Ljeto je vrijeme kada većina zaposlenika koristi veći dio godišnjih odmora. To čine i naši djelatnici, ali posao neće trpjeti.
Velike vrućine mnogima od nas mame pomisao na odmor na moru, selu ili u planinama. Neki su već bili na godišnjim odmorima, neki se upravo spremaju krenuti, a neki će to učiniti uskoro. Uobičajena je to praksa u vrućim ljetnim mjesecima u svim tvrtkama pa tako i u Spinu.

Budući da imamo dugogodišnje iskustvo, znamo kako se organizirati u vrijeme kada je dosta ljudi odsutno upravo zbog odmora. Isto tako, svjesni smo da, bez obzira na situaciju, naši klijenti ne smiju biti zakinuti kada su u pitanju poslovi implementacije, održavanja ili pak dogovaranja novih poslova.

Dio naših djelatnika već je bio, ili je upravo na godišnjim odmorima, dio tek planira 'napuniti baterije'. No vi, cijenjeni klijenti, kada je u pitanju poslovanje s nama to ne primjećujete. Tako će biti i u ostatku ovog ljeta. 'Ispucat' ćemo svoje godišnje odmore negdje do polovice rujna, ali ćemo vam i dalje biti na usluzi. Kao, uostalom, i tijekom prethodnih godina...