IPK Tvornica ulja Čepin d.o.o. korporacija je sa višegodišnjim iskustvom u proizvodnji suncokretovog i biljnog ulja te suncokretove i repičine pogače, koja permanentno unapređuje poslovanje i održava tradicionalnu kvalitetu potrošačkih i industrijskih proizvoda. Tvrtka Tvornica ulja Čepin odabrala je Jupiter Software rješenja kao nove platforme za integraciju svih poslovnih procesa.
Implementacija Jupiter Software u IPK Tvornica ulja Čepin d.o.o. obuhvatit će analizu i modeliranje poslovnih procesa, izgradnju IT infrastrukture, obuku djelatnika, prijenos postojećih podataka, podešavanje aplikacija za rad u zadanim uvjetima i konzultantske usluge u procesu pokretanja i korištenja Jupiter Software-a.

Uz korištenje Jupiter Software rješenja kao integralnog sustava BI, ERP, CRM, WHM i HRM, obzirom na djelatnost naglasak je stavljen na primjenu specifičnih Jupiter Software rješenja u domeni proizvodnje: procesna proizvodnje, sljedivost skladišnog i proizvodnog procesa, ratarske korporacije, laboratorij i održavanja mehanizacije.