Ovog petka Spin će raditi malo kraće, kako bi dao priliku Upravi i djelatnicima da evociraju uspomene na prvih 27 godina rada.
Netko će možda i pomisliti da je neozbiljno to što smo počeli raditi na 'ludi dan', ali nama je to donijelo sreću. Ove godine 1. travnja proslavit ćemo 27 godina od dana kada je Spin osnovan i krenuo u tehnološku i poslovnu utrku.

U 27 godina, od skromnih početaka u potkrovlju, došli smo do tvrtke koja zapošljava preko 50 djelatnika i čiji je glavni softverski proizvod, Jupiter Software, prepoznatljiv kao sveobuhvatno rješenje za vođenje svih aspekata tvrtke. Posebno smo zauzeli mjesto kod tvrtki i institucija koje dolaze iz sektora poljoprivrede, prehrambene i kemijske industrije, trgovine, usluga, javnog sektora.

U proteklih 27 godina neprestano smo radili na obučavanju i osposobljavanju naših ljudi, ulagali u znanja, pratili nezaustavljivi tehnološki napredak. Danas sretno i ponosno možemo reći da je tvrtka na čvrstim temeljima sa svijetlom budućnošću i perspektivom te da ćemo nastaviti otvarati nova radna mjesta za mlade stručnjake i tako zadržati barem dio mladih ljudi u našem lijepom gradu.

U petak 31. ožujka Spin će pružati usluge svojim korisnicima do 14.00. Naravno, za neodgodive intervencije uvijek smo na raspolaganju.