IDC Croatia.

2.tra

Dean Vitner postao Microsoft MVP za SQL Server!

Microsoft Most Valuable Proffesional je najprestižnija titula u Microsoft svijetu. U Hrvatskoj samo dvije osobe nose titulu MVP za SQL Server, a u cijelom svijetu ih ima samo 158.

Dean Vitner djeluje u Spinu od 1997. godine kao voditelj razvoja i borio se s SQL Serverom od verzije 6.5 do današnjih dana, ugrađujući najbolje od SQL tehnike u Jupiter Software rješenja.

Jupiter Software korisnicima i drugim korisnicima MS SQL Servera na raspolaganju su ekspertne usluge na optimizaciji RDBMS sustava.

Pronađite na MS MVP stranicama....

31.ožu

Spinu je 17 godina (tek) ......

Prema legendi Spin je osnovan 1. travnja 1990. godine na sastanku osnivača. Ove godine punimo 17 godina uspješnog rasta i razvoja i tom prilikom želimo se zahvaliti svim partnerima, suradnicima i prijateljima koji su dali svoj doprinos Spinu, onakav kakav je on danas i kakav će biti u godinama koje dolaze.

Tjekom proteklih 17 godina prerasli smo u respektabilnu nacionalnu tvrtku koja svojim klijentima pruža širok spektar profesionalnih usluga s područja IT tehnologije, vođenja projekata i poslovnog savjetovanja.

U godinama koje dolaze Spin namjerava nastaviti rast po dvoznamenkastoj stopi rasta i ostvariti svoju viziju o tome da postane jedna od vodećih regionalnih tvrtki za razvoj i implementaciju IT poslovnih rješenja.

31.ožu

Dubrovnik: Hewlett Packard predstavlja nove produkte!

29. i 30. ožujka u hotelu Hilton Imperial Dubrovnik, HP je za mrežu odabranih partnera (Preferred Partners), predstavio nove produkte koji će se na tržištu pojaviti u narednim mjesecima.

Spin je HP partner od 1995. godine i spada u HP Preferred Partnere koji u Hrvatskoj implementiraju HP tehnologiju - od servera i mrežnih tehnologija, softvera za nadzor mreže, PC i sustava za ispis.

Ovogodišnji HP NPI vrijedno su odradili Ivan Matejašić i Tomislav Krolo.

9.ožu

Puljanka-Brionka d.o.o. Pula - implementira Jupiter Software

Najveća istarska mlinsko pekarska industrija, 365. tvrtka u Hrvatskoj, implementira Jupiter Software u cjelokupno poslovanje: od proizvodnje do maloprodaje.

Puljanka-Brionka d.o.o. Pula tjekom 2006. godine provela je opsežno istraživanje tržišta poslovnih aplikacija u cilju pronalaženja rješenja i tvrtke koje će integralno pokriti sve poslovne procese u poduzeću. Između nekoliko kvalitetnih svjetskih i domaćih rješenja projektni tim tvrtke odlučio se za Spin Informaticu i Jupiter Software.

Proces implementacije trajat će 6 mjeseci i obuhvatit će izgradnju IT infrastrukture, prijenos podataka, analizu i modeliranje poslovnih procesa, obuku djelatnika te konzultantske usluge u procesu pokretanja i korištenja Jupiter Software.

5.ožu

Business.hr piše: Poslovanje bez ograničenja s Jupiter Software-om

U 71. broju ugledni poslovni tjednik Business.hr donosi članak o poslovanju bez prostornih i vremenskih ograničenja uz Jupiter Software.

Kroz prikaz potencijala tvrtke i glavnih kvaliteta Jupiter Software-a, Goran Flauder približava Jupiter Software kao hrvatsko rješenje za TOP 500 poduzeća.

Direktorica tvrtke Velekem d.d. Zagreb, Biserka Cazin, ocjenjuje da investicija od cca 2 mil. kuna, kao najbolji omjer cijene i kvalitete, počinje davati rezultate u Velekemu kroz ažurnije poslovanje, točnije podatke i jednostavniju konsolidaciju prostorno dislociranih podružnica.

23.velj

Postanite Računalni Programer - krenite 12. ožujak u 19.15h

Želite li se osposobiti za kreiranje poslovnih aplikacija na tehnologijama sa same ivice noža i učiti od najboljih u tom poslu pridružite se novoj grupi Spin računalnih programera.

Iz sadržaja verificiranog programa:

- Visual Basic.NET - razvoj korisničkog sučelja
- relacijski modeli podataka & T-SQL
- dizajn i implementacija MS SQL RDBMS
- administriranje Internet i Intranet site-ova (IIS)
- dinamičke client web stranice (Java)
- dinamičke server stranice (ASP)

Program obrazovanja sa upisom u radnu knjižicu!

cijena: 4.750,00 ( gotovina ), 4.999 ( 5 rata )

21.velj

PODUZETNIK - Analiza utjecaja Jupiter Software na uspješnost poslovanja

U svom prvom broju časopis Poduzetnik donosi analizu utjecaja implementacije Jupiter Software-a na uspješnost poslovanja.

Pri implementaciji sustava potrebno je usmjeriti pažnju na tri ključna aspekta - omogućiti Upravi da kontrolira i upravlja ključnim pokazateljima i procesima, omogućiti rast i širenje poslovanja te sniziti ukupne troškove poslovanja. Analiza daje prikaz kako se to postiže Jupiter Software-om.

16.velj

Spin zadobio Microsoft kompetenciju: OEM Hardware Solution

Iako hardware više nije naš "core business" značajnu količinu servera i PC-a opremamo Microsoft OEM produktima. Zbog školovanih ljudi i volumena prodaje Microsoft je dodijelio Spinu OEM Harware Solution kompetenciju.

Osim nove kompetencije za OEM HARDWARE SOLUTIONS, Spin za 2007/2008 godinu posjeduje i Microsoft kompetencije i specijalizacije za:

Networking Infrastructure Solutions
Business Process and Integration Solutions
Database Management Solutions
Business Inteligence Solutions

13.velj

LIDER piše o Spin Informatici....

LIDER, vodeći poslovni tjednik u Hrvatskoj, u svom 69 broju donio je prikaz poduzetničkog poduhvata SPIN kao dobar primjer dugogodišnjeg rasta, razvoja i dinamičkog usklađivanja poslovnog modela s zahtjevima tržišta.

Iz pera Marije Birtić nastala je analiza poduzetničkog poduhvata koji traje već 16 godina sa svim snagama, slabostima, prilikama i opasnostima. Na primjerima hrabrih odluka, glavnih prijelomnih točaka i vizija budućeg razvoja autorica ohrabruje i podučava sve one koji žele dugoročno, pametno i pošteno razvijati posao.

12.velj

SPIN na poslovnoj konferenciji u Budimpešti

Od 5.-7. veljače 2007. u Budimpešti je u organizaciji CMP Exchange iz New Jerseya, USA održana poslovna konferencija o situaciji na ITC tržištu istočne i srednje Europe, te novim prilikama i trendovima u ITC industriji.

U radu konferencije sudjelovalo je više od sto predstavnika uspješnih ITC tvrtki istočne i srednje Europe - Rusije, Češke, Poljske, Mađarske, Hrvatske. Sponzori konferencije bili su neke od najvećih svjetskih IT kompanija- IBM, AMD i Sun.
Organizator je odabrao i pozvao na konferenciju ukupno 3 tvrtke iz hrvatskog ITC sektora; CROZ, ESYS i Spin Informatica d.o.o. Osijek. Na konferenciji je tvrtku Spin Informatica zastupao Tomislav Krolo, voditelj prodaje i marketinga.

7.velj

GRAFIČKI dizajn - Macromedia i Adobe

Obrazovni program grafički dizajner osposobljava kandidate za upotrebu računala i računalnih aplikacija za grafičko izražavanje - osnova je biti primjećen - steknite kompetenciju za vizualni identitet!

Sadržaj od 150 sati obuhvaća:

- Macromedia FreeHand Fundamentals
- Adobe Photoshop - obrada slike na računalu
- Adobe InDesign - prijelom stranica i priprema za tisak
- Adobe Acrobat Professional - obrada PDF dokumenata

Steći će te uvjerenje:
- o usavršavanju, javni dokument kojim se zvanje upisuje u radnu knjižicu
- “Macromedia Certificate of Course Completion” za seminar Macromedia
Cijena:
- 4.200 ( gotovina ), 4.400 (rate ), 4.600 (poduzećem)
Planirani početak:
- 28.veljače u 17.00 sati. Prijave su u tijeku!

6.velj

Uspješna obrana od hakerskog napada!

Tijekom 4. i 5. veljače izvršen je pokušaj hakerskog napada na Spin web i mail servere. Iako su napadi prouzročili usporenje u radu web i mail prometa, nisu ugrozili kontinuitet rada ovih servisa.

Spin posjeduje vlastite web i mail servere od 1997. godine. Tijekom godina preživjeli smo nekoliko ozbiljnijih napadaja na našu IT infrastrukturu s ukupnim down time-om od manje od 6 sati.

Ispričavamo se svim korisnicima koji su iskusili usporenje u komunikaciji s mail i web servisima!

25.sij

Spin zadobio Microsoft Business Inteligence specijalizaciju.

U sklopu certfikacijskog postupka za Microsoft Certfied Gold Partnera za 2007. godinu Spin je ispunio uvjete za dobivanje kompetencije Business Inteligence Solutions.

Osim nove kompetencije za Business Inteligence Solutions, Spin od ranije posjeduje Microsoft kompetencije i specijalizacije za

Networking Infrastructure Solutions
Business Process and Integration Solutions
Database Management Solutions.


Tjekom 2007. godine Spin namjerava portfolio usluga značajnije obogatiti novim BI rješenjima i servisima.

19.sij

Spin je po peti put postao Microsoft Gold Certified Partner.

Microsoft i Spin su partneri od 1996. godine, a od 2003. Spin je zlatan. Na ovogodišnjem Microsoft Partner Summitu, Spin je primio posebno priznanje za 10. godina partnerstva.

Partnerstvo Microsofta i Spina započelo je 1996. godine, kada je Spin među prvima u Hrvatskoj postao Microsoft Certified Solution Provider. Od tad traje neprekinuto partnerstvo koje je od 2003. godine prešlo u GOLD - kao najviši mogući oblik suradnje s Microsoftom.

Pored velikog broja certificiranih stučnjaka, referenci i ostvarenog prodajnog rezultata, Spin je stekao kompetencije prema Microsoft nomenklaturi za slijedeća područja:

1. DataBase Management Solutions
2. Network Infrastructure Solutions
3. Business Process and Integration Solutions

U pripremi je i kompetencija iz Business Inteligence specijalizacije čije stjecanje se očekuje do konca siječnja.

18.sij

Vodoprivreda Vinkovci uvodi Jupiter Software

Uspješno vinkovačko vodoprivredno poduzeće implementira Jupiter Software module za upravljanje poduzećem (EAS) i specifične module za praćenje radilišta.

Projekt implementacije obuhvaća izgradnju VPN IT infrastrukture, analizu i mapiranje poslovnih procedura, konzalting, prijenos podataka iz postojeće strukture, obuku korisnika i razvoj specifičnih rješenja za praćenje i obračun radilišta.

9.sij

Macromedia WEB DIZAJN : 17.01.2007. od 19.00 sati !

Želite li imati macromedijin međunarodni certifikat i svoje znanje upisano u radnu knjižicu? Odaberite jedini licencirani Macromedia obrazovni program u Osijeku

Sadržaj (150 sati ):
- Fast Track to Fireworks
- Flash: Rich Content Creation
- Flash: Action Script
- HTML
- Dreamweaver: Website Development 1
- Dreamweaver: Website Development 2
Cijena: 4.450,00 ( gotovina), 4.600 (na rate)

5.sij

Upisi su u tijeku za sve obrazovne programe u Spin Studiju - vašeg partnera za uspjeh!

izdvajamo: Računalni OPERATER - 23.siječnja od 16.00 sati. Želite li samostalno kreirati poslovne dokumente, izrađivati kalkulacije i prezentacije, znati sve što Internet i elektronička pošta može - prijavite se!. Program je kompatibilan sa ECDL-om - vašom putovnicom za budućnost!

Sadržaj: Osnove rada na računalu i Windows, Word, Excel, PowerPoint, Internet i rad pod mrežom, e-mail, a ukupna cijena : 1870,00 ( 4 rate ) !!

4.sij

KONIKOM implementira Jupiter Software u poslovanje!

KONIKOM - leader u prodaji sive i bijele tehnike uvodi Jupiter Software u svoje cjelokupno poslovanje, uključujući i 30 maloprodajnih objekata.

Složeni proces tranzicije na Jupiter Software tehnologiju uključuje prijenos podataka iz postojećeg sustava, obuku osoblja, razvoj specifičnih modula za poslovanje s građanima i kreditnim odnosima te redizajn poslovnih procedura radi optimizacije troškova.