Zaposlenje

Developers wanted

Mi smo IT tvrtka iz Osijeka s 30 godina iskustva u razvoju poslovnog softvera i implementaciji poslovnih informacijskih sustava, a naš proizvod Jupiter Software trenutno koristi preko 300 tvrtki na području Hrvatske. Posao u Spinu usmjeren je na traženje inovativnih rješenja i novih izazova te zbog toga kontinuirano širimo naš tim i poslovanje.

Naš developerski tim primarno se bavi unaprjeđenjem glavnog proizvoda Spina, Jupiter Softwarea, a uz to i razvojem web, desktop i mobilnih aplikacija te specifičnih aplikacija po narudžbi naših korisnika.

Prošla godina bila je iznimno uspješna za naš tim te zbog razvoja poslovanja i povećanja broja korisnika našeg softwarea proširujemo razvojni tim za tri mid-senior level desktop developera.

KOGA TRAŽIMO?


Tražimo kreativne, komunikativne i odgovorne pojedince s dvije do pet godina radnog iskustva u razvoju softverskih rješenja te barem jednim projektom iza sebe. Od kandidata očekujemo samostalnost, proaktivnost i snalažljivost te odgovoran pristup kolegama i poslu s naglaskom na timski rad.

ŠTO OČEKUJEMO OD TEBE:


  • Dobro poznavanje .NET frameworka i C# jezika
  • Iskustvo u radu s relacijskim bazama podataka (SQL)
  • Iskustvo u razvoju desktop aplikacija

TVOJE ODGOVORNOSTI:


  • Komunikacija i koordinacija s kolegama konzultantima
  • Sudjelovanje u planiranju i evaluaciji
  • Pronalaženje rješenja za složene poslovne potrebe koja su u najboljem interesu klijenta
  • Planiranje i postavljanje projekta od nule
  • Održavanje tekućih projekata
  • Pomoć u optimiziranju projekata i komponenata

ŠTO MI TEBI NUDIMO?


Stimulativnu plaću (14.000 Kn bruto i više), godišnji bonus, regres za GO, božičnicu, naknadu za topli obrok plus čaj, kavu i grickalice, plaćeni prijevoz, plaćeno dopunsko osiguranje, mogućnost rada od kuće, organizirane teambuildinge.


Uz svu potrebnu opremu za rad tu je i rad na izazovnim projektima, interne i eksterne edukacije, priliku za poslovni i osobni razvoj, rad u pozitivnom, ambicioznom timu i stabilnoj organizaciji.


Ako voliš izazovne zadatke i želje klijenata lako prenosiš u funkcionalna i dobro dizajnirana rješenja, a uz sve to si i timski igrač voljan učenja i dijeljenja znanja, priloži svoj CV i očekuj naš odgovor.Prijaviti se možeš putem prijavnog obrasca ili poslati svoj CV na mail posao@spin.hr.

Više o nama i našim proizvodima saznaj na stranicama:
www.spin.hr
www.jupiter-software.com

Prijavite se!

Prijava

Postani dio Spin tima!
Privolu možete povući u bilo kojem trenutku slanjem zahtjeva na e-mail adresu spin@spin.hr, te ćemo time prestati obrađivati Vaše osobne podatke u ovu svrhu.
Za više detalja pročitajte našu Politiku zaštite privatnosti.