Jupiter Software osmišljen je i napravljen kako bi ubrzao i pojednostavio ključne poslovne procese u tvrtkama. Jedan od najboljih primjera za to je modul za vođenje putnih naloga.
Korisnici Jupiter Softwarea imaju mogućnost proširiti funkcionalnosti našeg softverskog rješenja brojnim dodacima, odnosno modulima. Jedan od često korištenih vezan je uz vođenje putnih naloga. Taj modul omogućuje cjelovitu evidenciju putnih naloga, ispis naloga za službeno putovanje i obračun troškova nastalih na službenom putu. Nakon obračuna omogućeno je kreiranje virmana za isplatu troškova.

U modulu ujedno postoji mogućnost automatskog knjiženja temeljnice za putne naloge prema shemi knjiženja klijenta, a nastale troškove moguće je automatski prikazati u JOPPD obrascu. Modul sadrži izvještaje iz kojih je moguće napraviti analizu za putne naloge za određeno razdoblje, pojedinog djelatnika ili organizacijsku jedinicu. Postoji mogućnost odobravanja putnih naloga od strane nadređene osobe za odlazak na službeni put i obračuna troškova nastalih na putu, a izvedba tog dijela ovisi o poslovnom modelu klijenta.

Ovisno o modelu poslovanja klijenta djelatnik sam može najaviti službeni put te po povratku može sam unositi troškove kroz sučelje u Jupiter Softwareu. Želite li vidjeti kako izgleda aplikacija za putne naloge i dogovoriti implementaciju, možete se javiti HRM timu Spina putem Help Deska.