22.pro

I ove je godine, kao i svih 30+ prethodnih, Djed Božićnjak navratio do Spina i darivao male Spinovce!

Doček Djeda započeo je toplom i poučnom pričom o unuci Ježurke Ježića koja je toliko silno željela upoznati Djeda Božićnjaka da je zbog susreta s njim preskočila zimski san.
Djeda Božićnjaka je, uz Ježurku Ježić, dočekalo i razdragano mnoštvo malih Spinovca. Poklona, radosti, pjesme i igre nije nedostajalo!
Ho ho ho do slijedećeg susreta!

18.ruj

Spinovci su u subotu 16.09.2023. iskoristili prekrasan dan i proveli ga zajedno u Baranjskoj čaroliji u Zmajevcu na tradicionalnom godišnjem skupu.

Ovom tradicijom spajamo poslovni život s opuštenim druženjem, zabavom i unapređenjem ljudskih odnosa unutar tvrtke. Uz degustaciju autohtone hrane i pića, te uz razno sportsko-rekrativne ativnosti potičemo timski rad, neutraliziramo svakodnevni stres ali ponajviše njegujemo pozitivne radne vibracije.

I ove godine timovi su se okušali u Spinijadi. Od starih zaboravljenih sportova povlačenja užeta, skakanja u vreći preko stolnog tenisa, pikada, bočanja, odbojke, badmintona, kartanja, šaha, do kubb-a i golfa…Izdašne nagrade dijelile su se po raznim kategorijama.

Bilo je puno smijeha, navijanja i zabave, a za mali doživljaj atmosfere s teambuildinga možete pogledati fotografije u galeriji.

30.lip

I dalje ispunjavamo visoke kriterije poslovanja kojima garantiramo kvalitetu usluge našim klijentima.

Sedamnaestu godinu za redom Spin je ispunio tražene uvjete kako bi dobio certifikat sustava upravljanja kvalitetom prema međunarodnoj normi ISO 9001:2015. Tako smo i ove godine potvrdili usredotočenost na učinkovitost sustava upravljanja kvalitetom.

Nadzorima ISO 9001 norme Spin potvrđuje aktivno utjecanje na unapređenje poslovnih procesa u interesu klijenata i njihovog ukupnog zadovoljstva kvalitetom IT usluga. Sustav upravljanja kvalitetom obuhvaća procese koji se odnose na djelatnosti upravljanja, osiguranja resursa, mjerenja i realizacije svih naših proizvoda i usluga.

Ključni procesi obuhvaćaju razvoj IT rješenja, njihovu implementaciju i održavanje te IT edukacije. Certifikacijska kuća SGS tako je potvrdila sve segmente certifikata kao i u 2023. godini i tijekom procesa nije pronašla neusklađenosti. Spin je tako još jednom potvrdio svoju posvećenost kvaliteti i usklađenosti sa zahtjevima norme ISO 9001:2015.

3.svi

Hrvatska kovnica novca djeluje već 30 godina. Prošle godine Hrvatska kovnica novca uspješno je ispunila sve zadatke prilikom tranzicije na Euro. Iskovano je više od 400 miliona kovanica. U realizaciji tog zahtjevnog posla svoj doprinos dala su i Jupiter Software rješenja.

Naš partner, Hrvatska kovnica novca, tvrtka u 100%-tnom vlasništvu Hrvatske narodne banke čija je primarna djelatnost proizvodnja optjecajnih kovanica, prigodnog i numizmatičkog programa, proslavila je 26. travnja 2023. godine 30 godina od osnutka. Protekle godine se pred Hrvatskom kovnicom novca, radi ulaska Republike Hrvatske u Eurozonu, nalazio veliki izazov kovanja velike količine eurokovanica koji je uspješno savladan. Tako je Hrvatska postala jedna od 17 zemalja Eurozone koja proizvodi kovanice Eura u vlastitoj kovnici novca. Tvrtka je kroz prošlu godinu iskovala nešto više od 400 milijuna eurokovanica od ukupno 650 milijuna eurokovanica koje je Hrvatska obvezna proizvesti pridruživanjem Eurozoni.
Preostali dio će se proizvesti kroz tekuću godinu, a prilikom cijelog projekta proizvodnje kovanica SPIN pruža podršku kroz nova softverska rješenja za proizvodnju, pakiranje i otpremu kovanog novca kojima je sam proces ubrzan.

Ponosni smo što smo njihov pouzdani pružatelj softverskih rješenja od 2014. godine. Jupiter Software omogućio je našem partneru da pojednostavi svoje operacije prijema robe, proizvodnje, pakiranja i otpreme, te da automatizira svoje nekoć ručne procese, značajno smanjujući vrijeme potrebno za dovršavanje zadataka. Ova povećana učinkovitost pomogla im je da ispune svoje rokove i brže ispune narudžbe, te bolje kontroliraju poslovne procese.
Ponosni smo što smo dio njihovog uspjeha i što smo doprinijeli njihovom rastu proteklih godina. Budući da naš partner slavi svoju 30. obljetnicu, želimo im nastavak uspjeha i radujemo se što ćemo ih podržati u njihovim budućim nastojanjima.

Kao trajni spomen i zahvalu za doprinos Hrvatska kovnica novca izdala je prigodni medaljon koji je na proslavi uručen predstavnicima Spina (Zvonimir Kasalo, Mario Logara).

31.sij

Nova ukrajinska investicija u proizvodnju i preradu pilećeg mesa na Banovini vrijedna 400 miliona € bit će pogonjena Jupiter Software-om. Spin će pratiti sve faze projekta od izgradnje do proizvodnje.

Opseg projekta obuhvaća isporuku licenci, prilagođavanje rješenja, custom razvoj, obuku, savjetovanje pri postavljanju organizacije. Projekt će biti uvođen u više faza od izgradnje do proizvodnje i trajat će više od 15 mjeseci.

23.sij

Istarska pivovara iz Buzeta kao vodeći proizvođač piva u zapadnoj Hrvatskoj, odabrala je Jupiter Software kao rješenje za integraciju svih poslovnih procesa u kompaniji.

Projekt implementacije obuhvatit će sve poslovne procese od proizvodnje, logistike, upravljanja odnosima s kupcima, nabavom, upravljanje financijama, kadrovima, imovinom, dokumentacijom. Tijekom projekta bit će izvršen prijenos podataka, obuka korisnika, instalacija, customizacija procedura. Projekt će uključiti podršku tijekom implementacije i dugoročni support.

9.sij

Više tvrtki koje se bave poljoprivrednm proizvodnjom u BIH, objedinjene pod vlasničkom i upravljačkom kapom Agro Invest grupe, odabralo je Jupiter Software rješenja za upravljanje poslovanjem.

Poduzeća iz Agro Invest Grupe u Hrvatskoj upravljaju svojim poslovanje dugi niz godina koristeći Jupiter Software rješenja. Šireći poslovanje na BIH, odlučeno je unificirati poslovna rješenja kroz Jupiter Software. Tako će kroz projekt biti informatizirane tvrtke Poljoprivrednik Derventa, EKO Bosanska Posavina, Poljoprivredno društvo Modriča i druge prateće tvrtke dobiti kvalitetna rješenja za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom i cjelokupnim poslovanjem. Projekt obuhvaća studiju izvodljivosti, isporuku licenci, konsolidaciju i prijenos podataka, obuku djelatnika, implementaciju, customizaciju i dugoročnu podršku.