I dalje nastavljamo predstavljati nove proizvode za naše klijente koji prate moderne trendove. U ponudi je još jedna mobilna aplikacija.
Tehnologija stalno ide naprijed i nije ju lako pratiti, čak ni kada ste u poslu koji se bavi upravo visokotehnološkim rješenjima. Upravo stoga neprestano ulažemo u znanja naših djelatnika i u tvrtki zapošljavamo mlade ljude sa svježim idejama. Sve to rezultira modernim rješenjima za naše klijente, a najnovije rješenje koje nudimo klijentima je mobilna aplikacija TerKom.

Naš novo mobilno rješenje namijenjeno je terenskim komercijalistima kako bi im pomogla u kvalitetnijem obavljanju posla i što boljem praćenju predstojećih i izvršenih zadataka. Prilagođena je za sve popularne mobilne operativne sustave, odnosno Android, iOS i Windows Mobile. Aplikacija može raditi online i offline, donosi mogućnost sinkronizacije podataka, izradu i slanje dokumenata.

Aplikacija također može provjeriti narudžbe koje nisu poslane, isprazniti listu narudžbi nakon što su obavljene te komunicirati sa serverom tvrtke kako bi sinkronizirala zadatke, dohvatila šifarnike, poslala dokumente u servis, pratila status izvršenja i zaprimila povratne informacije. TerKom prati visoke standarde u izradi softvera, što je naša već uobičajena praksa prilikom izrade novih rješenja za postojeće i buduće korisnike.