Modernih tehnoloških rješenja za poljoprivrednu proizvodnju sve je više. Spin sa svojim Jupiter Softwareom prednjači među rješenjima za pametno praćenje cjelokupne proizvodnje.
Dugi niz godina Spin radi s poljoprivrednim subjektima i pokušava im pomoći u skladu sa zahtjevima modernog doba. Tijekom tog dugogodišnjeg procesa osluškivali smo potrebe i želje naših klijenata, pratili zakonske odredbe i učili o njima, a sva ta saznanja i iskustvo neprestano se prelijevaju u naš glavni proizvod – Jupiter Software.

Praćenje poljoprivredne proizvodnje u cijelosti je integrirano u Jupiter Softwareu. Zbir svih potrebnih podataka korisnicima omogućuje precizne uvide i analize prihoda i troškova u poljoprivrednoj proizvodnji, ali i analizu međuovisnosti u različitim poslovnim i proizvodnim procesima. Zahvaljujući tome planiranje je brže, kvalitetnije i isplativije. Grafička prezentacija svih prikupljenih podataka i vizualna usporedba rezultata pojedinih aktivnosti prema stvarnom geografskom položaju, odluke o daljnjim aktivnostima čine logičnim, jednostavnim i pravovremenim.

Spin u Jupiteru nudi niz modula za praćenje proizvodnje. Tako naše rješenje omogućuje plan sjetve i plan troškova po ARKOD parcelama kao i evidenciju stvarnog utroška po svakoj parceli. Osim toga klijenti imaju mogućnost automatizacije prijema i otkupa proizvoda, evidencije kvalitete robe i obračun proizvodnje. Navedeni su moduli omogućili upravljanje proizvodnim procesom s posebnim naglaskom na planirane i ostvarene troškove kako bi se proizvođači mogli fokusirati na profitabilnost i učinkovitost proizvodnog procesa.