JUMP IT FORUM 2017, jednodnevni je multi-konferencijski događaj namijenjen ICT zajednici, održava se 11. travnja 2017. (utorak) u Zagrebu.
'Kako izabrati dobavljača ERP sustava' naziv je predavanja koje će na sutrašnjem JUMP IT Forumu održati predstavnici Spina. Ivan Matejašić i Nenad Bestvina na tom će uglednom skupu nazočnima prezentirati najvažnije detalje prilikom odabira jednog od najznačajnijih IT sustava u tvrtki.

Osim inicijalnog troška, odabir će se odraziti na poslovanje tvrtke u sljedećih desetak godina koliko se uobičajeno koristi odabrano rješenje. Stoga je odabir najboljeg softvera za potrebe tvrtke težak i vrlo bitan korak prilikom investiranja i odluka se često zna otegnuti, budući da u obzir treba uzeti puno čimbenika.

Tijekom prezentacije Ivan i Nenad predstavit će statistički najvažnije elemente koji utječu na konačnu odluku. Pojasnit će i koje je korake potrebno poduzeti prilikom implementacije te ne koje rizike posebno treba obratiti pozornost.

Konferencija JUMP IT Forum se održava u zagrebačkom hotelu Antunović, a zanimljivo predavanje naših stručnjaka na rasporedu je u 16 sati i 30 minuta.