Povjerenje klijenata potvrda je dobrog rada. Spin se može pohvaliti kako je studeni donio dva nova partnera koji će koristiti Jupiter Software.
Povjerenje postojećih klijenata, njihova vjernost zajedničkoj suradnji te pridobivanje novih partnera pokazatelj su da dobro radite posao. Dobra reputacija, koju vam donosi vjernost dugogodišnjih korisnika rješenja koja nudite, uvijek je dobra preporuka za dobivanje novih klijenata. Kraj godine je blizu, a Spin se može pohvaliti s dva nova korisnika Jupiter Softwarea.

Tvrtka Invest Sedlić bavi se otkupom žitarica i uljarica na domaćem i inozemnom tržištu. Kompanija koja će 2018. obilježiti deset godina rada i postojanja odlučila je unaprijediti svoje poslovanje uvođenjem Jupiter Softwarea te će kod njih biti implementirano kompletno ERP rješenje.
Drugi je novopridošli partner – Silosi Bjelovar d.o.o. koja nudi sušenje, skladištenje, otkup i prodaju žitarica i uljarica tijekom cijele godine te posjeduje veterinarsku ambulantu i ljekarnu. Kod njih će također biti implementirano cjelovito ERP rješenje kao i moduli za trgovinu, maloprodaju i veterinu.

Nakon potpisivanja ugovora pristupili smo izradi projekata implementacije Jupiter Softwarea kod naših novih klijenata. U procesu izvođenja projekata primjenjivat ćemo najbolje tehnike iz prakse projektnog managementa, odnosno PMI metodologiju, od pripreme planova izvođenja, upravljanja rizicima, praćenja izvođenja, kontrolnih točaka i rješavanja nesukladnosti. Uzimajući u obzir naše dugogodišnje iskustvo, projekti će biti provedeni u ugovorenom roku te smo uvjereni kako je ovo tek početak dugogodišnje i plodne suradnje.