31.sij

Nova ukrajinska investicija u proizvodnju i preradu pilećeg mesa na Banovini vrijedna 400 miliona € bit će pogonjena Jupiter Software-om. Spin će pratiti sve faze projekta od izgradnje do proizvodnje.

Opseg projekta obuhvaća isporuku licenci, prilagođavanje rješenja, custom razvoj, obuku, savjetovanje pri postavljanju organizacije. Projekt će biti uvođen u više faza od izgradnje do proizvodnje i trajat će više od 15 mjeseci.

23.sij

Istarska pivovara iz Buzeta kao vodeći proizvođač piva u zapadnoj Hrvatskoj, odabrala je Jupiter Software kao rješenje za integraciju svih poslovnih procesa u kompaniji.

Projekt implementacije obuhvatit će sve poslovne procese od proizvodnje, logistike, upravljanja odnosima s kupcima, nabavom, upravljanje financijama, kadrovima, imovinom, dokumentacijom. Tjekom projekta bit će izvršen prijenos podataka, obuka korisnika, instalacija, customizacija procedura. Projekt će uključiti podršku tjekom implementacije i dugoročni support.

9.sij

Više tvrtki koje se bave poljoprivrednm proizvodnjom u BIH, objedinjene pod vlasničkom i upravljačkom kapom Agro Invest grupe, odabralo je Jupiter Software rješenja za upravljanje poslovanjem.

Poduzeća iz Agro Invest Grupe u Hrvatskoj upravljaju svojim poslovanje dugi niz godina koristeći Jupiter Software rješenja. Šireći poslovanje na BIH, odlučeno je unificirati poslovna rješenja kroz Jupiter Software. Tako će kroz projekt biti informatizirane tvrtke Poljoprivrednik Derventa, EKO Bosanska Posavina, Poljoprivredno društvo Modriča i druge prateće tvrtke dobiti kvalitetna rješenja za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom i cjelokupnim poslovanjem. Projekt obuhvaća studiju izvodljivosti, isporuku licenci, konsolidaciju i prijenos podataka, obuku djelatnika, implementaciju, customizaciju i dugoročnu podršku.