3.svi

Hrvatska kovnica novca djeluje već 30 godina. Prošle godine Hrvatska kovnica novca uspješno je ispunila sve zadatke prilikom tranzicije na Euro. Iskovano je više od 400 miliona kovanica. U realizaciji tog zahtjevnog posla svoj doprinos dala su i Jupiter Software rješenja.

Naš partner, Hrvatska kovnica novca, tvrtka u 100%-tnom vlasništvu Hrvatske narodne banke čija je primarna djelatnost proizvodnja optjecajnih kovanica, prigodnog i numizmatičkog programa, proslavila je 26. travnja 2023. godine 30 godina od osnutka. Protekle godine se pred Hrvatskom kovnicom novca, radi ulaska Republike Hrvatske u Eurozonu, nalazio veliki izazov kovanja velike količine eurokovanica koji je uspješno savladan. Tako je Hrvatska postala jedna od 17 zemalja Eurozone koja proizvodi kovanice Eura u vlastitoj kovnici novca. Tvrtka je kroz prošlu godinu iskovala nešto više od 400 milijuna eurokovanica od ukupno 650 milijuna eurokovanica koje je Hrvatska obvezna proizvesti pridruživanjem Eurozoni.
Preostali dio će se proizvesti kroz tekuću godinu, a prilikom cijelog projekta proizvodnje kovanica SPIN pruža podršku kroz nova softverska rješenja za proizvodnju, pakiranje i otpremu kovanog novca kojima je sam proces ubrzan.

Ponosni smo što smo njihov pouzdani pružatelj softverskih rješenja od 2014. godine. Jupiter Software omogućio je našem partneru da pojednostavi svoje operacije prijema robe, proizvodnje, pakiranja i otpreme, te da automatizira svoje nekoć ručne procese, značajno smanjujući vrijeme potrebno za dovršavanje zadataka. Ova povećana učinkovitost pomogla im je da ispune svoje rokove i brže ispune narudžbe, te bolje kontroliraju poslovne procese.
Ponosni smo što smo dio njihovog uspjeha i što smo doprinijeli njihovom rastu proteklih godina. Budući da naš partner slavi svoju 30. obljetnicu, želimo im nastavak uspjeha i radujemo se što ćemo ih podržati u njihovim budućim nastojanjima.

Kao trajni spomen i zahvalu za doprinos Hrvatska kovnica novca izdala je prigodni medaljon koji je na proslavi uručen predstavnicima Spina (Zvonimir Kasalo, Mario Logara).

31.sij

Nova ukrajinska investicija u proizvodnju i preradu pilećeg mesa na Banovini vrijedna 400 miliona € bit će pogonjena Jupiter Software-om. Spin će pratiti sve faze projekta od izgradnje do proizvodnje.

Opseg projekta obuhvaća isporuku licenci, prilagođavanje rješenja, custom razvoj, obuku, savjetovanje pri postavljanju organizacije. Projekt će biti uvođen u više faza od izgradnje do proizvodnje i trajat će više od 15 mjeseci.

23.sij

Istarska pivovara iz Buzeta kao vodeći proizvođač piva u zapadnoj Hrvatskoj, odabrala je Jupiter Software kao rješenje za integraciju svih poslovnih procesa u kompaniji.

Projekt implementacije obuhvatit će sve poslovne procese od proizvodnje, logistike, upravljanja odnosima s kupcima, nabavom, upravljanje financijama, kadrovima, imovinom, dokumentacijom. Tjekom projekta bit će izvršen prijenos podataka, obuka korisnika, instalacija, customizacija procedura. Projekt će uključiti podršku tjekom implementacije i dugoročni support.

9.sij

Više tvrtki koje se bave poljoprivrednm proizvodnjom u BIH, objedinjene pod vlasničkom i upravljačkom kapom Agro Invest grupe, odabralo je Jupiter Software rješenja za upravljanje poslovanjem.

Poduzeća iz Agro Invest Grupe u Hrvatskoj upravljaju svojim poslovanje dugi niz godina koristeći Jupiter Software rješenja. Šireći poslovanje na BIH, odlučeno je unificirati poslovna rješenja kroz Jupiter Software. Tako će kroz projekt biti informatizirane tvrtke Poljoprivrednik Derventa, EKO Bosanska Posavina, Poljoprivredno društvo Modriča i druge prateće tvrtke dobiti kvalitetna rješenja za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom i cjelokupnim poslovanjem. Projekt obuhvaća studiju izvodljivosti, isporuku licenci, konsolidaciju i prijenos podataka, obuku djelatnika, implementaciju, customizaciju i dugoročnu podršku.