Vinkovačka tvrtka Nevkoš bavi se skupljanjem komunalnog otpada s područja Vukovarsko-srijemske Županije te javnom higijenom na području Grada Vinkovaca.
Tvrtka posluje još od 1991. godine, a trenutno zapošljava 56 stalnih djelatnika te posjeduje pet koncesija za skupljanje i prijevoz komunalnog otpada što obuhvaća područje od oko 50.000 stanovnika.
U daljnjem razvoju svog poslovanja, tvrtka Nevkoš odabrala je Jupiter Software rješenja za integraciju svojih poslovnih procesa. Projekt je započeo u listopadu prošle godine, a implementacija softwarea obuhvatila je poslovne procese u domeni financijskog knjigovodstva, prodaje, nabave, ljudskih resursa i komunalnog sustava.
Tijekom izvođenja projekta, primjenjivali smo tehnike projektnog managementa koje uključuju pripremu planova za izvođenje projekta, upravljanje rizicima, praćenje izvođenja, nadzor i rješavanje nesukladnosti.
Ovom implementacijom, tvrtka Nevkoš je uz Vodovod grada Vukovara, Unikom, Baranjski vodovod i Prvo plinarsko društvo Vukovar postala još jedna tvrtka u nizu koja koristi rješenja Jupiter Softwarea za pružanje komunalnih usluga.