Konferencija KulenDayz i ove će jeseni u Osijek privući velik broj stručnjaka i profesionalaca željnih učenja i razmjene znanja. Spin će ponovno sponzorirati ovaj događaj.
U Osijeku se tijekom godine održava velik broj različitih događaja i edukacija vezanih uz ICT tehnologije. Među njima se posebno izdvaja KulenDayz, IT konferencija koja je zbog svog ležernog pristupa i uvijek aktualnih tema iznimno zanimljiva brojnim stručnjacima. I ove godine KulenDayzi se održavaju na samom kraju ljeta, odnosno početkom rujna.

Tako će ove godine program biti realiziran od 1. do 3. rujna, a zanimljivosti, aktualnosti i druženja neće nedostajati. 1. će se rujna održati pretkonferencijski dan, a nakon toga slijedi glavni dio programa. On će se odvijati kroz 6 paralelnih trackova, a u svakog će biti održano po osam predavanja. Već po običaju treći je dan rezerviran za team building u Baranji, no upoznavanja i druženja neće nedostajati niti u prva dva dana.

Prepoznajući važnost ovog događaja za Osijek te Slavoniju i Baranju, Spin se odlučio ponovno uključiti u organizaciju KulenDayza. Tako ćemo i ove godine sponzorirati taj značajan događaj koji će u naš grad dovesti brojne prijatelje, poznanike, postojeće i potencijalne poslovne partnere. Sigurni smo da će to biti još jedna nezaboravna konferencija.