Spin će, u ulozi sponzora u organizaciji, podržati ovogodišnji PMI Forum te će predstaviti vlastito rješenje za upravljanje projektima. Riječ je o modulu Jupiter Software-a koji se zove Project Tracer.
Sredinom studenog u Zagrebu će se okupiti 400-injak projektnih menadžera iz regije na jedanaestom izdanju PMI Foruma. Najveće regionalno okupljanje stručnjaka za upravljanje projektima održat će se u zagrebačkom Plaza Event Centru od 13. do 15. studenog pod nazivom „Vještine iz rukava uspješnog voditelja projekata“. Očekuje se sudjelovanje stručnjaka iz Hrvatske, BiH, Srbije, Slovenije, Makedonije, Crne Gore i drugih zemalja. Spin se ove godine aktivno uključio u tu priču te će sudjelovati na PMI Forumu kao sponzor u organizaciji.

Tijekom konferencije četiri tvrtke predstavit će softverske produkte kojima je podržano upravljanje projektima. Spin će prezentirati Project Tracer, jedan od standardnih modula Jupiter Softwarea. Ivan Matejašić i Marijana Schönberger će kroz 50 minuta predstavljanja pokazati prednosti koje donosi implementacija Jupiter Softwarea. Tijekom prezentacije, praktično iskustvo će prezentirati i dugogodišnji korisnik, direktor ATO Inženjeringa Dejan Đurišić.

U okviru konferencije, osim konferencijskog dana (14.11), predviđene su po dvije PM radionice tijekom pretkonferencijskog (13.11) i postkonferencijskog (15.11) dana. Sve dodatne informacije te prijave dostupne su online. Popust je osiguran za članove PMI udruge, a studenti ostvaruju 70% popusta na cijenu kotizacije.