Danas su svi u pokretu, a potreba za informacijama veća je nego ikada. Zato smo izradili još jedno mobilno rješenje koje će klijentima pomoći u što bržem obavljanju posla.
Napredak tehnologije posljednjih se godina očituje u mobilnosti koja dramatično povećava brzinu i učinkovitost obavljanja raznih poslova. Mobilne aplikacije nisu samo uslužni programčići i igre, one su ujedno i sjajan alat za poslovanje. Upravo zbog toga Spin se trudi ponuditi svojim klijentima sve više mobilnih rješenja, a ovih dana u rad je krenula još jedna specijalizirana aplikacija.

Riječ je o mobilnoj aplikaciji za maloprodajnu inventuru koja donosi brojne prednosti, a u potpunosti je povezana s odgovarajućim modulom u našem Jupiter Softwareu. Aplikacija je prilagođena za dva najpopularnija mobilna operativna sustava, odnosno Android i iOS. Osim što radi na pametnim telefonima, može se koristiti i na mobilnim uređajima s ugrađenim čitačem bar-codea.

Prilikom obavljanja inventure u maloprodajnim objektima, putem nove se aplikacije online unose podaci izravno u popisnu listu u Jupiter Softwareu. Korisnici to mogu činiti s bilo koje lokacije koja ima pristup internetu, a u današnje vrijeme možemo reći da je to doslovno s bilo kojeg mjesta. Klijenti putem aplikacije ujedno mogu provjeriti i sve dotad unesene stavke inventure, a, primijete li kakvu pogrešku, mogu ju ispraviti ili obrisati. Za više informacija obratite se našoj podršci putem e-maila ili telefona 20 30 20.