Moduli Jupiter Softwarea s vremenom dobivaju sve više funkcionalnosti. Želja nam je klijentima što više olakšati i ubrzati poslovanje.
Mi doista brinemo o tome da naši klijenti kroz Jupiter Software dobiju što više opcija koje će im olakšati i ubrzati svakodnevno poslovanje. Osim dijelova koji su ključni za poslovanje, u module često implementiramo i druge dijelove koji se brinu za praćenje zakonskih regulativa te pokrivaju i druge segmente posla.

Tako je u modul za upravljanje ljudskim potencijalima (HRM) dodan dio koji se odnosi na provođenje liječničkih pregleda. Oni se obavljaju za djelatnike čija radna mjesta zahtijevaju redovita liječnička uvjerenja poput higijenskog minimuma, pregleda očiju, opće zdravstvene sposobnosti i slično.

Nova funkcionalnost omogućuje vođenje podataka o datumu pregleda, vrsti liječničkog pregleda, zdravstvenoj ustanovi i datumu sljedećeg pregleda. Nakon unosa podataka moguće je ispisati uputnicu za liječnički pregled prema predlošku koji se prilagođava potrebama i zahtjevima korisnika. Uputnicu je moguće ispisati centralno ili po podružnicama tvrtke, ovisno o modelu poslovanja klijenta.

Oni koji žele saznati više o ovom modulu mogu kontaktirati HRM tim Spina putem Help deska.