Dvadesetu godinu za redom Spin je za stručnost i predani rad na razvoju i unapređenju rješenja za korisnike zaslužio status Gold partnera korporacije Microsoft.
Još 1997. godine Spin je uvršten na listu certificiranih Microsoftovih partnera, a početkom 2003. godine po prvi smo se put našli na listi Microsoftovih Gold Partnera. Od prvog Gold cetrifikata do danas prošlo je punih 14 godina, a tvrtka je, jubilarni petnaesti put, dobila taj status kao istaknuti partner najveće softverske kompanije na svijetu.

Za 2017. godinu Spinu su dodijeljena ukupno dva Gold i jedan Silver certifikat. Status zlatnog partnera naša je tvrtka zaslužila u kategoriji upravljanja podacima (Data Platform) te za razvoj softvera (Application Development), dok je srebrnim partnerom proglašena u kategoriji analize podataka (Data Analytics).

Stjecanje spomenutih certifikata priznanje je koje potvrđuje našu predanost kvaliteti posla kojeg obavljamo u izradi i implementaciji rješenja za naše vjerne korisnike. Ujedno, to je poticaj da u budućnosti zadržimo spomenute certifikate, a srebrni unaprijedimo u zlatni. Sve to, dakako, na zadovoljstvo korisnika