Spin po deseti put zaredom potvrđuje status najelitnijeg Microsoft Partnera u Hrvatskoj. Osim GOLD kompetencije za razvoj softvera (ISV) i upravljanja podacima (Data Platform), te SILVER kompetencije za integraciju aplikacija i sustave poslovne inteligencije (BI), Spin je u postupku stjecanja i tri Silver kompetencije za: upravljanje identitetima i sigurnosti, za Midmarket rješenja i Server Platform.
Još 1997. godine Microsoft je prvi put prepoznao Spin kao partnera koji na Microsoft platformi gradi poslovna rješenja visoke kvalitete. Te godine Spin je postaje jedan od prvih hrvatskih certificiranih SOLUTION PROVIDER-a. 2003. godine certificiranjem ljudi, produkata i dosegnutim poslovnim rezultatima Spin postaje GOLD CERTIFIED Partner i taj status je zadržao do danas.

Stjecanje i održavanje statusa Microsoft certificiranog partnera zahtjeva obnavljanje znanja i certifikata, njegovanje referenci, istraživanje zadovoljstva korisnika, testiranje i certificiranje produkata kao i održavanje prodajnih kvota pojedinih rješenja.
Našim klijentima status jamči visok kvaliteta usluga u instalaciji i implementaciji Microsoft sistemskih i razvojnih alata, povoljnije uvjete nabavke i održavanja infrastrukture i održavanje visokog stupnja usklađenosti instalacija s najnovijim tehnološkim dostignućima