Poljoprivreda uvelike može profitirati od novih IT rješenja. Tako korisnici Jupiter Softwarea kroz evidencije mogu izračunati realnu cijenu jedinice svojih proizvoda.
Dok se proizvodna tehnologija razvijala, od strojeva preko zaštite do genetike, prateći sustavi koji su trebali omogućiti kvalitetnije upravljanje proizvodnjom su zaostajali. Kako bismo to promijenili u dijelu vezanom uz IT, kao integralni dio Jupiter Softwarea razvili smo rješenja za upravljanje poljoprivrednom proizvodnjom.

Poljoprivrednici modernog vremena imaju vrlo jasne zahtjeve – uz što manje troškove proizvesti što veće količine hrane, koristeći suvremene tehnologije, te vodeći brigu o održivom razvoju. Upravo tu se pojavljuje Jupiter Software koji pruža cjelovitu informacijsku podršku ratarskoj proizvodnji od planiranja, sjetve, žetve, skladište i dorade poljoprivrednih kultura.

Dakako, osim same tehnologije proizvodnje važna nam je i ekonomska strana medalje. Konačni cilj svih evidencija je izračun realne cijene koštanja jedinice proizvoda i utvrđivanje faktora koji utječu na razlike u cijeni proizvodnje i profitabilnosti kultura, tabli, profitnih centara ili pak sezona. Uostalom, rezultati i vjernost naših partnera najbolje govore u prilog tomu da se itekako brinemo za poljoprivredu i proizvođače.