Papuk dioničko društvo za promet i preradu žitarica nudi uslugu sušenja i čuvanja poljoprivrednih proizvoda, te iz meljave pšenice proizvode mlinske proizvode poznate i priznate kvalitete. Više od 15 vrsta kruha i 50 vrsta peciva i kolača, svakoga dana iz njihove pekarnice odlazi na više od 60 prodajnih mjesta.
Implementacija Jupiter Software u PAPUK d.d. Našice. obuhvatit će analizu i modeliranje poslovnih procesa, izgradnju IT infrastrukture, obuku djelatnika, prijenos postojećih podataka, podešavanje aplikacija za rad u zadanim uvjetima i konzultantske usluge u procesu pokretanja i korištenja Jupiter Software-a.

Naglasak je stavljen na primjenu specifičnih Jupiter Software rješenja u domeni poljoprivredne proizvodnje: proizvodnje žitarica, prerade i skladištenja žitarica, mlinarstva, silosnog poslovanja, kooperacija, te u području pekarstva, maloprodaje i poljoprivredne apoteke.

Papuk je investiciju ostvario putem HAMAG Invest odobrenih nepovratnih potpora iz programa Poduzetnički impuls 2013, za aktivnosti B1 Jačanje poslovne konkurentnosti.