Najstarija IT konferencija na istoku Hrvatske i ove će godine privući veliki broj stručnjaka i profesionalaca željnih novih saznanja. Spin će ponovno sponzorirati događaj - u resursima, novcu i ljudskim potencijalima.
Deseti po redu KulenDayz biti će realiziran od 31.08. do 02.09. na Pampasu u Osijeku, sa nizom zanimljivosti, aktualnosti i druženja. 31.kolovoza održati će se pretkonferencijski dan, a u subotu, 1.09. slijedi glavni dio programa sa 7 paralelnih trackova.

U prilog misiji KulenDayza – istražiti najbolje nove tehnike, tražiti nove alate i nove ideje - pridružiti će se spinovi stručnjaci izlaganjem:
Igor Lišinski sa temom IONIC – framework za izradu hibridnih mobilnih aplikacija te Ivan Matejašić i Nenad Bestvina sa odgovorima na pitanje hoćemo li ulaganjem u nove tehnologije stići konkurenciju, ili zauvijek gledati kako je drugima bolje?

KulenDayz, IT konferencija koja je zbog svog ležernog pristupa i uvijek aktualnih tema iznimno zanimljiva brojnim stručnjacima. Razlog je više da se i ove godine Spin uključi u organizaciju i sponzorstvo značajnog događaja koji će u naš grad dovesti brojne prijatelje, poznanike, postojeće i potencijalne poslovne partnere. Sigurni smo da će to biti još jedna nezaboravna konferencija.