Naš novi klijent, vinkovački Sokol, dolazi iz sektora građevinarstva. Time se još jednom potvrđuje kako je Jupiter Software rješenje koje je primjenjivo u velikom broju gospodarskih grana i za razne namjene.
Vinkovačka tvrtka Sokol d.o.o. osnovana je 1994. godine kao društvo za građevinarstvo, trgovinu i usluge. Sokol je danas afirmirani izvođač građevinskih i montažerskih radova niskogradnje i visokogradnje s višegodišnjim iskustvom u izgradnji i održavanju energetskih i telekomunikacijskih vodova i mreža, cjevovoda i instalacija te građevinskih objekata različitih namjena.

Tvrtka je uspješno odradila prijavu za sufinanciranje modernizacije informatičko – telekomunikacijskih rješenja iz Europskog fonda za regionalni razvoj koji se provodi u sklopu operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014-2020. Projekt je krenuo u siječnju ove godine i bit će dovršen u siječnju 2018., a vinkovačka je tvrtka kao partnera izabrala upravo Spin.

Spin će u sljedećim mjesecima Sokolu isporučiti Jupiter Software čime bi oni trebali značajno pojednostaviti i ubrzati svoje poslovanje. Poslovni procesi koji će biti pokriveni Jupiter Software-om su računovodstveni i financijski dio, kadrovska, osnovna sredstva, prodaja, nabava, skladište, servis vlastite mehanizacije te poslovno izvještavanje. U tijeku je analiza trenutačnog stanja postojećeg sustava i potreba našeg novog klijenta, a odmah nakon procjene ćemo započeti s implementacijom Jupiter Software-a.