Svaki novi klijent potvrda je našeg kvalitetnog rada. Od sada će prednosti Jupiter Softwarea koristiti i tvrtka Agronom iz Požege.
Požeška tvrtka Agronom d.o.o. nastala je 1996. godine. Zahvaljujući neprestanom ulaganju u razvoj tvrtka se svrstala među vodeće kompanije u trgovini poljoprivrednih proizvoda, poljoprivredne mehanizacije i repromaterijala. Danas zapošljavaju preko 170 djelatnika, a poslovanje je organizirano kroz segmente ugovaranja poljoprivredne proizvodnje, prodaju traktora i mehanizacije, maloprodajne poljoprivredne ljekarne i veleprodaju sredstava za zaštitu bilja, sjemena, gnojiva i repromaterijala te proizvodnje ratarskih usjeva, uzgoj stoke i prodaju stočne hrane.

Uz ulaganja u fizički dio tvrtke, čelni ljudi Agronoma odlučili su se i na ulaganje u softversku podršku. Izabrali su upravo Jupiter Software kojeg su prepoznali kao izvrsno rješenje za moderno i kvalitetno vođenje procesa u tvrtki. Tako će u Agronomu biti implementirano kompletno ERP rješenje Jupiter Softwarea kao i dijelove za vođenje maloprodaje, tvornice stočne hrane i mehanizaciju. Uvjereni smo da će ulaskom u svijet Jupiter Softwarea profitirati i kvalitetnije nadzirati procese te nastaviti s napretkom tvrtke brže nego do sada.