„Ljudi čine posao“ – jedna je od glavnih misli vodilja kroz uspješno tridesetogodišnje poslovanje Spina. Znanje i kompetencije najveći su kapital, posebice u današnjem svijetu, a sada ponovno tražimo nove stručnjake koji će se pridružiti našem vrijednom timu.
Vlastiti razvoj i implementacija najboljih informacijskih rješenja koja doprinose uspjehu naših klijenata – naša je dugoročna misija. U cilju što boljeg ispunjavanja misije, osiguranja i unapređenja kvalitete proširujemo našu kadrovsku bazu s četiri nova djelatnika. Ako želite postati tim vrhunskih IT stručnjaka i eksperata za poslovne aplikacije u više industrijskih grana – prihvatite izazov.

Ako uz opće IT kvalitete imate sklonosti za poslovne procese i informacijske sustave u komercijalnim sustavima (prodaja, nabava, skladište), ili u maloprodaji, ili u proizvodnim informacijskim sustavima ili u poljoprivrednim sustavima vi ste osoba koju želimo u svom timu.

Ukupno tražimo četvero novih zaposlenika, a postoji i mogućnost primanja osoba na stručno usavršavanje na mjesto mlađih konzultanata za poslovne aplikacije.

Prednost ćemo dati kandidatima koji poznaju tijek poslovnih procesa, znaju osnove programiranja, imaju iskustvo ili znanje o relacionim bazama podataka. Također su poželjni i analitičko razmišljanje, komunikativnost i dobre prezentacijske vještine, poznavanje engleskog jezika te vozačka dozvola B kategorije. Zadaci novih djelatnika bit će savjetovanje korisnika, rješavanje problema u radu, testiranje softverskih proizvoda, izrada korisničke dokumentacije, instalacija proizvoda te provođenje obuke klijenata za korištenje programskih rješenja.

Svaki novi djelatnik proći će proces nadogradnje znanja kako bi se uklopio u tim koji već godinama radi zajedno i kako bi što prije mogao ispuniti svoj puni potencijal. Natječaj je otvoren do 25. listopada 2017., a zainteresirani kandidati koji ispunjavaju uvjete trebaju se javiti na e-mail adresu posao@spin.hr.